Перейти до змісту

"Божевільні" подарунки

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Доброго всім вечора! Дуже давно хотілось відкрити цю тему, і накінець то є вільна хвилинка! Ну що ж, ближче до теми! В житті нам доволі часто доводиться дарувати подарунки, але бувають випадки зокраме:

- коли подарунок - маленький знак уваги і призначений для того, щоб підняти настрій скажімо коханій людині після тяжкого робочого тижня (не день народження чи тому подібна віжлива подія)

- коли в людини так би мовити "все є" і порарунок носить скоріше символічний характер і має бути оригінальним, а не дорогим (хоча одне одному в принципі не заважає, а навіть навпаки...)

Ось хотілося б почуть думки, пропозиції чи розповіді форумчан, які робили, або отримували такі подарунки!

розпочну з вашого дозволу я!

- до першого випадку

Зустрічався я якось з дівчиною, яка закінчила нашу школу мистецв, гарно малювала і працювала на той час дизайнером. І одного разу натрапивши просто на неймовірну розмальовку - формату А3, яку можна навіть було кольоровою крейдою розфарбовувати, і знаючи, що в неї гарне почуття гумору виріший зробити коханій такий подарунок - так як писав вище, щоб зробити маленький знак уваги і після тяжкого робочого дня підняти їй трішки настрій! Ось так гарненько підписавши (мавляв найталановитішій та найчарівнішій художниці) і в цумі її гарненько запакувавши подарував. Прийнявши подарунок і відкривши його, радість з її обличчя відразу зникла, а коли я ще й до цього додав набір з 6 чи 8-ми карандашів, то тут взагалі я не знаю як описати її стан. Що тут скажеш, подарунок не вдався :(

- другого випадку

Тут набагато простіше і веселіше! Наприклад на день народження, коли подарунок носив символічний характер чи просто в додачу до основного (грошового) зі словами, що головне це здоровя, а сон - це ж основа міцного здоровя - запакована книжка українських народних казок чи скажімо вищої математики - на мій погляд досить класна штука! Ххто ж не засне читаючи вищу математику - напевне всі - спрацьовує захисний механізм! :D

Тепер Ваша черга шановні форумчани!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

а чому ж та дівчина з розмальовкою образилась? sad.gif Ніби ж непогано придумано...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та сам не знаю - з таким почуттям гумору, інколи навіть чорним, я думав прекрасно зрозуміє, але... А взагалі, то це тільки одна з історії повязаних з нею - моє перше кохання, і з нею повязано чимало таких цікавих ідей і історій :rolleyes:

ну не соромтесь - діліться істріями, а з мене "+"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З подарунками завжди проблема. Я людина практична, дарую те що людині пригодиться або сподобається.

От куму на ДН подарувала нарди у вигляді "стопочок" - щоб і грав і випивав. :)

P.S. Сама п'ю тільки пиво, "стопочки" мені не пригодяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З подарунками завжди проблема. Я людина практична, дарую те що людині пригодиться або сподобається.

От куму на ДН подарувала нарди у вигляді "стопочок" - щоб і грав і випивав. :)

P.S. Сама п'ю тільки пиво, "стопочки" мені не пригодяться.

Прикольний подарунок - але здоровя для такого подарунку потрібно мати! :rolleyes:

Доречі пишу вже не вперше, але все одно тут можна - боманда "боард луцьк" постійно грає в пятницю в адреналіні з 20.00 до 21.30! А після цього на пиво - там смачне і живе, а копчена рибка - просто супер! Скільки разів кореспондентів запрошував - (для знайомств в живу, а не тільки віртуального), але тільки один раз прийняли мою пропозицію! приходь вболівати, а пиво кореспонденту безкоштовне ;)

Темка тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приходь вболівати, а пиво кореспонденту безкоштовне ;)

Безкоштовне пиво мені - це справді "божевільний подарунок". :) Я багато можу випити. ;)

Через п'ятницю, якщо будете грати, то може прийду повболівати і пива випити. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ми за своїх переживаєм - тому багато не наливаємо! :P

P.S. Будем тебе чекати - мій номер і час гри, я постійно на передодні гри пишу в темі ;)

Щось ми відхилились від теми - то все ж таки які божевільні подарунки форумчани ви отримували чи робили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато було цікавих подарунків :)

Одній знайомій до основного подарунка додали совок для сміття, куплений в Новій Лінії, з бантиком, було прикольно.

А іншого разу купили в Цумі сундучок сувенірний десь на літрів 2 і повністю засипали його презервативами) Іменинник був приємно вражений, но ще більше була вражена продавщиця в кіоску від такої оптової покупки гумового виробу №1 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одного разу подарував подрузі на ДН коробку заповнену конфеті та пустушками (ну звичайно ж грошикі були на дні коробки) :blink:! Ну а потім ці пустушки були по цілому кафе ^_^ . взагалі то мені подобаються якісь неординарні та сміливі рішення щодо подарунків :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от вчора двоюрідній сестрі на ДН подарував сертифікат на 10-хвилинний політ на пароплані)), була дуже задоволена))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от вчора двоюрідній сестрі на ДН подарував сертифікат на 10-хвилинний політ на пароплані)), була дуже задоволена))

,О, а де ця кантора находиться? Давно вже хотів політать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивись ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це може і не божевильний але знайомій на ДН подарував її портрет намальований простим олівцем формату А3 (в рамці звісно)

а дарував на автостанції ..... народ скоса поглядав на мене (в руках картина якоїсь дівчини і букет квітів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доволі цікаві ідеї і подарунки, але тепер до кожного трішки ближче: :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато було цікавих подарунків :)

Одній знайомій до основного подарунка додали совок для сміття, куплений в Новій Лінії, з бантиком, було прикольно.

А іншого разу купили в Цумі сундучок сувенірний десь на літрів 2 і повністю засипали його презервативами) Іменинник був приємно вражений, но ще більше була вражена продавщиця в кіоску від такої оптової покупки гумового виробу №1 :D

Одного разу в технічний університет приїжжала дослідниця, якій років так під 45-50! І для проведення експерименту, а саме пресування в якості оболочки чи не найкраще підходять вищезгадані гумові вироби! Ось так з одним з наших викадачів вона зайшла в аптеку і яким було здивування аптекарши, коли вона обернувшись до викладача сказала:"Штук 200 нам вистачить, правда?", передати словами я думаю не можна :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер щодо польтів на пароплані, то справді дуже оригінальна ідею, але нажаль не всі дівчата на таке погодяться, так само як і хлопці (я маю на увазі вашого покірного слугу - якось я не полюбляю висоти :blush: )

перше ж місце я б віддав - портрету! недарма кажуть, що найкращий подарунок - це подарунок створений власними руками і вищезгаданий подарунок мені здається тому підтвердження! Це просто я б сказав дивовижний подарунок! Завжди заздрив людям, які можуть передати свої почття за допомогою олівця чи пензлика, але нажаль, так сказати не вдався!

P.S. sanbOK, а за написанням портретів до тебе можна звертатись :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дівчата, чому від Вас нічого не чути - саме ж вам призначаються наші подарунки - давайте розповідайте, що отримували!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подруги подарували величенький шарж, на якому була зображена я з пліткою (приборкувач), поруч подруги, а в ногах лежав лев і відкорковував зубами пляшку шампанського. Для цього подарунку вони довго шукали в місті художника, давали йому мої фото. Вийшло чудово, всі впізнавані і лев теж (це був образ ще одного персонажа)  :D

А одній з тих подруг ми подарували пірсінг пупка, який вона давно хотіла, але не наважувалась. От ми і покликали її на каву, а завели в салон і оплатили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу відразу попередити, що Новорічний подарунок, перший крок до якого зроблено в березні - відноситься до обдуманих подарунків (принаймні в ідеалі :blush: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подруги подарували величенький шарж, на якому була зображена я з пліткою (приборкувач), поруч подруги, а в ногах лежав лев і відкорковував зубами пляшку шампанського. Для цього подарунку вони довго шукали в місті художника, давали йому мої фото. Вийшло чудово, всі впізнавані і лев теж (це був образ ще одного персонажа)  :D

А одній з тих подруг ми подарували пірсінг пупка, який вона давно хотіла, але не наважувалась. От ми і покликали її на каву, а завели в салон і оплатили.

ну що я можу сказати - напевне без коментарів!

В котре переконуюсь, що нік "laska" напевне потрібно вже ототожнувати зі словами:"грація, красота і геніальність" :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім подарунок, але все ж... зі своєю теперішньою жінкою я почав зустрічатись багато років тому 25 липня. А через два роки в цей самий день я зробив їй невеличкий сюрприз -- самий справжній Новий рік посеред літа -- Новий рік наших стосунків. Тоді ми вже були одружені і робили ремонт в нашій однокімнатній квартирці. Саме там я поставив і нарядив справжню ялинку (а як на мене сусіди дивились, коли я сунув свіжозрубану ялинку в під'їзд! :smile3:), запалив свічки... свято в нас вдалось :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім подарунок, але все ж... зі своєю теперішньою жінкою я почав зустрічатись багато років тому 25 липня. А через два роки в цей самий день я зробив їй невеличкий сюрприз -- самий справжній Новий рік посеред літа -- Новий рік наших стосунків. Тоді ми вже були одружені і робили ремонт в нашій однокімнатній квартирці. Саме там я поставив і нарядив справжню ялинку (а як на мене сусіди дивились, коли я сунув свіжозрубану ялинку в під'їзд! :smile3:), запалив свічки... свято в нас вдалось :)

Хахашна історія - посміявся від душі! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На останній день народження отримала м'яку іграшку... крокодила. З одного боку, наче, вже давно виросла з таких подарунків, і не хотілось би себе утотожнювати з образом крокодильчика. Але він був такий величезний і кумедний, та й людина, що дарувала, робила це без всіляких натяків, що я зраділа більше ніж будь-яким іншим коштовним подарункам.

З того, що сама дарувала, найбільше запам'яталось будівельна каска, яку подарувала другу будівельнику на професійне свято. Зверху я обтягнула її рожевою плівкою, розмалювала квіточками, прикрасила стрічками. Дуже гламурно получилось. Щось друг не дуже зрадів. А потім побачив, що плівка знімається. Під нею був напис: "Найкращому будівельнику" та "Бережи себе"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На останній день народження отримала м'яку іграшку... крокодила. З одного боку, наче, вже давно виросла з таких подарунків, і не хотілось би себе утотожнювати з образом крокодильчика. Але він був такий величезний і кумедний, та й людина, що дарувала, робила це без всіляких натяків, що я зраділа більше ніж будь-яким іншим коштовним подарункам.

З того, що сама дарувала, найбільше запам'яталось будівельна каска, яку подарувала другу будівельнику на професійне свято. Зверху я обтягнула її рожевою плівкою, розмалювала квіточками, прикрасила стрічками. Дуже гламурно получилось. Щось друг не дуже зрадів. А потім побачив, що плівка знімається. Під нею був напис: "Найкращому будівельнику" та "Бережи себе"

Майже аналогічна ситуація! Нещодавно був в знайомої ДН, а знайома вже була на 4 місяці! Нажаль через обставини на саме свято не потрапив і відповідно подарунок залишався за мною! Так як зарання пообіцяв мяку і грашку і знаючи їй характер дозволив вибрати подарунок їй! Не можу передати того задоволення, яке я отримував відповідаючи на запитання продавців:"яку іграшку шукаєте", кажучи:"Таку ж пузату" і показуючи на знамому! :rolleyes: Правда після цього отримував так би мовити на пироги, але було дуже приємно і це було того варте! в решті решт вона все ж таки обрала справді великого мякого і ПУЗАТОГО кота :blush: І хоч я не проти котячих - навіть навпаки - мені правда більши киці (леви і тигри ) подобаються, але що ж вдіяти - проти жінок не попреш! :blush:

А на рахунок казки, то анектот про вовочку і стройку вже напевне всі знають, а ось історією, яку почув від голови комісії з охорони праці, коли отримував відповідку корочку поділюсь! він розповідав, що якось попався йому великий жартівник, який працював в охороні праці на будівництві! І ось голова комісії на екзамені його запитав, що той робить першим ділом, коли на будівництві стався нещасний випадок - наприклад хтось впав! На що отримав миттєву відповідь - відразу надягаю на голову впавшому казку :rolleyes:

Голова комісії казав, що такої відповіді в житті ще не чув, але з такою відповіддю не посперечаєшся :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2spanasyuk портрет малякав не я ..... все робилось на замовлення через знайомого знайомого ...... моє діло було дати фотки (пару штук) і заплатити гроші .... через 2-3 дні максимум портрет був уже на руках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...