Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дивно що коментуть лише особи чол. статі. Думаю топікстартеру було приємно почути думку жіночої половинки... Дівчата, ау!

Ой вже випередила. дякую.

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Топікстартеру: тобі тут нарадили цілу купу всього тепер ти не маєш морального права не розповісти як усе пройшло ;)

Опубліковано

Ну не всі дівчата так би мовити спортивні - не всі й хлопці і в бадмінтон і в теніс і на роликах!!! Це вже потрібно щоб вона була великою шанувальницея спорту!!!

це не спорт, це - розвага.

цілком підтримую, але дівчина також захоче сподобатись і скажімо розодітись, а не аж червона і з задишкою на ковзанах!!!

Опубліковано
Дивно що коментуть лише особи чол. статі. Думаю топікстартеру було приємно почути думку жіночої половинки... Дівчата, ау!
Дівчата хочуть лишатися загадками ;)
Та я питав у неї: "Куди хочеш". а вона "Куди запропонуєш". От і попандос.
Опубліковано

Ой вже випередила. дякую.

Що за випередила??? Випередив, ну принаймні випередили!!! :mdr:

Ага, все стало зрозуміло моторолла зявилась!!!

Опубліковано

цілком підтримую, але дівчина також захоче сподобатись і скажімо розодітись, а не аж червона і з задишкою на ковзанах!!!

Задишка в 19 років? Нехай кидає смалити, стає на лижі ролики - не буде задишки.

Опубліковано

Що за випередила??? Випередив, ну принаймні випередили!!!  :mdr:

:rolleyes:. твій пост теж не побачив.

Опубліковано

Одна порада від мене: не даруй їй одну акселеровану метрову троянду обмотану золотою стрічкою, це, як мінімум , не естетично. Якщо дарувати квіти, то краще невеличкий букетик БЕЗ ЦЕЛОФАНУ.

це так.... ліричний відступ)))

Дякую, мені теж здається так. А от якщо я взагалі на перше побачення без квітів прийду? не буде ж вона носити той букет 3-4години нашої приємної прогулянки+кафе+ще щось там.

Опубліковано
Краще на велосипед, тоді і легені виплюне відразу :lol:
Опубліковано

Топікстартеру: тобі тут нарадили цілу купу всього тепер ти не маєш морального права не розповісти як усе пройшло ;)

Створити нову тему, чи може тут все і описати?

Опубліковано

во тобі розклад по кіно в Адренваліні:

http://cinema.adrenalin.lutsk.ua/#/zaraz-na-ekrani/

я би повів на мультік: Фея: Фантастичний порятунок

ну може сюди: "Останній володар стихій" але як по мені - то мультик краще, це навіть розрядить натянуту обстановку на першому побаченні !

Повір: всі дівчата люблять фей і мріють стати принцесою! Це досить яскраво і невимушено!

Не бійся запропонувати мультик!

Місця бери в центрі залу - вражень буде більше!

попередньо забронюй місце:    Для того щоб забронювати квитки на сеанс, телефонуйте за номерами:

78-72-20 або 78-46-70

По телефону потрібно буде вказати дату, назву фільму бажану залу, час сеансу, ряд та номер місця.

Якщо відмовиться - бронь пропаде сама собою за 20 хв. до початку сеансу, якщо ні - то вперед і з песней!

Опубліковано

Та в 40-ка градусну жару, там і спортсмени "леди живі" - витяжка явно не справляється! Правда вчора бігали там, то вже набагато краще ситуація!!!

Опубліковано

на рахунок квітів: квіти повинні бути прості: ромашки, лютики... Все те, що росте зараз кругом на клумбах, на полі.

Можеш купити в першої бабульки, яка тобі сподобаеться перший впавший в око простий букет.

Можеш сам наскубти де побачиш - це ще крутіше!

Якщо хочеш шокувати: купи три тюльпанчика в простій паперовій упаковці - і весняний настрій гарантовано!

Опубліковано

Браво - гадюшня із пропаленими скатерками та жахливим обслуговуванням

Бенісімо, Кораблик, Майдан - класно, але шумно. сьогодні субота + футбол (місця не буде)

Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти. Один із найшикарніших закладів. Можеш перед тим зайти і подивитись як там. Запитати чи місця на вечір будуть.

Розумний по ціні варіант - Фелічіта. Проте раджу заздалегідь замовити столик.

Опубліковано

Одна порада від мене: не даруй їй одну акселеровану метрову троянду обмотану золотою стрічкою, це, як мінімум , не естетично. Якщо дарувати квіти, то краще невеличкий букетик БЕЗ ЦЕЛОФАНУ.

це так.... ліричний відступ)))

Дякую, мені теж здається так. А от якщо я взагалі на перше побачення без квітів прийду? не буде ж вона носити той букет 3-4години нашої приємної прогулянки+кафе+ще щось там.

можна і з букетом прогулятись - хай всі бачать який ти уважний!!! На рахунок роз не знаю - а ось ромашки чи гербери думаю точно підійдуть!!! А в кафешках можна попросити вазу і поставити тут квіти! Це звісно якщо офіціантка сама не здогадається, як правило вони розумні і самі відрзу вазу дадуть!!!

Опубліковано

byiviter, по-моєму ти занадто заморочуєшся і переживаєш. розслабся. і не треба думати "скільки взяти грошей? вистачить їх мені чи ні?". нормальній дівчині не гроші твої треба, а приємні враження від вашої зустрічі. походами по кабаках враження не справиш. просто прогуляйтесь, поспілкуйтесь, можна зайти кави десь випити і все. не треба мудрувати і ламати собі голову. якщо все ж вирішите кудись піти посидіти - не питай "куди ти хочеш?". ти повинен це брати на себе, сам приймати рішення

на рахунок квітів. тут вже справа смаку. хоча ІМХО оригінально буде подарити декоративні соняшники. в центрі бабульки зараз продають. є ще зараз специфічний сорт хризантем - пелюстки ніби в трубочку складені. також як на мене прикольний варіант.

Опубліковано

Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти. Один із найшикарніших закладів. Можеш перед тим зайти і подивитись як там. Запитати чи місця на вечір будуть.

Якщо він в перший же вечір заведе її в "Честер", як надалі вона буде сприймати місця по-прощє?

Опубліковано
Створити нову тему, чи може тут все і описати?
Розповідати чи ні і в яких деталях це твоє право. Мені особисто просто буде цікаво який із запропонованих варіантів ти обереш для себе.
Опубліковано

Тааак... оскільки побачення, про яке з захопленням можна згадати, в мене нажаль не було((( ех... і певно вже й не буде :_11: спробую пофантазувати))

Я б хотіла, щоб було так: :rolleyes:

Зустрічайєш в призначеному місці, даруєш букет квітів (букет має бути просто оберемков квітів, невеличкий, щоб гарненько поміщався в її тендітній ручці))). Непомітно дивишся на її взуття, прикидаєш висоту каблука))) Від того залежить маршрут по якому буде проходити ваша прогулянка. якщо каблук нижче 5 см, можна побродити біля Стиря, по симпатичних закапелках нашого парку. Якщо вище 5 см, то краще обійтись більш цивілізованим маршрутом)). Після 1-2 годин прогулянки, коли вже притомитесь), було б чудесно зайти в якусь кафешку, ди ти попередньо замовиш столик на певну годину, а там щоб прготували для вас романтичну обстановку (свічки, сервіровка) - це треба узгоджувати попередньо. вооооот :rolleyes: ....

Опубліковано

Я б все таки радив би не робити основний акцент на кабаку - незручні паузи в розмові важкувато закрити спогляданням стін :/

ЗІ. І тут MOTOROLLLA випередила ))

Опубліковано

Якщо він в перший же вечір заведе її в "Честер", як надалі вона буде сприймати місця по-прощє?

Цілком підтримую! Може ще кілечко з діамантом підігнати!!! :D

Опубліковано
Якщо бюджет вечора 200-300 грн, то можеш і в Честер йти

мордовороти з пальцями-сосисками яля тоні сопрано зі своїми лядями, атмосфера явно не здорова.

Це для першого побачення?

фтопку.

Опубліковано

Тааак... оскільки побачення, про яке з захопленням можна згадати, в мене нажаль не було((( ех... і певно вже й не буде :_11: спробую пофантазувати))

Я б хотіла, щоб було так: :rolleyes:

Зустрічайєш в призначеному місці, даруєш букет квітів (букет має бути просто оберемков квітів, невеличкий, щоб гарненько поміщався в її тендітній ручці))). Непомітно дивишся на її взуття, прикидаєш висоту каблука))) Від того залежить маршрут по якому буде проходити ваша прогулянка. якщо каблук нижче 5 см, можна побродити біля Стиря, по симпатичних закапелках нашого парку. Якщо вище 5 см, то краще обійтись більш цивілізованим маршрутом)). Після 1-2 годин прогулянки, коли вже притомитесь), було б чудесно зайти в якусь кафешку, ди ти попередньо замовиш столик на певну годину, а там щоб прготували для вас романтичну обстановку (свічки, сервіровка) - це треба узгоджувати попередньо. вооооот :rolleyes: ....

Є затишне ще на мою думку кафе флірт (якщо не помиляюсь) на Шопена! Ось справді зайти туди після прогулянки і попити чаю буде супер!

Р.S. не варто відразу дарувати "діамант" , так би мовити - починай з малого! Краще поступово її вражати!!! :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...