Перейти до змісту

Тих кого я вчора дістав

sanches

Рекомендовані повідомлення

Тих кого я вчора дістав, у темах про мазафаку,

прошу сюди відписатись !!!

:sq_ye::blink::sq_ye::blink::sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь

Ти мене вже всюди дістав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурнику, а тебе самого не за**ало створювати дибільні теми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Достань меня вон стой верхней полки:D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця тема відрізняється від попередньої. ;)

Це ж типу тема "ИМЕНИ МЕНЯ" ^_^ , де на всякого роду закиди можна буде написати "як я люблю себе коханого". :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вирішив і сьогодні дістати?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти на мене канешно не обіжайся але вапще то дурником виставляєш себу тут ти, усі такі серйозні, тіпа зайняті

люди , то це все канешно добре але почуття гумору у вас ноль ай якщо навіть є якийсь то тугий і затянутий

попередні дві теми це довели шо усі показилися від моїх меседжів ще б трохи і третю бригаду пришлось визивати

І вапще люди вам нервішкі треба лічити бо шатаються конкретно так небойсь і на старість в білий дом потрапити можна. І проблем рішати ви не вмієте якшо вас почав грузити то вам звісно саме проще назвать мене сукой і кинути в баньку ніж дійти мирного цівілізованого взаємовигідного рішення за такі поступкі можу вам сказати тільки одне: ви гнилі люди !!! І не сприймайте це як образу

і попрошу тебе мікс дуже сильно не лізьте ви та й усі модератори у Флейм

оставте хоч щось недоторкане де б вільно можна було спілкуватись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак закінчуй курить, а то може вже і не відпустити.

Трава то походу сильна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вирішив і сьогодні дістати?)

Тебе особисто діставати не буду !!! :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3-й день інет в Олиці?

(риторичне питання)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3-й день інет в Олиці?

(риторичне питання)

а ти я бачу усе так добре знаєш, напевно був там неодноразово !!! :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступна тема - Хто знає Санчоса? :) Тіко тут бажаючих буде куди більше ніж в випадку Мазафаки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступна тема - Хто знає Санчоса? :) Тіко тут бажаючих буде куди більше ніж в випадку Мазафаки...

О о о !!! то тепер получається що я собі заробляю популярність мене тут тепер знають всі !!! :D :D :D

Буде з ким поболтать і кого понервувати !!! :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, Мікс.

Наступна тема буде "Хто знає де пропав Санчос?" :_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що за брєдова тема, я розумію флейм, но все ж...

"Тих кого я вчора дістав, у темах про мазафаку, прошу сюди відписатись !!!" - ну і що ти цією темою хотів сказати я не розумію, написати тим кого ти дійсно дістав які всі тупі, а ти школота розумний..? Ну ти якраз і це зробив, тільки наоборот - показавши свою тупізну, або свої ще не сформовані мізки школоти яка ще крім модних пантів в школі і своєї ніби крутізни нічого толком не знає... Чого я так думаю, оскільки нормальна сформована людина такого брєду не буде писати і говорити...

Цією темою ти мене і дістав, думаю не тільки мене...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сформовані мізки школоти яка ще крім модних пантів в школі і своєї ніби крутізни нічого толком не знає... Чого я так думаю, оскільки нормальна сформована людина такого брєду не буде писати і говорити...

Ну чого ти так, а хто ж нас буде радувати такими топіками, якщо всі будуть думати що пишуть - життя буде дуже нудним, не буде купи цікавих топіків, як от наприклад про тих "хто заважає писати на борді". Школота це наче вічний генератор гумору та позитиву, мені наприклад один гарний хлопчик з Нижнього Тагіла десь півтижня настрій піднімав :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сформовані мізки школоти яка ще крім модних пантів в школі і своєї ніби крутізни нічого толком не знає... Чого я так думаю, оскільки нормальна сформована людина такого брєду не буде писати і говорити...

Ну чого ти так, а хто ж нас буде радувати такими топіками, якщо всі будуть думати що пишуть - життя буде дуже нудним, не буде купи цікавих топіків, як от наприклад про тих "хто заважає писати на борді". Школота це наче вічний генератор гумору та позитиву, мені наприклад один гарний хлопчик з Нижнього Тагіла десь півтижня настрій піднімав :rolleyes:

BolgenOS :lol: - не так він настрій в тій історії підняв,як його друг якому надоїли стандартні обої windows...

Sanches, ти не ображайся, а подумай над тим яку ти тему створив і що ти цим хотів сказати, просто дійсно побачивши цю тему - дістало!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Тих кого я вчора дістав, у темах про мазафаку, прошу сюди відписатись !!!" - ну і що ти цією темою хотів сказати я не розумію, написати тим кого ти дійсно дістав які всі тупі, а ти школота розумний..? Ну ти якраз і це зробив - показавши свою тупізну, або свої ще не сформовані мізки школоти яка ще крім модних пантів в школі і своєї ніби крутізни нічого толком не знає... Чого я так думаю, оскільки нормальна сформована людина такого брєду не буде писати і говорити...

ти дурню я просто обяснитись перед людьми хотів, що до чого, чому так писав дійти єдиного рішення щоб нікого не образити і ніяких пантів я тут не строю просто чисто символичєскі підняв всіх на юмор а вони неначе показилися

і шось я тебе не припоминаю що я тебе вчора чимось обідив шо ти мені тута пишеш, і про нормальність ти мені тут нічого не втирай адже по твоєму нормальна людина це неначе зомбі яке повинно тільки працювати і жити безбарвно, без емоцій, без гумору, як на мене то яскравим проявом інтелекту Людини є різнобічність і прихований підтекст її дій а у тебе шось я того не бачу, і сказати вже про тебе можна з пару слів: ти такий як усі банально проживаєш життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим ЦЯ тема різниться від теми Знайдено копію борда ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чим ЦЯ тема різниться від теми Знайдено копію борда ? :)

тема: "знайдено копію борда" була створена тупо поржать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

основной упор на слово "тупо"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а ця тема була створена в щоб поржать інтелектуально, так?

здай точку з травою, чи адресу аптеки, де такі колеса продають... :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Тих кого я вчора дістав, у темах про мазафаку, прошу сюди відписатись !!!" - ну і що ти цією темою хотів сказати я не розумію, написати тим кого ти дійсно дістав які всі тупі, а ти школота розумний..? Ну ти якраз і це зробив - показавши свою тупізну, або свої ще не сформовані мізки школоти яка ще крім модних пантів в школі і своєї ніби крутізни нічого толком не знає... Чого я так думаю, оскільки нормальна сформована людина такого брєду не буде писати і говорити...

я тут не строю просто чисто символичєскі підняв всіх на юмор а вони неначе показилися

і шось я тебе не припоминаю що я тебе вчора чимось обідив шо ти мені тута пишеш

А можливо ти клоун що ти весь час своєю тупізною хочеш всіх розсмішити, чи просто тупий. Да поржати можна - но така тупізна при створенні таких тем просто дістає.

Мені взагалі було нас**ти на твої теми і те що ти пишеш вчора про Мазафаку, для мене було це дійсно підняти настрій від тупізни твоєї, но є певні норми - створивши цю тему ти просто вже НАБРИД і ДІСТАВ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тут не строю просто чисто символичєскі підняв всіх на юмор а вони неначе показилися

і шось я тебе не припоминаю що я тебе вчора чимось обідив шо ти мені тута пишеш

А можливо ти клоун що ти весь час своєю тупізною хочеш всіх розсмішити, чи просто тупий. Да поржати можна - но така тупізна при створенні таких тем просто дістає.

Мені взагалі було нас**ти на твої теми і те що ти пишеш вчора про Мазафаку, для мене було це дійсно підняти настрій від тупізни твоєї, но є певні норми - створивши цю тему ти просто вже НАБРИД і ДІСТАВ!

затянутий ти человєк !!! Не нравиться то йди звітси тебе сюди ніхто не запрошував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чувак без тої трави що ти куриш, нам тебе не понять, так що здавай точку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...