Перейти до змісту

Цой жив: в воскресенье исполняется 20 лет гибели лидера «Кино»

sashulya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цой-ето не попса

А що це тоді таке? "Попса" - цей термін пішов від "популярна музика", музика для всіх. І з цієї точки зору Цой = Потап і Настя, незалежно від тих стилів, до яких відносять то чи іншого виконавця

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Цой-ето не попса

А що це тоді таке? "Попса" - цей термін пішов від "популярна музика", музика для всіх. І з цієї точки зору Цой = Потап і Настя, незалежно від тих стилів, до яких відносять то чи іншого виконавця

Ми, напевно, живемо на різних планетах. Я повторюсь, ніяких ознак шаленої популярності Цоя я не бачу. Чи ти судиш по двох-трьох відомих треках Кіно на радіо Мелодія і Ретро ФМ?

Опубліковано

по таким критериям можна отнести и шансон к попмузыке.но шансон есть шансон.учитесь различать стили в музыке

Опубліковано

Поп-музыка — направление современной музыки, вид современной массовой культуры.

В широком значении, это любая массовая музыка (включая рок, электронику, джаз, блюз).

В узком значении — отдельный жанр популярной музыки, непосредственно поп-музыка с определенными характеристиками.

Популярной музыкой называют произведения многих музыкальных жанров, которые доступны широкой публике и распространяются на коммерческой основе. Это отличает популярную музыку от классической, изначально создававшейся для элиты и верхних слоёв общества, и народной музыки, создатели которой не требуют денежного вознаграждения.

Опубліковано

Попса - це не "хрєнова" музика, а музика, яка створюється для масового споживача. Під цю категорію повністю підпадає те що створював Цой. Тим більше, якщо його можна почути по наших FM каналах, то це однозначно попса

Опубліковано

А что, известные песни потапонастей исчисляются сотнями? :D

До чого це? Я щось говорив про кількість? Я сказав, що цей дует і подібне крутять на літніх дискотеках, а групу Кіно я ні разу не чув

Попса - це не "хрєнова" музика, а музика, яка створюється для масового споживача. Під цю категорію повністю підпадає те що створював Цой. Тим більше, якщо його можна почути по наших FM каналах, то це однозначно попса

Будь-яка музика створюється для споживача. А масовість споживачів - діло відносне і не тобі про це судити. Так само, як і про факт прокрутки по радіо, станції бувають різні і орієнтуються на різні категорії слухачів

Опубліковано

виходить Beatles і Queen для наших знатоків "попса", хай буде так

в принципі і Metallica, Scorpions теж

для мене ж попса і поп-музика два чітко розмежовані поняття

хочете щоб остання буква в топіку про Цоя була за вами? не вийде ;)

Опубліковано

Собственно Цой в этой теме уже никому не интересен ;)

Обрати внимание на такую штуку, как TOP OF THE POPS - откроешь для себя мно-о-ого интересного ;)

Опубліковано

Ещё пять раз напиши его имя, чтобы в общем количестве слов процент его употребления был выше ;)

Там есть другие, перечисленные тобой.

Опубліковано

я все-таки намагаюся повернути тему в русло, яке вказане в заголовку, адже тема про річницю пам’яті людини....

Опубліковано

До чого це? Я щось говорив про кількість? Я сказав, що цей дует і подібне крутять на літніх дискотеках, а групу Кіно я ні разу не чув

Так, бо його крутять на зимових дискотеках :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...