Перейти до змісту

Луцьк-Одеса: яку вибрати дорогу?

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розглядаю два варіанти:

перший - Луцьк-Рівне-Житомир-Сквира-Володарка-"М-05"-Одеса (таким маршрутом веде автотрансінфо);

другий - Луцьк-Рівне-Шепетівка-Гриців-Любар-Козятин-Сквира-Володарка-"М-05"-Одеса.

Перший варіант - рівніший, але з обмеженнями і фурами.

Другий - мало фур, але дорога трохи крутиться + загадкою є дорога від Любара до Сквири.

Крім того, http://www.auto-trading.com.ua/travel.html підказує маршрут Луцьк-Рівне-Шепетівка-Хмельницький-Вінниця-Немирів-Умань-"М-05"-Одеса як найшвидший, але весною дорога з Тернополя до Вінниці була суцільними рем.роботами. Що там зараз робиться?

Як найкоротший авто-трейдінг вважає маршрут Луцьк-Дубно-Кременець-Гриців-Любар-Козятин-Сквира-Біла-Церква-"М-05"-Одеса

Хто кудою їздить на Одесу?

Оффтоп: 555! *YAHOO* :)

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хто кудою їздить на Одесу?

Якби мені зараз потрібно було б їхати в Одесу, вибрав би останній варіант - Луцьк-Дубно-Кременець-Гриців-Любар-Козятин- Сквира-Біла-Церква-"М-05"-Одеса, оскільки на дорозі Рівне-Житомир ідуть ремонтні роботи (багато обмежень швидкості і відповідно багато продавців полосатих паличок ;)), та й від Житомира до виїзду на Одеську трасу дорога не з найкращих. Кілька років тому їздив в Одесу по маршруту Луцьк-Рівне-Житомир-Сквира-Володарка-"М- 05"-Одеса, назад вертався через Київ. Якщо не помиляюсь, через Київ дорога лише на 80 км довша, але часу я витратив менше.

Через Кременець також їздив два роки тому - дорога сподобалась, рух порівняно не дуже інтенсивний, так що ІМХО цей варіант найкращий (правда, не знаю, в якому стані зараз там дорога)

Опубліковано

Я теж їздив варіант перший.

Постів Дійсно багато особливо після знаків обмеження швидкості, і на трасі Київ Одеса теж вистачає!

Опубліковано

недавно ехал в Бердычев,попал на 255грн,на скорости 78км в час :(,это по трассе с Луцка в Житомир,добрался за 5 часов в Бердычев. Обратно поехал через Шепетовку,добрался за 3.5 - 4 часа,дорога не идеал,но сносная.Буду второго августа ехать на море,и выберу именно эту дорогу(второй вариант),и тебе советую!!

Опубліковано

Egoist можливо все залежить від того о котрій годині їхати? Я їхав недавно о 4-00 з Луцька. Так пост був один за всю дорогу - перед Новоградом.

Опубліковано

от Любара до поворота на Бердычев неплохая !

VaLeRa Я ж говорю получил штраф в размере 255грн за скорость 78км\час (ЭТО НА ТРАССЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ЗНАЧЕНИЯ,скорость 78км\ч это НАРУШЕНИЕ) !А этих знаков там каждых 5-10км.

Опубліковано

rulet7000 в Київі як в пробку на кільцевій встати - то не радий будеш нічому. Хоча все залежить від часу коли планується виїзд з Луцька та проїзд Києва.

Опубліковано

Поперше щойно приїхав,а по друге до одеси їзджу що неділі,а потрете якщо виїхати на ніч приблизно з 18-20 години в пробку в Киеві попасти майже не можливо тількі при серйозному ДТП,що деже рідко,населенних пунктів мало а дорога майже з Рівного в дві сторони однакова в дві смуги,правда до Житомира є невеликі перебої але навіть якщо рухатись по знакам (там обмеження 70)то всеодно приїдеш швидче і у сто разів кращою дорогою,а якщо прицепишся до якогось льотчика там їх багато то взагалі швидко прилитиш!(сквира,біла-церква,жашкови різні Бердичеви з Вінницями не знаю хто там кудою совається повне лайно!)Питання стояло щоб доїхати а не доповсти,досунутись чи поблукати різними Українськіми трущобами та вбити автомобіль!

Опубліковано

rulet7000 ну я от наприклад не можу їхати на ніч, спати хочу навіть якщо днем посплю, а в машині їде моя сім'я. Тому їду завжди на день виїжджаючи о 3 ранку, і через Київ в такому випадку їхати нема сенсу. Та й ти не повіриш - кусок дороги від Житомира до Одеської траси через Сквиру в доброму стані - 75/105 тримаю без проблем не порушуючі правил, ДАЙ нема взагалі, автомобілів теж мало і тих 160 км проїжджаю в середньому за 2 години не вбиваючі автомобіль.

Опубліковано

А хто поїде через немирів краще перед дорогою ставте нову підвіску і беріть багато бутербродів найгірша дорога дивно що ніхто не порадив (Луцьк-Дубно-Кременець-Тернопіль-Вінниця-Немирів-Умань),невже ніхто не їздив?По карті тудою ще ближче)))))Нікого не слухайте Луцьк-Київ-Одесса при швидкості 95км на годину 11-12годин на дорогу все залежить від кількості і тривалості зупинок,це все підкреслюю при максимальній швидкості 95км за годину!15-20хвилин займає Київ!Якщо в нього вїхати після 22-години!

Опубліковано

rulet7000 а чого хтось має радити погану дорогу? Чи ти один знаєш всі дороги України? Та й я і кажу що все залежить о котрій проїхати Київ....

Dream в мене рахуй те саме з нічною поїздкою, тому якщо виїхати 3-4 ранку, то або через Житомир-Сквира, або через Шепетовку.

Опубліковано

VaLeRa, так само розраховую: виїхати на світанку і до заходу сонця добратись на місце. Але чи через Житомир-Сквиру, чи через Шепетівку-Любар - буду визначатись безпосередньо перед виїздом (прогнози погоди по дорозі подивлюсь блаблабла :) ).

Опубліковано

Dream якщо будеш їхати легковим авто - то в Одесі ще в обід будеш, бо вантажною машиною туди 12-13 годин їхати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...