Перейти до змісту

"Lunartic Cycle"


sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

1b99460a0c6d.jpg

І знову винахідники йдуть проти давнього принципу "не варто винаходити велосипед", створюючи все нові типи подібних транспортних засобів. Цього разу світу презентовано велосипед з різними розмірами коліс і цікавою системою педальної тяги. Всі переваги цього транспортного засобу продемонстровані на відео, на жаль, наразі невідома ні ціна "Lunartic Cycle" ні інформація про його доступність для покупки. Винахідник стверджує, що для їзди на такому велосипеді потрібно значно менше зусиль, чим для їзди на велосипеді звичайному - вся справа саме в ефекті більшого заднього колеса і оригінальної передачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Винахідник стверджує, що для їзди на такому велосипеді потрібно значно менше зусиль, чим для їзди на велосипеді звичайному - вся справа саме в ефекті більшого заднього колеса і оригінальної передачі.

верится с трудом. две шестереночные передачи + одна ременная против одной цепной.. кроме того, существуют еще некие поддерживающие ролики внутри колеса, тоже видимо на шестернях. причем, обороты там нешуточные - и это против одной втулки, сравнительно медленно вращающейся (один оборот на ~2 метра у обычного 26" байка). выигрыш разве что в аэродинамике, но тоже сосёт по сравнению с трековыми цельнокарбоновыми колесами

мое мнение - не взлетит. останется на уровне эксперимента, как и все подобные попытки до него (это уже третья виденная мной в этом году)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...