Valyanok Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 10:34 #51 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 10:34 Правильно ли я понимаю твою логику: если не служил, то нефиг размышлять о вояках и их поведении?? Ну и соответственно по той же логике, если не окончил экономического факультета, то нефиг у работодателя спрашивать о зарплате - он ведь лучше знает сколько "вешать" ?? Как-то так выходит Написав так щоб не називати речі своїми іменами, як це роблять більшість на форумі, ображаючи цим самим як форумчан так і інших людей. Я не служил ибо в тот момент заканчивал англ. филологию, но в тупик своею фразой ты поставил даже меня. Ти вважаєш себе "Самим умним" тоді тобі до Тіни Канделакі, на передачу зніматись з аналогічною назвою. Р.С. Не помиляється той хто нічого не робить.
Yarchik Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 11:48 #52 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 11:48 Валянок, тобі задали конкретне питання - а ти вдаєшся у філософію, і примітивно викручуєшся.Вся твоя аргументація звелася до питання "а ти служив?" (пост №9) і констатації факту - мол, мені ясно, ху із ху (пост №47). Не знаю, чому тебе там в армії вчили - але ти виглядаєш непереконливим. Крім того, ти уникаєш називати речі своїми іменами (пост №51). Я вважаю, що це - вияв блюзнірства і лицемірства.Я вважав, вважаю, і вважатиму, що українська армія (рядовий склад) переважно складається з шпани, тупих малоліток, і бидла. Офіцерський склад - теж значною мірою (хоча й не все) тупе бидло, яке виросло з тієї ж шпани, і менше всього думає про офіцерську честь. Більшою мірою стурбоване власними вигодами, отриманням житла, що б кому загнати. А молодший офіцерський склад ще й любить прикласти кулак до рядового складу.Я вважав, вважаю, і вважатиму, що українська армія не здатна захистити Україну від зовнішньої загрози, від кого б вона не виходила - чи від внутрішніх ворогів, чи від зовнішніх, чи від сомалійських піратів. Українська армія здатна лише збивати пасажирські літаки, регулярно тішити державу вибухами на складах боєприпасів, і щороку дарувати громадськості заголовки новин на кшталт "Рядового Рибку сержанти забили ногами". Українська армія не може захистити своїх солдатів від щурів.Після всього викладеного, а також після того, що я знаю про українську армію від знайомих, з інтернету, та з інших джерел - я вважав, вважаю, і буду вважати, що п'яне бидло, яке виходить щороку в тільняшках та беретах 02 серпня на вулиці українських міст не заслуговує ні на повагу, ні на гордість. Та обставина, що цих хлопців півтора-два роки тримали в казармах, не заставить мене ними гордитися, так як для цього треба зробити ВЧИНОК, а не "відслужити". Слугами не гордяться. Гордяться героями.
akamuza Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 13:59 #53 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 13:59 Ти вважаєш себе "Самим умним" тоді тобі до Тіни Канделакі, на передачу зніматись з аналогічною назвою.Точнее будет сказать: я считаю тебя не совсем понятным или даже совсем не понятным. Что за аморфность такая? Объясни свою точку зрения, а не задавай только тебе понятные вопросы, потом с прищуренным видом выдавая "ну всё с вами ясно".Да и к чему эти PS-афоризмы ? Мы тут все тоже много читали, мы тоже знаем такое.
crowhunter Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 14:04 #54 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 14:04 Якось пропустив тему, тому поздоровлю з запізненням. З ювілеєм хлопці, Військам Дяді Васі - 80 ! Ніхто крім нас !
Valyanok Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:06 #55 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:06 Yarchik яка держава такі й слуги і ти в тому числі. Якби рік-другий-третій отим хлопцям показали, що не дадуть їм такого робити, після чого ви їх називаєте б..., думаю на четвертий рік це було б щось схоже на зустріч випускників через 20 років - тихо спокійно посиділи б погомоніли та й розійшлись. Я не прошу щоб усіма гордилисль, але ПОВАГА до людей повинна бути. Будь то герой будь то проста людина. Чого у ВАС тут на форумі декому можна обзивати як йому захочеться і коли, при нагоді і без. Ви думаєте що схопили Бога за бороду, згадайте прислів`я - не завжди так буде.akamuza ось моя точка зору.Надіюсь тепер усім зрозуміло до чого я вів.
akamuza Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:18 #56 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:18 ValyanokМы наверное не поняли друг друга и поэтому говорим о разных людях. Лично я имею ввиду тех, кто к ВДВ, а иногда и к армии вообще не имеет никакого отношения, а пытается отпраздновать на широкую + занимается отъявленным и преднамеренным хамством граничащим с хулиганством. То есть вот если бы я надел в ПН тельняшку и пошел бы под градусом дубасить лавки и клумбы - то я был бы не прав, мягко говоря. А такое было повсеместно. Вот об этом все твердят.А все те, кто реально там служил, такое вряд ли себе позволяют. Есть, конечно, исключения, но совесть им судья.Так что о никаком неуважении к ВДВ и служившим людям речи не идёт, а даже наоборот: честь им и слава! Но не всему понедельничному отребью.
Valyanok Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:24 #57 Опубліковано 4 Серпня, 2010 в 19:24 Мы наверное не поняли друг друга ...Возможно и такое
yura2281 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 12:09 #58 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 12:09 Вітаю. Будьте крепкі
speaker Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 18:30 #61 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 18:30 Сбили с ног - сражайся на коленях, Встать не можешь - лежа наступай! За ВДВ!
crowhunter Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 19:54 #62 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 19:54 Зі святом хлопці, окреме вітання львівському 80-му, Слава ВДВ !!!
SysR Опубліковано 4 Серпня, 2011 в 06:02 #63 Опубліковано 4 Серпня, 2011 в 06:02 А ось і перші жертви:Чоловік проломив череп 3-річної дитини!Святкування Дня десантника закінчилося в Дніпропетровську трагедією - чоловік, одягнений у тільняшку і блакитний берет, проломив голову 3-річнії дівчинці.Це сталося близько половини восьмого вечора в парку на Монастирському острові, недалеко від зоопарку. 3-річна Злата каталася на поні, коли господиня тварини посварилася з чоловіком, що проходив повз. Пройшовши п'ять-сім метрів, чоловік різко розвернувся і кинув порожню пляшку з-під пива, яку тримав у руці, в напрямку дівчини, але потрапив в головку крихітки. Пляшка розбилася об її голову, в результаті чого у дівчинки серйозна черепно-мозкова травма. Удар був такої сили, що кістка черепа увійшла всередину на кілька сантиметрів. Винуватець моментально втік з місця події, і поки міліція його не знайшла.Каретою швидкої допомоги малятко терміново доставили в реанімацію обласної клінічної дитячої, де їй зробили операцію. Наразі лікарі продовжують боротися за її життя.Батьки дівчинки просять відгукнутися всіх свідків інциденту. Можливо, є очевидці, які встигли зробити фото або відеозйомку трагедії, які допоможуть у розшуку злочинця. Інформацію можна надіслати на адресу [email protected], або подзвонити за телефоном 102.©
speaker Опубліковано 2 Серпня, 2012 в 20:27 #64 Опубліковано 2 Серпня, 2012 в 20:27 ап!.. Вітаю усіх причетних. За ВДВ!
jack74 Опубліковано 2 Серпня, 2013 в 23:47 #65 Опубліковано 2 Серпня, 2013 в 23:47 і цього року забули Певно, нема на Борді десантників... А от в Житомирі не забули У Житомирі під час святкування Дня ВДВ у 95-ї автомобільної бригади п'яний чоловік вибіг прямо під колеса військового автомобіля.Внаслідок інциденту транспортний засіб переїхав чоловікові обидві ноги. Очевидці стверджують, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і кілька разів намагався вибігти за огорожу, що відділяє глядачів від рухомої військової техніки. Згідно з інформацією, чоловікові на місці одразу ж була надана перша медична допомога, у нього закриті переломи обох ніг.
speaker Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:45 #66 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 17:45 і цього року забулиНе забули.В центрі другого числа досить багацько бачив хлопців в тєльняшках. До речі, абсолютно адекватних.За ВДВ!Сбили с ног - сражайся на коленях,Встать не можешь - лежа наступай!
jack74 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 18:06 #67 Опубліковано 5 Серпня, 2013 в 18:06 на Борді, я мав на увазі
speaker Опубліковано 11 Серпня, 2014 в 14:31 #68 Опубліковано 11 Серпня, 2014 в 14:31 Десант - это мужество высшего класса, это храбрость первой категории. Командующий ВДВ СССР генерал армии Василий МаргеловОстанні події в Україні можуть слугувати підтвердженням цих слів.Слава ВДВ!Слава воїнам, які віддають усього себе для блага нашої Батьківщини!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.