Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нуууу. В мене дуже важко нік розшивровується я дуже довго його видумував. Перші дві букви то перші дві букви мого імені. Третя та четверта - то третя і четверта буква мого імені, ну і пята та шоста то..... не повірете - то пята і шоста буква мого імені написані. Але читати слід англійською.

Опубліковано

Колись працював в студентські роки в приватній школі Англійської мови і там ми вирішили всім придумати Англійські імена - кому що підходило найбільше, щоб дітям було цікавіше. Відкривали словник в кінці з списком імен і прербирали. Так і вийшло Hank і закріпилось серед друзів.

Опубліковано

Якось сидів я одного літнього дня і думав який то мені придумати нік і от прийшло прозріння - придумав Tifost. :D Прикол в тому, що в гуглі недавно знайшов якусь американську компанію з такою назвою як в мене нік (зв'язана з будівництвом)! От думаю може подати на них в суд за використання мого ніка в їхній назві :D :D :D

• 1 рік потому...
Опубліковано

Дуже часто гортаючи Борду потрпляють на очі різні ніки: цікава і не дуже, смішні і строгі, буденні і т.д... Було б цікаво дізнатись що вони означають або звідки вони взялись. Може приснилось, чи просто на клавіатурі набралось... :rolleyes: І взагалі тема про ніки. 

Почну перший. Ну тут все просто - vrm - це мої ініціали.

Опубліковано

KiLena:

Ki - первые буквы фамилии

Lena - имя

Все просто, хоть и звучит немного угрожающе )) ну а на самом деле я конечно же белая и пушистая (кто бы сомневалсо) и если убиваю, то только за дело :naezd:

:D

Опубліковано

Дуже часто гортаючи Борду потрпляють на очі різні ніки: цікава і не дуже, смішні і строгі, буденні і т.д... Було б цікаво дізнатись що вони означають або звідки вони взялись. Може приснилось, чи просто на клавіатурі набралось... :rolleyes: І взагалі тема про ніки. 

Почну перший. Ну тут все просто - vrm - це мої ініціали.

Camry з такими ж номерами теж твоя?

Опубліковано

на жаль ні. І взагалі там номера на букву відрізняються.  :rolleyes:

А по темі? Мисливець на ворон? 

Опубліковано

solnishko, тому що :)))

цей нік у мене давненько, колись сиділа на львівському ін-чаті, зареєструвала мене подруга, ми разом працювали в той час, а на фірмі мене називали строго сонечком :)(колись мала необережність прийти у червоній спідниці і кофтині)))) , от вона так і вписала, відтоді і повелося

Опубліковано

Нічого особистого, просто Rock  :0011:  :beer: ,такий собі пристарілий любитель відповідної музики :0082: , но ще молодий в душі. :0033:

Опубліковано

Колись був інтернет клуб "Matrix", я там був головний (ну тіпа власник)

а оскільки грали у військові ігри то мене маршалом і назвали.

Пі.Сі. в дитинстві грав на баяні :0123:

Опубліковано

Davids - ім'я видатного ''пітбуля'' світового футболу, мого кумира - Edgara Davidsa.

мене називали його ім'ям, тому що я теж грав футбол в спортивних окулярах)

Опубліковано

на жаль ні. І взагалі там номера на букву відрізняються.  :rolleyes:

А по темі? Мисливець на ворон? 

як ти собі це уявляєш ? :g05: ,

мисливець, але трошки на іншу живність. Нік спонтанно якось вийшов, коли писав про Шуфрича в період фосфорних подій, взяв собі таке псевдо, потім навіть в Сім'я і дім надрукували, гонорару не дали. Повідомлення чомусь видалив, зара б було почитати. На всіх інших форумах нік більш звичний.

Опубліковано

Foros - це місто відпочинку в Криму) там подубав багато прикольних фоток наробив. і відтоді мене друзі назвають "фориком " чи "форосом")

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...