Перейти до змісту

Olimpus SP510UZ потрібна порада

irqadmin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якось він у мене трошки підвіс я його вирубив "гяряче" (вийняв акум.) і після того він не приймає карт памяті...може підкажете до кого звернутись можна щоб глянув його чи мені вже нового купувати чи з цим можна щось придумати....жалко трохи він вмикається бещ проблем фоткає але на свою память лише....завчасно дякую!!!!

Опубліковано

Для початку спробуй форматнути рідну карту пам"яті. Якщо не допоможе, спробуй з іншою справною флешкою, і свою перевір в іншому олімпусі, щоб визначити, в чому таки причина. А там подивимось...

Опубліковано

Для початку спробуй форматнути рідну карту пам"яті. Якщо не допоможе, спробуй з іншою справною флешкою, і свою перевір в іншому олімпусі, щоб визначити, в чому таки причина. А там подивимось...

вже пробував карту памяті сприймають інші фотікі....брав спеціально шукав Фуджі на форумах писали люди що після форматування на фуджі така проблема пропадає...спробував не помогло ...

Опубліковано

Якось він у мене трошки підвіс я його вирубив "гяряче" (вийняв акум.) і після того він не приймає карт памяті...може підкажете до кого звернутись можна щоб глянув його чи мені вже нового купувати чи з цим можна щось придумати....жалко трохи він вмикається бещ проблем фоткає але на свою память лише....завчасно дякую!!!!

Привет я ремонтую фотоапарати

принось подивлюся.

вул.Рівненська 54.Ремпобуттехніка

третій поверх.

789869,0973482917.Игорь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...