Перейти до змісту

Ромасі, Анубісу, Максіку

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

кто же вам виноват, что вы все грамотные и свидомые, а как до дела доходит, то : "молдоване, поможите..."

Господи, спаси мене від "друзів" таких(молдавани), а від ворогів я сам спасусь.

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я часто спостерігаю, що Україна - це країна нонсенсів. Чому. Тому що, тільки в Україну може приїхати молдаван(притому на велосипеді "Десна") і повчати українців де право а де лівно, і притому люди будуть дякувати, за такі цінні знання "великого молдаванина".

Уявити таку картину в якійсь любій країні, просто не можливо, а тут бардак роби що хочеш, люди все стерплять.

кто же вам виноват, что вы все грамотные и свидомые, а как до дела доходит, то : "молдоване, поможите..."

Просто ми заняті були- чехам помагали.

Опубліковано

Доречі,Шкодер і Ді файно розмовляють українською.

злякались, що можуть здохнути скоро, от і заговорили

Опубліковано

А який твій варіант? Малоросія? Чи ні? Озвуч, "несвідомий космополіт", раз ти не погоджуєшся з цією назвою.

Еще раз, для тупых, повторю - я не предлагаю переименовывать. Я сказал, что назвали рискованно. А раз уже назвали - долбитесь теперь со своими заморочками. Згинуть ваші вороженьки, як роса на сонці і запануєте колись у своїй сторонці. А пока над вами "панують" Газпром, Лукойл, ТНК-БП, Лужков и Черноморский флот. Осьосьо вам, как говорил классик.

Якщо ти не дорожиш українським громадянством, то чого ти вступив в цю полеміку, бо тебе, по суті, ця тема не має хвилювати.

І ще. Є таке прислів'я: вот Бог, вот - порог.

Я в полемику не вступал. Я написал, что грузины(и цыгане, кстати, тоже) хорошо спели гимн Украины, что в других странах тоже пробуют перепевать гимн и у некоторых получается так же круто, как и у грузинов.

И про пословицы - в Бога твоего я не верю, а порог у меня свой. Поэтому тебя эта тема, по сути, тоже волновать не должна.

Опубліковано

Еще раз, для тупых, повторю - я не предлагаю переименовывать. Я сказал, что назвали рискованно. А раз уже назвали - долбитесь теперь со своими заморочками. Згинуть ваші вороженьки, як роса на сонці і запануєте колись у своїй сторонці. А пока над вами "панують" Газпром, Лукойл, ТНК-БП, Лужков и Черноморский флот. Осьосьо вам, как говорил классик.

Для тупих, повторюю своє питання: а як ти пропонуєш назвати Україну? Твої слова:

В который раз убеждаюсь, насколько рискованно называть государство именем титульной нации. Нетрудно представить, насколько проще все тупонациональное проходит в той же Канаде, Германии, США и прочих грамотно названых образованиях.
? То як їх трактувати, як не заклик до перейменування нашої держави.

Я в полемику не вступал. Я написал, что грузины(и цыгане, кстати, тоже) хорошо спели гимн Украины, что в других странах тоже пробуют перепевать гимн и у некоторых получается так же круто, как и у грузинов.

И про пословицы - в Бога твоего я не верю, а порог у меня свой. Поэтому тебя эта тема, по сути, тоже волновать не должна.

Кумедний ти (російською мовою - забавный), якщо ти відповідаєш у цій темі, то ти вже вступив в полеміку. Сам собі суперечиш.

Цікаво, звідки ти знаєш - який мій Бог? Просвіти, мене несведущего?

А на рахунок "порогу", то видно, що ти добре об нього перечепився.

Опубліковано

То як їх трактувати, як не заклик до перейменування нашої держави.

Как хочешь, так и трактуй. Однако, если провести горизонтальную линию на уровне паха любого мужчины, то мне именно по туда будет твоя трактовка.

Кумедний ти (російською мовою - забавный), якщо ти відповідаєш у цій темі, то ти вже вступив в полеміку. Сам собі суперечиш.

Цікаво, звідки ти знаєш - який мій Бог? Просвіти, мене несведущего?

А на рахунок "порогу", то видно, що ти добре об нього перечепився.

Ок. Я кумедний, я полемізую, сам собі суперечу і добряче перечепився об поріг. Ти виграв, удачі тобі в майбутньому.

Опубліковано

diezel твоя національність - ?

Я что-то недопонимаю, это уравнение такое? Моя национальность минус что?

Будь мужиком.

Спасибо, постараюсь.

Опубліковано

diezel, ну-ну. Успіхів тобі у твоєму паховому космополітизмі.

Судя по твоим скоропостижным выводам, ты болен. Это со всеми шизофрениками так. Услышит шизофреник новое слово - и давай его лепить везде. Где ты в моих постах нашел "космополитизм"? Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия. Только и всего. Космополитизм(в т.ч. и паховый) - это, кроме всего прочего, уважать таких, как ты. А я, таких как ты, не уважаю и надеюсь, что это взаимно.

Я что-то недопонимаю, это уравнение такое? Моя национальность минус что?

хахол? малорос?

Ты предлагаешь мне выбрать? А чего так мало вариантов?

Кстати, если это был вопрос про мою национальность, то я серб, но мне это, к сожалению, безразлично. На случай, если не поверишь, что безразлично, скажу: если б не было безразлично, я был бы гражданином Евросоюза, а не Украины.

Опубліковано

diezel, понятно. Дякую за вичерпну відповідь.

Це те що я хотів почути.

Мені тільки цікаво, люди подібні тобі, на переписі записуются українцями/рускіми? Але це так, мислі всліх, можеш не відповідати.

ps зараз сербія не в єс

Опубліковано

Мені тільки цікаво, люди подібні тобі, на переписі записуются українцями/рускіми? Але це так, мислі всліх, можеш не відповідати.

Люди, подібні мені, до переписів відносяться приблизно так само, як до трактовок їх повідомлень Smith-ом. Почитай вище, може зрозумієш.

Хоча, напевне, люди, подібні мені, до більшості речей, важливих для тебе, відносяться приблизно так само, як до трактовок їх повідомлень Smith-ом.

Опубліковано

Судя по твоим скоропостижным выводам, ты болен. Это со всеми шизофрениками так. Услышит шизофреник новое слово - и давай его лепить везде. Где ты в моих постах нашел "космополитизм"? Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия. Только и всего. Космополитизм(в т.ч. и паховый) - это, кроме всего прочего, уважать таких, как ты. А я, таких как ты, не уважаю и надеюсь, что это взаимно.

Дякую за діагноз, пане тролю diezel. Як би я жив без діагнозу - я не знаю. Просвітив.

А до таких як ти, поваги в мене точно немає. Так якого милого ти живеш на Україні, якщо ти

не дорожишь гражданством украины
(назву якої ти написав з маленької літери) і не любиш Україну, а любиш Нову Зеландію?

І після цих слів

Если я не дорожу гражданством украины, это не значит, что я бы не дорожил гражданством Перу, Австрии или Норвегии, например. Я уважаю государство Украина, но люблю государство Новая Зеландия.
ти говориш, що ти не космополіт? Так хто з нас шизофреник?

Для твого загального розвитку: Космополітизм (космополіт) - теорія, що проповідує байдуже ставлення до вітчизни і свого народу, обстоює необхідність заміни національного громадянства світовим. Словник іншомовних слів

Опубліковано

Для твого загального розвитку: Космополітизм (космополіт) - теорія, що проповідує байдуже ставлення до вітчизни і свого народу, обстоює необхідність заміни національного громадянства світовим.

Ок, давай по-порядку. Я не ратую за мировое гражданство, мне просто безразлично украинское. Я не упоминал о своем отношении к своей родине(кстати, а что для тебя входит в понятие родина, смит?) и к своему народу. Поэтому повторяю - ты болен, у тебя галлюцинации.

Опубліковано

diezel, я для себе зробив такий висновок - що ти практично класичний ТРОЛЬ. І тому, відповідати (читай - "годувати" тебе) на твої пости, в яких є образи в мою сторону мої діагнози (до речі, ти розголошуєш лікарську таємницю), я не маю аніякого бажання.

Пиши тут, в цій темі, свої калоподібні за змістом пости. Але тільки не потони в них. Адьйо, ущєрбний!

Опубліковано

Ну а смисл не-українцю любити Україну?

Національних почуттів в нього нема, це не його земля, фінансових преференцій теж ні яких нема, держава прямо скажем гнила, крім того народ прямо скажем тупий і відсталий (причому навязує свою тупість всім), тож смисл?

Абсолютно логічно що нема жодної причини (крім дитячих - я тут народився, я люблю цю природу і т.п)

Інша справа - кидати Г на вінтілятор без толку.

На цьому форумі не обсирає український народ і націю тільки лінивий, тож пости дізеля тут не є чимось унікальним.

Ну і на останок для дізеля нагадую уроки з історії, що народ наш хоча і не дуже розумний, в МІНУТИ откровєній може багато чого такого натворити - от деяки з-за Буга до сіх пир скавчать. Тим більше що мій опонент я так розумію, не входить в число того єдиного народу який наша народна маса ніколи і ні за яких умов не чіпала.

Причому, допускаю, що скоріше всього постраждають якраз такі дізелі, а не ті що реально знищують державу на верху.

Тільки тому що кидав Г на вінтілятор колись.

Дуже влучно. Тепер скажи - що такого натворив твій народ в МІНУТИ откровєній? чого мені треба боятись? Бо я шото не помню, шоб народ України вів якісь війни. За це йому, доречі, велике спасибі. Спокійнішої для проживання країни зарав в Европі не знайти.

Ще цікаво, який же такий єдиний народ ваша народна маса ніколи не чіпала? Бо я раніше міг назвати десь 15 народів, які ця народна маса навіть не бачила, а тепер вже боюсь.

І потім, ну де, в якому пості я обсирав український народ? Нормальний народ, не гірший за інших.

Чи може то неправда, що Газпром(Лукойл, Чорноморський флот) панує в Україні? То така форма твого панування? Якщо так - то пануй, на здоров'я.

А на рахунок "постраждають якраз такі дізелі" - то я тобі вже казав, як я відношусь до важливих для тебе речей. Тобі важливо, щоби ти не постраждав - ну то і переживай за себе, будь-ласка.

Опубліковано

Думай сам... Розжовувати не буду... І вчи історію.

По стилю письма мені ти вже ДІ нагадуєш, де старий добрий дізель?

Стає не цікаво.

і да, не напрягайся з укр "на ескпорт" - хохлам все рівно пофігу, а мені трошки неприємо читати (люблю ясність в діях і думках), да і рос в тебе думки краще висловлюются

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...