Перейти до змісту

Кафе-Бари-Ресторани

byiviter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
варто дівчину на першій свідусі вести на футбол?

ДАААААААААА! Купіть сємок, горіляку перелий в пластик і візьми пару бутерів на закусь!!! :D

• Відповідей 189
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
варто дівчину на першій свідусі вести на футбол?

ДАААААААААА! Купіть сємок, горіляку перелий в пластик і візьми пару бутерів на закусь!!! :D

Я ж кажу - 0%-опиту. Нащо так сміятися з мене.

Опубліковано
ДАААААААААА! Купіть сємок, горіляку перелий в пластик і візьми пару бутерів на закусь!!!
Рамантіка...і нашо оті всякі бари і ресторати. Дьошиво і сердито ;)
Опубліковано

Згадалось. На одному форумі читав. Дівчині надавалось право вибору куди піти і вона... запропонували допомогти знайти листя беріз (не знаю для чого), а оскільки в тому місті беріз було не густо. то поки шукали - чудово здружились. Короче побачення удалось.

Так що  не зациклюйся: Де, Коли, за скільки. Головне не вимушено і щоб це подобалось.

Опубліковано

Згадалось. На одному форумі читав. Дівчині надавалось право вибору куди піти і вона... запропонували допомогти знайти листя беріз (не знаю для чого), а оскільки в тому місті беріз було не густо. то поки шукали - чудово здружились. Короче побачення удалось.

Так що  не зациклюйся: Де, Коли, за скільки. Головне не вимушено і щоб це подобалось.

Та я питав у неї: "Куди хочеш". а вона "Куди запропонуєш". От і попандос.

Опубліковано
первое свидание????? не надо нигде сидеть!! иди пройдись!! погуляйте по старому городу... сидеть в кафе на первом свидании это ужасно орригинально!!! лучше зайдите на чай и тортик после прогулки в карамельку.. на диванчик...и потом домой провел.. и все шикарно!!

вам ведь надо наговорится.. вы ведь не будете в кафе сидеть 2 часа..

100% підтримую.

А якщо 100-200 гривень для тебе - ок, як варіант можете в "Роуз" сходити. ІМХО, для побачення ідеальний варіант! Всім твоїм критеріям відповідає абсолютно!

Опубліковано

Філечіта - саме те, що тобі потрібно - затишно і музика супер! Головне не забути попросити гостру олійку (вона безкоштовна) - такий собі гостренький соус до піци!!!

На рахунок санремо хтось запитував - відповідаю - піца не смачна - це раз, обслугогування погане (це два) , і плюс скрізь сигаретним димом чути - напевне витяжок не включають!!! Не знаю чого це так "опустилась" санремо!!!! Щоправда я говорю про те, що на волі, на кравчука я думаю краща ситуація!

Опубліковано

Краще від Універмагу халявною маршруткою в "Адреналін" з нею з'їздь, особливо, якщо вона ще там не була. В теніс пограйте, бадмінтон, на роликах покатайтесь, на 3Д сходіть, ще й дешевше вийде. А то відразу кафе-бари... Ти ж її не поїти збираєшся, шоб в ліжко затягнути?

Опубліковано

Ого скільки порадників - сама актуальна тема на сьогодні!!! А в аптеку чого ще ніхто не пише автору щоб не забув сходити!!! :D

Опубліковано

Краще від Універмагу халявною маршруткою в "Адреналін" з нею з'їздь, особливо, якщо вона ще там не була. В теніс пограйте, бадмінтон, на роликах покатайтесь, на 3Д сходіть, ще й дешевше вийде. А то відразу кафе-бари... Ти ж її не поїти збираєшся, шоб в ліжко затягнути?

Ти правий. Проблема в тому, що в Адреналіні я й сам ще не був.

О, до речі да,. в кіно піти буде романтичніше ;)

А що сьогодні показують?

Ого скільки порадників - сама актуальна тема на сьогодні!!! А в аптеку чого ще ніхто не пише автору щоб не забув сходити!!! :D

Ні дякую, зі здоров'ям у мене все гаразд.

Опубліковано

Ну не всі дівчата так би мовити спортивні - не всі й хлопці і в бадмінтон і в теніс і на роликах!!! Це вже потрібно щоб вона була великою шанувальницея спорту!!!

Автору

Варіантів здається вже тобі запропонували не на одне побачення - вибирати є з чого!!!

Опубліковано

Ну не всі дівчата так би мовити спортивні - не всі й хлопці і в бадмінтон і в теніс і на роликах!!! Це вже потрібно щоб вона була великою шанувальницея спорту!!!

Автору

Варіантів здається вже тобі запропонували не на одне побачення - вибирати є з чого!!!

Так, дуже всім вдячний.

Опубліковано
первое свидание????? не надо нигде сидеть!! иди пройдись!! погуляйте по старому городу... сидеть в кафе на первом свидании это ужасно орригинально!!! лучше зайдите на чай и тортик после прогулки в карамельку.. на диванчик...и потом домой провел.. и все шикарно!!

вам ведь надо наговорится.. вы ведь не будете в кафе сидеть 2 часа..

100% підтримую.

А якщо 100-200 гривень для тебе - ок, як варіант можете в "Роуз" сходити. ІМХО, для побачення ідеальний варіант! Всім твоїм критеріям відповідає абсолютно!

повністю підтримую! Однозначно не веди в "Браво". Не випадково цей період (перші свіданки, перші поцілунки, перші зустрічі...) називають квітково-шоколадним періодом.

погуляйте пехом, загляньте в любу прилічну кафешку на чашечку кавки чи чаю з шоколадкою... а там як піде - можна і в адреналін в кіно матнути, можна туди ж на роліки, можна просто в парку на лавочці зависнути, та і в зоопарк можеш завести на маленьких ведмежат подивитись.

Стартуй на початок на Замкову площу.

там є відеотека, можеш туди зайти...

Але розпочав би я з Дому кави, що внизу Лесі Українки, майже на площі Воз"єднання.

Там невимушена обстановка, тихо і уютно.

Опубліковано

первое свидание и сразу в кабак...имхо не серьёзно.лучше сходите в парк погуляйте,в зоопарк можно.а потом уже и в бары-рестораны.

Опубліковано

первое свидание и сразу в кабак...имхо не серьёзно.лучше сходите в парк погуляйте,в зоопарк можно.а потом уже и в бары-рестораны.

Я чогось теж починаю схилятися до цієї думки.

Опубліковано

Ні дякую, зі здоров'ям у мене все гаразд.

Жгёш!!!

Бывает, если здоровый человек в аптеку вовремя не зайдёт, то становиться больным

А в наступний понеділок

Щось мі в споднях засвербіло

Я пахвину аж до виразки роздер

Сіро-ртутну мазь купив і

Мастив, мастив, мастив...

Роксоляно, з ким тобі файно тепер?

Опубліковано

Ти правий. Проблема в тому, що в Адреналіні я й сам ще не був.

на місці зорієнтуєшся.

це не спорт, це - розвага.

Опубліковано

Одна порада від мене: не даруй їй одну акселеровану метрову троянду обмотану золотою стрічкою, це, як мінімум , не естетично. Якщо дарувати квіти, то краще невеличкий букетик БЕЗ ЦЕЛОФАНУ.

це так.... ліричний відступ)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...