Перейти до змісту

У Луцьку покажуть 3D-відео-інсталяцію

Shraick

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Музыку зовсим не було чути...проектор слабо світив...або треба було підсвідку пам`ятника і корпуса ВНУ виключити зовсім а то і ніякого 3Д не було...тупо картінка від проектора

Опубліковано

Вот цікаво. Всі хто сказали, що то херня... А у Вас є з чим порівнювати??? Це що тут є відео аналогів - це одне. А ще хтось вживу це бачив??? Наприклад мені - сподобалося. Як для Луцька - досить не погано. :smile-zachot:

Опубліковано

наскільки я зрозумів, підготовкою показу займались лише наші, волинські хлопці. Відповідно досвіду у них нуль! Тобто як для першого разу - більш-менш нормально. Особливо враховуючи в яку суму це дійство обійшлося Міськраді.

Але до рівня світового там ще далеко.. багато недоліків і недоробок.. відразу було видно, що відеоряд готувався в прискореному режимі і багато деталей не відшліфували..

але надіємось, наступного року хлопці нас здивують відмінним виконанням 3D ефектів :)

Опубліковано

ХЕРНЯ. Честное слово, никакой идеи! Картинка как в ВиндоусМедиаПлеере при проигрывании музыки. Никакого 3д. Молодцы что начали заниматься, но еще рано собирать толпу)

ЗЫ и рекламу вставили....ну вообще ппц)

+1 :)

більше і немає чого сказати.

обідно, що салюти бамцали не в 22:00, а в 21:45 *(

і погано, що не перекрили Волі..

P.S. Забув додати, що салют все ж був! Вкінці показу 3Д :lol:

Опубліковано

Розчарований :( 3Д і не пахло по суті, скоріш за все простий проектор використовували. І ще - ні в одному анонсі до подій 24 серпня не бачив що буде це шоу.

Опубліковано

незнаю мені понравилось пацани хоть старалися а їх так опсирати тоже не діло.Треба було самому таке зробити!! Не нравиться розвернись і піди!! <_<

моя думка така :naezd:

Опубліковано

ну не травите, хоть кто-нибудь видео выложите, другим тоже охота покритиковать :)

позиция у меня, конечно, была не самая лучшая, да и камера непрофессиональная :smile3: но кое-что все-таки снял :

раз и два (это mpeg4, может понадобиться кодек)

Опубліковано

незнаю мені понравилось пацани хоть старалися а їх так опсирати тоже не діло.Треба було самому таке зробити!! Не нравиться розвернись і піди!! <_<

моя думка така :naezd:

То що, може мені стати на Волі і співати (вити) українські пісні? І чекати поваги, похвали і т.д.?

Я розумію, що День Незалежності - це супер нагода щось показати, бо багато людей і т.п. Але такий сирий матеріал в гаражі потрібно демонструвати і то лише для своїх :)

Не знаю як кому, а мені було б стидно таке демонструвати перед такою аудиторією. Краще ще рік почекати, і дійсно приголомшити глядачів!

Опубліковано

и кстати, Shraick, с чего ты взял, что будет "лазерное" шоу?

Я й не писав що буде ""лазерное" шоу"

У Луцьку покажуть 3D-відео-інсталяцію. Ось що було в назві теми, там і посилання на оригінал.

але надіємось, наступного року хлопці нас здивують відмінним виконанням 3D ефектів :)

Не факт що наступного року така фішка буде...

Опубліковано

А от тут дуже сумніваюсь. Але сам факт лазерного шоу в Луцьку радує.

как бы факт места не имел :smile3:

"тихо курю в углу"...

Нажаль на власні очі не зміг побачити, тому сперечатись не буду...

Опубліковано

Загалом сподобалось.

Звісно що не такі ефекти як на Youtube-відео.

Звісно що зміст кліпу та реклама Upfest'у мають мало відношення до дня Незалежності.

Але як для першого разу - то я вважаю "може бути".

Було б непогано, якби цей напрямок в Луцьку розвивався й надалі.

Опубліковано

був розчарований цією так званою 3д інсталяцією. і те що салюти пустили на 15 хв. раніше ніж по плану взагалі "вбило" <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...