Перейти до змісту

обгон с права кто так ездит?

westboiuu

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

westboiuu, у меня пепелац достаточно шустрый, поэтому справа обгоняю часто, особенно когда езжу один - если убиваться, то чего кого-то с собой тянуть :smile3: поэтому в ситуации аналогичные твоей попадаю довольно часто. но тут, как говорится, сам дурак - выругался про себя и дальше поехал. эмоции на дороге вообще надо держать в узде, ездить расслабленно, удовольствие получать. если "на автомате" пока ездить напряжно - скинь скорость, включи голову и держи ее в холоде.

есть отличное правило - если ты замечаешь, что тебе на дороге все мешают, значит ты что-то делаешь не так.

я не один :smile-zachot:

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я знаю что делал обгон

а порушив пдр тоді, коли їхав з швидкістю >60 км/год, спитай в даі. Вчи пдр.

Не согласєн я з тобою!!!

Опубліковано

да я думаю не один я такой мудак кто с права других мудаков обганяет

Самокритика це добре.

А загалом нема тут більше про шо писати, як би сказав Di: "Ти ган*он, і той кого ти обганяв тоже ган*он"

А загалом ситуація досить стандартна, і не тре її на 10 сторінок розписувати. Чи пан westboiuu просто хоче почути шо він 100% правий а той кого він випереджав/обганяв мудак???

Опубліковано

нарешті знайшов

. Після цього відео яке побачив років 3 тому ніразу в житті не обганяв справа. Може комусь допоможе.
Опубліковано

да нихочю я нечего услышать можете закрывать тему я и так знаю что я прав :0123: а к чему тут DI он че самый матерщильник мог и от себя на писать я не обиделся бы :0001:

Опубліковано
Не согласєн я з тобою!!!

штрафують, коли перевищив на 20 км/год, а правила порушив тоді, коли перевищив хоча б на 1 км/год.

Опубліковано
Не согласєн я з тобою!!!

штрафують, коли перевищив на 20 км/год, а правила порушив тоді, коли перевищив хоча б на 1 км/год.

вы на радар хоть раз в городе попадали ? какая там у них скорость обозначена именно 82 км в час личьно пробовал 79 ехал при наведенном на меня радаре и увидел только недовольную морду депеесника

Опубліковано

westboiuu, похибка радарів старого зразка (ті, що до Візирів були, і є зараз теж) - +-2км/год. Звідти і беруться 82 км/год, оскільки цифра "81" дуже легко оспорюється в суді.

А про 20 км/год мова йде в Кодексі про адмінправопорушення.

Опубліковано

Самокритика це добре.

А загалом нема тут більше про шо писати, як би сказав Di: "Ти ган*он, і той кого ти обганяв тоже ган*он"

А загалом ситуація досить стандартна, і не тре її на 10 сторінок розписувати. Чи пан westboiuu просто хоче почути шо він 100% правий а той кого він випереджав/обганяв мудак???

Жаль що мінуса в репу відмінили! :rolleyes:

Опубліковано

все админы тему можна закрить что хотел то услышал а дальше будет просто флейм

ЗАКРЫВАЕМ

Самокритика це добре.

Жаль що мінуса в репу відмінили! :rolleyes:

ну так жалобу на меня накатай ;)

Опубліковано

Склалось враження що автор тему створив не для, так сказть, розбору польотів, а для того, щоб його похвалили, а його опонента обізвали мудаком. :/

Опубліковано
Не согласєн я з тобою!!!

вы на радар хоть раз в городе попадали ? какая там у них скорость обозначена именно 82 км в час личьно пробовал 79 ехал при наведенном на меня радаре и увидел только недовольную морду депеесника

От якби дтп все ж сталось, твоє "я правий" не покалало б.

Він їхав зі швидкістю 60, а ти 80. При дтп 61 - і тобі кришка. А тут на цілих 20 км перевищення. Так що...

Я так і неможу роздуплитись шо ващє на борді робиться, сякі мазафакі да шозанахі... Карочє одні тролі, борді капут :(

Опубліковано

Склалось враження що автор тему створив не для, так сказть, розбору польотів, а для того, щоб його похвалили, а його опонента обізвали мудаком. :/

100 процентно в точьку, я просто думав не вже я один коли паркуюсь показую правий поворот а коли відізджаю лівий, а коли обганяю з права дивлюсь на діі попереду ідучюі переді мною машини а виходить нах це робити треба по правилах або плестись з заді або мігать хрен знає чім йому.

от мій висновок

Не согласєн я з тобою!!!

От якби дтп все ж сталось, твоє "я правий" не покалало б.

Він їхав зі швидкістю 60, а ти 80. При дтп 61 - і тобі кришка. А тут на цілих 20 км перевищення. Так що...

Я так і неможу роздуплитись шо ващє на борді робиться, сякі мазафакі да шозанахі... Карочє одні тролі, борді капут :(

ти че тут моего друга мазафаку вспомнил ?

я троль? че те тут не нравиться? я задал вопрос - получил ответ на клоуна похож?

Опубліковано

westboiuu, похибка радарів старого зразка (ті, що до Візирів були, і є зараз теж) - +-2км/год. Звідти і беруться 82 км/год, оскільки цифра "81" дуже легко оспорюється в суді.

А про 20 км/год мова йде в Кодексі про адмінправопорушення.

І з тобою не згідний!!!

Того шо закон головніший за правила!

А правила випливають, як би так правильно сказати, з законів.

Взагалі це довга історія, і не треба робити з мене.....

:angry:

Треба просто не бути наглим, і виконувати вимоги правил, а саме головне ввічливість між водіями, бо саме через це стається багато ДТП.

Опубліковано

westboiuu, скільки зараз права стоять?

жжож для тебе зробим дешево :friday:

к статі я весь чась тікі бухій і ізжу за кермом шоб стрес не получать :D

Опубліковано

Ну реально, westboiuu, який в тебе стаж водіння?

без году неделя :0011:

неопытный я водила но скорость любю :ok:

все иду спать а то прийдеться отписываться в рубрике кому не спиться :0123:

Опубліковано

Таку ху**ю я не підтримую, я сам би пі***в таких......

Я надіюсь мене зрозуміли чого?

Опубліковано

ладно зустріниш і від пі з деш мене я сопротівляться майже не буду

Опубліковано

ладно зустріниш і від пі з деш мене я сопротівляться майже не буду

Та не гани бєса!!!

Просто є такі воділи які думають шо вони аху**ші, і забивають на правила і на інших!

Я просто хочу сказати шо не треба пить за рульом, і перед ним :D :D :D

бо це може не тільки тебе а й інших відправити на той світ!

:friday: після поїздки

Опубліковано

Мені аж цікаво стало: ще багато "водіїв" думають що їдучи по місту навіть 61 км/год, вони не перевищують дозволену швидкість? Відразу пишіть за скільки права купили.

Опубліковано

Мені аж цікаво стало: ще багато "водіїв" думають що їдучи по місту навіть 61 км/год, вони не перевищують дозволену швидкість? Відразу пишіть за скільки права купили.

Я так думаю, і знаю!

Але я цим не зловживаю!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...