Перейти до змісту

"Нігерійський кошмар" підписав контракт на бій з Кличком


Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Семюель Пітер на прізвисько "Нігерійський кошмар" підписав контракт на проведення бою з чемпіоном світу за версією IBF Владимиром Кличком, поєдинок боксерів-суперважковаговиків пройде 11 вересня у Франкфурті, повідомляє РІА “Новости” з посиланням на Fightnews.com.

Пітер поставив свій підпис під контрактом у Лас-Вегасі в штаб-квартирі компанії Top Rank, відповідну заяву зробив відомий промоутер Боб Арум. Відбулася ця подія через добу після того, як Арум розповів, що домовленості про проведення бою між Кличком-молодшим і нігерійцем досягнуто.

Кличко (54 перемоги в 57 боях) і Пітер (34 перемоги в 37 боях) вже зустрічалися на рингу в 2005 році. Тоді нігерієць тричі відправляв у нокдаун українця, але Кличко все ж таки переміг рішенням суддів.

"Кличко знає, хто виграв той бій. Цього разу я збираюся відправити його у нокаут. Це не займе у мене багато часу", - заявив 29-річний Пітер.

Нігерієць виступить у Франкфурті замість росіянина Олександра Повєткіна, який так і не зумів домовитися з командою українського боксера і не підписав контракт на бій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Экс-чемпион мира по версии WBO американец Шэннон Бриггс заявил, что станет следующим соперником действующего Чемпиона мира по версии WBC Виталия Кличко.По словам Бриггса контракт на бой с Виталием Кличко уже подписан, а сам поединок состоится 16 октября.

Так що товариші Повєткін (на форумах Соплєвєткін) і Валуєв (Баблуєв) в прольоті.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

За лічені хвилини на рингу зустрінуться "старі друзі"

Дай Боже щоб цей поїдинок не був таким нервовим як перший.

Перемога Володі по очках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тянути весь бiй по очкам дуже великий ризик бо Пiтер нокаутер дуже сильний, прогнозую нокаут в 7 раундi и перемога Кличка, або Пiтер його вкладе значно ранiше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все чудово, окрім великої кількості клінчів, вони ніяк не прикрашають двобій. Але це все можна було витерпіти задля одного - нокауту, який і відбувся ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здалось, що Вульодька в самому кінці трохи підпихнув Пітера (в момент, коли суддя зупиняв бій) і той вже ващщє без сил звалився на підлогу. Чи це мені лише здалось? :unsure: Але поколошматили Сема добряче... :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені здалось, що Вульодька в самому кінці трохи підпихнув Пітера (в момент, коли суддя зупиняв бій)

мені так само здалось, от подивитися б десь якісний повтор, а то майже весь епізод рефері спиною затулив і важко розібратись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повєткін сидить і думає, який він молодець, шо вчасно спригнув!

Вовка красень! Якби не клінчі Пітера, то бій би закінчився раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію, що всі вболівають за Кличка, але давайте будемо об'єктивними - Кличко клінчував не менше. Ніхто йому не заважав уходити в сторону, а не стояти дубом на місці. Пітер в клінчах ховався від довгих рук Кличка, але за цей захист приходилось носити на собі вищого від себе Кличка, а з його вагою це вимотує більше чим будь-що. Так що ці клінчі були вигідні Володі, хоч і робили бій менш видовищним. Але ж всі пам'ятають як раніше Кличків закидували стаканчиками саме за "невидовищність" - люди платили 200-300€ за бій, а бій закінчувався у 1 раунді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалко, що на місти Пітера не виявився ні Валуєв ні Повєткін...

В жовтні старший Кличко проведе також двобій (в Німеччмні)...

а на рахунок нокаутів в 1...3 раундах то справді багато зауважень до Кличків було з і сторони організаторів цих поєдинків...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='12 сентября 2010 - 16:55' timestamp='1284303348' post='564889']

почитай allboxing.ru - там критикують,

чи ти думаєш кожний пост на борді адресується тобі, ой, пробач, ТОБІ?

ти задню не включай: якщо зразу не дав лінк, то значить твій говнопост адресувався не якомусь зовнішньому олбоксінгу, а внутрішнім коментарям. Сприйняв на свою адресу, бо перший не співав діфірамби Вулодькові.

Чи ти думаєш тут тєлєпати сидять і, якщо якесь чудо починає писати про критику, всі киватимуть з розумінням - так-так, це він про руський олбоксінг?

П.С. Зміни тон і ми зможемо і надалі говорити тут про БОКС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...