tarasmv Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 07:49 #1 Опубліковано 12 Серпня, 2010 в 07:49 Прівіт. Я почав дома робити сичужні сири типу бринза, фета, сулугуні. Головне купити свіже та смачне молоко, добавити сичужної закваски, троха почекати, а потім відцідити сирну масу. Рецептів в інтернеті дуже багато. Якщо хтось зацікавиться ражду почитати: http://syyr.ru/Сичужну закваску правда треба трохи пошукати, можна замовити з Росії або з Києва.
GalinkaS Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 08:05 #2 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 08:05 а ти де брав сичужну закваску?
zaHARE Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 20:14 #3 Опубліковано 17 Серпня, 2010 в 20:14 роблю такі сири вже давно і чудово обхожусь без сичужної закваски(її задача згорнути швидко молоко).Сквашую старою(кислющою)сивороткою,лимонним соком або яблучним оцтом.
tarasmv Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:09 Автор #4 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 09:09 Я користуюся закваскою японської фірми Мейто, яка є однією з найкращих, тим більше, що вона рослинного походження.Купував в Києві, правда прийшлось купити зразу пачку 100 грам, так що якщо кому буде потрібно звертайтесь. 1 г на 100 л молока.
zaHARE Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 18:54 #6 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 18:54 тоже зацікавила закваска,озвучте ціну за 1г.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.