Перейти до змісту

Продаж скутера

Brute

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а ну звичайно, якшо я не даю тобі дурити людей то я непорнядний, логіка як на 5й клас

Ну і в кого логіка як на 5й клас? Ти не додумався до того,що кожен,при бажанні,може перевірити скільки п'є скутер.

Звісно скутер може пити і 10л. якщо в нього проблеми з поршньовою,карбюратором чи варіаторами...

Опубліковано

шось не видно бажаючих перевірити :_07:

краще візьми до уваги реальні пропозиції

Не хвилюйся, якраз таки бажаючих вистачає! :0003:

Опубліковано

В мене скутер 85 куб.см. FADA 12 (двомісний) по селі по поганих дорогах з агресивним стилем водіння споживає 4 - 4,5 л/100км.

В даному випадку 50-ти кубовий одномісний скутер по асфальті з помірними темпами водіння повинен споживати на порядок менше.

П.С.Скутер прикольний,але дорого ціниш.

Опубліковано

В мене скутер 85 куб.см. FADA 12 (двомісний) по селі по поганих дорогах з агресивним стилем водіння споживає 4 - 4,5 л/100км.

В даному випадку 50-ти кубовий одномісний скутер по асфальті з помірними темпами водіння повинен споживати на порядок менше.

Просто Японець,та ще й стан відмінний,тому ціна відповідна, 2900 це ще дешево, японці як коштували 500$ так і зара коштують на авторинку!

В тебе ще 4 такта...А тут зі мною людина спорить що скутер(2 такта) менше 4-5л. не п'є....

Опубліковано

Просто Японець,та ще й стан відмінний,тому ціна відповідна, 2900 це ще дешево, японці як коштували 500$ так і зара коштують на авторинку!

В тебе ще 4 такта...А тут зі мною людина спорить що скутер(2 такта) менше 4-5л. не п'є....

то ще й виявляється 4-тактний повинен більше бунзину споживати, ніж 2-тактний...все, я впав під стіл :0016:

як кажуть брати росіяни "учи матчасть"

Опубліковано

то ще й виявляється 4-тактний повинен більше бунзину споживати, ніж 2-тактний...все, я впав під стіл :0016:

як кажуть брати росіяни "учи матчасть"

Умний, подивись на кубатуру....

Опубліковано

тобі на замітку, експерт, зазвичай 4тактна 125ка бере бензину менше, ніж 2тактна 50ка

Полностью согласен ! У меня была Honda DJ1 50 куб. так она поедала на 100 км 3л. 92 бензина ! Сейчас 150 куб. китаец на 100 км , при агрессивной езде , ест 4л 95 бензина на 100 км. !

Опубліковано

тобі на замітку, експерт, зазвичай 4тактна 125ка бере бензину менше, ніж 2тактна 50ка

Це ще залежить від стану 50ки...Про те що 4такні менше споживають я не спорю,мова іде про мій скутер.

Опубліковано

[offtop]

Продавал мужик коня... Здоровый конь, а не берут... И цена не высока, но не берут... И место вроде то, но не берут... И в четвёртый день продавал, и в седьмой, но не берут... Может, мужик не там продавал? Ну а когда и где же ещё коня продать?

[/offtop]

;)

Опубліковано

оффтоп

"кожна жаба хвалить своє болото" - народна мудрість

/оффтоп

Є що хвалити....

• Адміністратори
Опубліковано

Як на мене, то за офтоп, усіх хто тут відписався. "Окрім тих хто пропонували свої цінові пропозиції."

Прибанив би на тиждень.

тому закривайте флейм.

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Продам Suzuki lets2,у відмінному стані.Ціна 380$.

Технические характеристики

Тип переднего тормоза::

диск

Зависока ціна для скутера який поїздив по наших дорогах.

І передній тормоз не дісковий,а барабанний.

Опубліковано

Продам Suzuki lets2,у відмінному стані.Ціна 380$.

Технические характеристики

Тип переднего тормоза::

диск

Зависока ціна для скутера який поїздив по наших дорогах.

І передній тормоз не дісковий,а барабанний.

Передній тормоз дійсно барабанний,помилочка вийшла!Пропонуй свою ціну(звісно в межах розумного)скутер у відмінному стані,хоч поїздив по наших дорогах.

Опубліковано

дам 2000 грн

Не сміши!Я ж писав,в межах розумного!Тут один вже таку ціну пропонував.....

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...