vrm Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:52 #76 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:52 Дивно що коментуть лише особи чол. статі. Думаю топікстартеру було приємно почути думку жіночої половинки... Дівчата, ау!Ой вже випередила. дякую.
SysR Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:52 #77 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:52 Топікстартеру: тобі тут нарадили цілу купу всього тепер ти не маєш морального права не розповісти як усе пройшло
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:54 #78 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:54 Ну не всі дівчата так би мовити спортивні - не всі й хлопці і в бадмінтон і в теніс і на роликах!!! Це вже потрібно щоб вона була великою шанувальницея спорту!!!це не спорт, це - розвага.цілком підтримую, але дівчина також захоче сподобатись і скажімо розодітись, а не аж червона і з задишкою на ковзанах!!!
SysR Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:54 #79 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:54 Дивно що коментуть лише особи чол. статі. Думаю топікстартеру було приємно почути думку жіночої половинки... Дівчата, ау!Дівчата хочуть лишатися загадками Та я питав у неї: "Куди хочеш". а вона "Куди запропонуєш". От і попандос.
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:55 #80 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:55 Дивно що коментуть лише особи чол. статі. Думаю топікстартеру було приємно почути думку жіночої половинки... Дівчата, ау! Ой вже випередила. дякую. Що за випередила??? Випередив, ну принаймні випередили!!! Ага, все стало зрозуміло моторолла зявилась!!!
SunSeth Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 #81 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 цілком підтримую, але дівчина також захоче сподобатись і скажімо розодітись, а не аж червона і з задишкою на ковзанах!!!Задишка в 19 років? Нехай кидає смалити, стає на лижі ролики - не буде задишки.
vrm Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 #82 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 Що за випередила??? Випередив, ну принаймні випередили!!! . твій пост теж не побачив.
byiviter Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 Автор #83 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 08:59 Одна порада від мене: не даруй їй одну акселеровану метрову троянду обмотану золотою стрічкою, це, як мінімум , не естетично. Якщо дарувати квіти, то краще невеличкий букетик БЕЗ ЦЕЛОФАНУ.це так.... ліричний відступ)))Дякую, мені теж здається так. А от якщо я взагалі на перше побачення без квітів прийду? не буде ж вона носити той букет 3-4години нашої приємної прогулянки+кафе+ще щось там.
SysR Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:00 #84 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:00 Задишка в 19 років? Нехай кидає смалити, стає на лижі ролики - не буде задишки.Краще на велосипед, тоді і легені виплюне відразу
byiviter Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:01 Автор #85 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:01 Топікстартеру: тобі тут нарадили цілу купу всього тепер ти не маєш морального права не розповісти як усе пройшло Створити нову тему, чи може тут все і описати?
krava Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:01 #86 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:01 во тобі розклад по кіно в Адренваліні:http://cinema.adrenalin.lutsk.ua/#/zaraz-na-ekrani/я би повів на мультік: Фея: Фантастичний порятунокну може сюди: "Останній володар стихій" але як по мені - то мультик краще, це навіть розрядить натянуту обстановку на першому побаченні !Повір: всі дівчата люблять фей і мріють стати принцесою! Це досить яскраво і невимушено! Не бійся запропонувати мультик! Місця бери в центрі залу - вражень буде більше!попередньо забронюй місце: Для того щоб забронювати квитки на сеанс, телефонуйте за номерами:78-72-20 або 78-46-70 По телефону потрібно буде вказати дату, назву фільму бажану залу, час сеансу, ряд та номер місця.Якщо відмовиться - бронь пропаде сама собою за 20 хв. до початку сеансу, якщо ні - то вперед і з песней!
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:02 #87 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:02 цілком підтримую, але дівчина також захоче сподобатись і скажімо розодітись, а не аж червона і з задишкою на ковзанах!!!Задишка в 19 років? Нехай кидає смалити, стає на лижі ролики - не буде задишки.Та в 40-ка градусну жару, там і спортсмени "леди живі" - витяжка явно не справляється! Правда вчора бігали там, то вже набагато краще ситуація!!!
krava Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:03 #88 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:03 на рахунок квітів: квіти повинні бути прості: ромашки, лютики... Все те, що росте зараз кругом на клумбах, на полі. Можеш купити в першої бабульки, яка тобі сподобаеться перший впавший в око простий букет. Можеш сам наскубти де побачиш - це ще крутіше!Якщо хочеш шокувати: купи три тюльпанчика в простій паперовій упаковці - і весняний настрій гарантовано!
boec Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:03 #89 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:03 Браво - гадюшня із пропаленими скатерками та жахливим обслуговуваннямБенісімо, Кораблик, Майдан - класно, але шумно. сьогодні субота + футбол (місця не буде)Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти. Один із найшикарніших закладів. Можеш перед тим зайти і подивитись як там. Запитати чи місця на вечір будуть.Розумний по ціні варіант - Фелічіта. Проте раджу заздалегідь замовити столик.
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:05 #90 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:05 Одна порада від мене: не даруй їй одну акселеровану метрову троянду обмотану золотою стрічкою, це, як мінімум , не естетично. Якщо дарувати квіти, то краще невеличкий букетик БЕЗ ЦЕЛОФАНУ.це так.... ліричний відступ)))Дякую, мені теж здається так. А от якщо я взагалі на перше побачення без квітів прийду? не буде ж вона носити той букет 3-4години нашої приємної прогулянки+кафе+ще щось там.можна і з букетом прогулятись - хай всі бачать який ти уважний!!! На рахунок роз не знаю - а ось ромашки чи гербери думаю точно підійдуть!!! А в кафешках можна попросити вазу і поставити тут квіти! Це звісно якщо офіціантка сама не здогадається, як правило вони розумні і самі відрзу вазу дадуть!!!
Karabasbarabas Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:06 #91 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:06 byiviter, по-моєму ти занадто заморочуєшся і переживаєш. розслабся. і не треба думати "скільки взяти грошей? вистачить їх мені чи ні?". нормальній дівчині не гроші твої треба, а приємні враження від вашої зустрічі. походами по кабаках враження не справиш. просто прогуляйтесь, поспілкуйтесь, можна зайти кави десь випити і все. не треба мудрувати і ламати собі голову. якщо все ж вирішите кудись піти посидіти - не питай "куди ти хочеш?". ти повинен це брати на себе, сам приймати рішенняна рахунок квітів. тут вже справа смаку. хоча ІМХО оригінально буде подарити декоративні соняшники. в центрі бабульки зараз продають. є ще зараз специфічний сорт хризантем - пелюстки ніби в трубочку складені. також як на мене прикольний варіант.
SunSeth Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:06 #92 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:06 Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти. Один із найшикарніших закладів. Можеш перед тим зайти і подивитись як там. Запитати чи місця на вечір будуть.Якщо він в перший же вечір заведе її в "Честер", як надалі вона буде сприймати місця по-прощє?
SysR Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 #93 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 Створити нову тему, чи може тут все і описати?Розповідати чи ні і в яких деталях це твоє право. Мені особисто просто буде цікаво який із запропонованих варіантів ти обереш для себе.
REDAKTOR Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 #94 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 Дівчина випадково доступу до мережі не має?)))
fog Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 #95 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:07 Заведи в Інтернет клуб і дай почитати цю тему.
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:08 #96 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:08 Тааак... оскільки побачення, про яке з захопленням можна згадати, в мене нажаль не було((( ех... і певно вже й не буде спробую пофантазувати)) Я б хотіла, щоб було так: Зустрічайєш в призначеному місці, даруєш букет квітів (букет має бути просто оберемков квітів, невеличкий, щоб гарненько поміщався в її тендітній ручці))). Непомітно дивишся на її взуття, прикидаєш висоту каблука))) Від того залежить маршрут по якому буде проходити ваша прогулянка. якщо каблук нижче 5 см, можна побродити біля Стиря, по симпатичних закапелках нашого парку. Якщо вище 5 см, то краще обійтись більш цивілізованим маршрутом)). Після 1-2 годин прогулянки, коли вже притомитесь), було б чудесно зайти в якусь кафешку, ди ти попередньо замовиш столик на певну годину, а там щоб прготували для вас романтичну обстановку (свічки, сервіровка) - це треба узгоджувати попередньо. вооооот ....
Dream Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 #97 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 Я б все таки радив би не робити основний акцент на кабаку - незручні паузи в розмові важкувато закрити спогляданням стін :/ЗІ. І тут MOTOROLLLA випередила ))
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 #98 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти. Один із найшикарніших закладів. Можеш перед тим зайти і подивитись як там. Запитати чи місця на вечір будуть. Якщо він в перший же вечір заведе її в "Честер", як надалі вона буде сприймати місця по-прощє? Цілком підтримую! Може ще кілечко з діамантом підігнати!!!
max Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 #99 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:09 Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йтимордовороти з пальцями-сосисками яля тоні сопрано зі своїми лядями, атмосфера явно не здорова.Це для першого побачення?фтопку.
spanasyuk Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:14 #100 Опубліковано 21 Серпня, 2010 в 09:14 Тааак... оскільки побачення, про яке з захопленням можна згадати, в мене нажаль не було((( ех... і певно вже й не буде спробую пофантазувати)) Я б хотіла, щоб було так: Зустрічайєш в призначеному місці, даруєш букет квітів (букет має бути просто оберемков квітів, невеличкий, щоб гарненько поміщався в її тендітній ручці))). Непомітно дивишся на її взуття, прикидаєш висоту каблука))) Від того залежить маршрут по якому буде проходити ваша прогулянка. якщо каблук нижче 5 см, можна побродити біля Стиря, по симпатичних закапелках нашого парку. Якщо вище 5 см, то краще обійтись більш цивілізованим маршрутом)). Після 1-2 годин прогулянки, коли вже притомитесь), було б чудесно зайти в якусь кафешку, ди ти попередньо замовиш столик на певну годину, а там щоб прготували для вас романтичну обстановку (свічки, сервіровка) - це треба узгоджувати попередньо. вооооот .... Є затишне ще на мою думку кафе флірт (якщо не помиляюсь) на Шопена! Ось справді зайти туди після прогулянки і попити чаю буде супер! Р.S. не варто відразу дарувати "діамант" , так би мовити - починай з малого! Краще поступово її вражати!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.