Перейти до змісту

обгон с права кто так ездит?

westboiuu

Рекомендовані повідомлення

westboiuu, у меня пепелац достаточно шустрый, поэтому справа обгоняю часто, особенно когда езжу один - если убиваться, то чего кого-то с собой тянуть :smile3: поэтому в ситуации аналогичные твоей попадаю довольно часто. но тут, как говорится, сам дурак - выругался про себя и дальше поехал. эмоции на дороге вообще надо держать в узде, ездить расслабленно, удовольствие получать. если "на автомате" пока ездить напряжно - скинь скорость, включи голову и держи ее в холоде.

есть отличное правило - если ты замечаешь, что тебе на дороге все мешают, значит ты что-то делаешь не так.

я не один :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь

нате пацанам тоже не нравиться

http://autokadabra.ru/post/35265/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю что делал обгон

а порушив пдр тоді, коли їхав з швидкістю >60 км/год, спитай в даі. Вчи пдр.

Не согласєн я з тобою!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я думаю не один я такой мудак кто с права других мудаков обганяет

Самокритика це добре.

А загалом нема тут більше про шо писати, як би сказав Di: "Ти ган*он, і той кого ти обганяв тоже ган*он"

А загалом ситуація досить стандартна, і не тре її на 10 сторінок розписувати. Чи пан westboiuu просто хоче почути шо він 100% правий а той кого він випереджав/обганяв мудак???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті знайшов

. Після цього відео яке побачив років 3 тому ніразу в житті не обганяв справа. Може комусь допоможе.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да нихочю я нечего услышать можете закрывать тему я и так знаю что я прав :0123: а к чему тут DI он че самый матерщильник мог и от себя на писать я не обиделся бы :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не согласєн я з тобою!!!

штрафують, коли перевищив на 20 км/год, а правила порушив тоді, коли перевищив хоча б на 1 км/год.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не согласєн я з тобою!!!

штрафують, коли перевищив на 20 км/год, а правила порушив тоді, коли перевищив хоча б на 1 км/год.

вы на радар хоть раз в городе попадали ? какая там у них скорость обозначена именно 82 км в час личьно пробовал 79 ехал при наведенном на меня радаре и увидел только недовольную морду депеесника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, похибка радарів старого зразка (ті, що до Візирів були, і є зараз теж) - +-2км/год. Звідти і беруться 82 км/год, оскільки цифра "81" дуже легко оспорюється в суді.

А про 20 км/год мова йде в Кодексі про адмінправопорушення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самокритика це добре.

А загалом нема тут більше про шо писати, як би сказав Di: "Ти ган*он, і той кого ти обганяв тоже ган*он"

А загалом ситуація досить стандартна, і не тре її на 10 сторінок розписувати. Чи пан westboiuu просто хоче почути шо він 100% правий а той кого він випереджав/обганяв мудак???

Жаль що мінуса в репу відмінили! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все админы тему можна закрить что хотел то услышал а дальше будет просто флейм

ЗАКРЫВАЕМ

Самокритика це добре.

Жаль що мінуса в репу відмінили! :rolleyes:

ну так жалобу на меня накатай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склалось враження що автор тему створив не для, так сказть, розбору польотів, а для того, щоб його похвалили, а його опонента обізвали мудаком. :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не согласєн я з тобою!!!

вы на радар хоть раз в городе попадали ? какая там у них скорость обозначена именно 82 км в час личьно пробовал 79 ехал при наведенном на меня радаре и увидел только недовольную морду депеесника

От якби дтп все ж сталось, твоє "я правий" не покалало б.

Він їхав зі швидкістю 60, а ти 80. При дтп 61 - і тобі кришка. А тут на цілих 20 км перевищення. Так що...

Я так і неможу роздуплитись шо ващє на борді робиться, сякі мазафакі да шозанахі... Карочє одні тролі, борді капут :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Склалось враження що автор тему створив не для, так сказть, розбору польотів, а для того, щоб його похвалили, а його опонента обізвали мудаком. :/

100 процентно в точьку, я просто думав не вже я один коли паркуюсь показую правий поворот а коли відізджаю лівий, а коли обганяю з права дивлюсь на діі попереду ідучюі переді мною машини а виходить нах це робити треба по правилах або плестись з заді або мігать хрен знає чім йому.

от мій висновок

Не согласєн я з тобою!!!

От якби дтп все ж сталось, твоє "я правий" не покалало б.

Він їхав зі швидкістю 60, а ти 80. При дтп 61 - і тобі кришка. А тут на цілих 20 км перевищення. Так що...

Я так і неможу роздуплитись шо ващє на борді робиться, сякі мазафакі да шозанахі... Карочє одні тролі, борді капут :(

ти че тут моего друга мазафаку вспомнил ?

я троль? че те тут не нравиться? я задал вопрос - получил ответ на клоуна похож?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, скільки зараз права стоять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, похибка радарів старого зразка (ті, що до Візирів були, і є зараз теж) - +-2км/год. Звідти і беруться 82 км/год, оскільки цифра "81" дуже легко оспорюється в суді.

А про 20 км/год мова йде в Кодексі про адмінправопорушення.

І з тобою не згідний!!!

Того шо закон головніший за правила!

А правила випливають, як би так правильно сказати, з законів.

Взагалі це довга історія, і не треба робити з мене.....

:angry:

Треба просто не бути наглим, і виконувати вимоги правил, а саме головне ввічливість між водіями, бо саме через це стається багато ДТП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

westboiuu, скільки зараз права стоять?

жжож для тебе зробим дешево :friday:

к статі я весь чась тікі бухій і ізжу за кермом шоб стрес не получать :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну реально, westboiuu, який в тебе стаж водіння?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну реально, westboiuu, який в тебе стаж водіння?

без году неделя :0011:

неопытный я водила но скорость любю :ok:

все иду спать а то прийдеться отписываться в рубрике кому не спиться :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таку ху**ю я не підтримую, я сам би пі***в таких......

Я надіюсь мене зрозуміли чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно зустріниш і від пі з деш мене я сопротівляться майже не буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно зустріниш і від пі з деш мене я сопротівляться майже не буду

Та не гани бєса!!!

Просто є такі воділи які думають шо вони аху**ші, і забивають на правила і на інших!

Я просто хочу сказати шо не треба пить за рульом, і перед ним :D :D :D

бо це може не тільки тебе а й інших відправити на той світ!

:friday: після поїздки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені аж цікаво стало: ще багато "водіїв" думають що їдучи по місту навіть 61 км/год, вони не перевищують дозволену швидкість? Відразу пишіть за скільки права купили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені аж цікаво стало: ще багато "водіїв" думають що їдучи по місту навіть 61 км/год, вони не перевищують дозволену швидкість? Відразу пишіть за скільки права купили.

Я так думаю, і знаю!

Але я цим не зловживаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...