Перейти до змісту

Домашній інтернет від Київстар (Beeline)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

На Конякіна все нормально, качаю роздаю торенти. Скачування до 10мб/сек. віддача до 5мб/сек.

я пишу не о локальной сети она меня вообще не интересует ,берлога и тд ,это не интернет а локальный ресурс ,я пользуюсь интернетом в нормальном понимании этого слова, а им уже минимум 3 недели пользоватся невозможно, и это не только у меня, а и моих энакомых тоже. они плюются уже от билайна белой пеной.
Опубліковано

Всім привіт. Давненько спостерігаю за цією галкою, і хочу сказати одне всі оператори початківці переживають таке, ще трохи почнеться масовий відтік клієнтів, тоді трохи все стабілізуєься, а там де інет партачи це скоріш за все криві руки монтажників які прводили роботи по встановленню обладнання, ось і все, ну і відповідно каналі вне витачає, тільки ось це завжди в останню чергу вирішують.

Опубліковано

в мене в машині 3 мережевих - і всі глюкануті? І в новому роутері глюканута? і в ноутбуці глюканута? Всі мережеві глюкануті??

був такий випадок, два компа і три мережевих - працює погано.

прийшов спеціаліст з білайну з службовим ноутбуком і показав, що все працює нормально. криві руки\глюки вінди\заліза\несприятливе розташування зірок ніхто не відміняв.

Опубліковано

як я вже і писав раніше:

А що нам скажуть працівники білайна (київстара)? можливо вони вже багато абонентів підключили, тому знову канал розширяти треба? Я вважаю коли вже проведуть усюди де намічалось оптоволокно тоді інет стабілізується, і тільки тоді якщо з швидкістю будуть проблеми, писати масові скарги!

які ще можуть бути питання почекай трохи, а ще карще всі пінги і трасерти скіньте на імейл служби підтримки і чекайте результату!!!

і те що писав DMK це все жтаки не мережеві карти як дехто намікав, а проста банальна загруженість каналу!!! якщо вже вмієте пінгувати то пінгуйте різні айпішникі, внутрішні та зовнішні та зовнішні в уа-іх.

Опубліковано

був такий випадок, два компа і три мережевих - працює погано.

прийшов спеціаліст з білайну з службовим ноутбуком і показав, що все працює нормально. криві руки\глюки вінди\заліза\несприятливе розташування зірок ніхто не відміняв.

Это мой случай :) что было так и не понял, сейчас все ок. Компы менял, сетевухи переключал, все программы левые снимал, тремя антивирусами проверял, шнур мял/перегибал, вроде не дурак комп знаю сам программист. Бубном только не ходил вокруг. Почему заработало так и не понял. Такое ощущение что при первом втыке в сетевуху шнура ее судьба уже была предрешена ) т.е. оборудование просто не хотело работать с моей сетевой (с тремя ) ), вставляю в ноут инженера все ок. Доходило до абсурда я даже делал такой же перегиб кабеля т.к. когда включали в ноут то гнездо был горизонтально и малый перегиб, у меня вертикально и я делал типа такой же перегиб кабеля ) бред кароч, но сейчас все гуд, доволен, главное чтобы не повторялось

Опубліковано

Глючані мережеві карти,глючана ОС? Да ладно.. Новий ноут - та сама фігня. 2 мережевих,в стаціонарному комп'ютері.

ОС мінялись,не одноразово - як на сбірки,так і на чисті. Результат той самий. Тільки одне цікаво,якщо в мене все глючане,чому 90% народу скаржиться на те саме?Чому в мене вночі,та зранку - стабільна швидкість,стабільний пінг,стабільно коннектиться до мережі?

Опубліковано

1022228337.png

Також Гордіюк, як надиво ще йомайо швидкість, неочікував!!! Але це максимум що я бачу + втрати!

Інет - лажа ще та! А тепер ще й тарифи підняли! Чесно, користувався різним інетом, але такого "гуана" ще небачив!.. До нового року і на ДГ! Піду хоч кабеля собі відріжу по самий світч і нехай ідуть н*х, вже немає сили терпіти!

Опубліковано

Просто робітникам важко зізнатись про те,що клієнтів на обладнання забагато. Ладно,якби в мене було "глючане" обладнання - проблема би була стабільна. На даний момент - швидкість нормальна,а пінг - зашкалює 80

Опубліковано

to gss64

Так, доросла людина! А можна без цього "бардаку", що ти тут наробив?

і to DMK

Всі вже знають твою "любов" до пінгування. Можна не викладати тут твої вміння пінгувати шось. Просто напиши, що тебе не влаштовує пінг, чи скріни якісь менші роби.

Вибач за бардак- це глюканула мережа!!! Між іншим ДГ !!! ( да- я досі на ДГ) Просто не знав як дубль знищити ((

Опубліковано

На Билайн уже 4 месяца ни разу не пожалел что перешел с Датагруп вообще, скорость нормальная ничего не тупит и не глючит. Кто использует роутер то DIR300 термозит и то страшно.

Сранивать цена + качество с ОГО нету смысла Билайн лучше о цене и по скорости однозначно, говорю потому как у самого дома ОГО и Билайн есть.

За подсказку роутера спасибо, микротик 750

Опубліковано

На Конякіна все нормально, качаю роздаю торенти. Скачування до 10мб/сек. віддача до 5мб/сек.

я пишу не о локальной сети она меня вообще не интересует ,берлога и тд ,это не интернет а локальный ресурс ,я пользуюсь интернетом в нормальном понимании этого слова, а им уже минимум 3 недели пользоватся невозможно, и это не только у меня, а и моих энакомых тоже. они плюются уже от билайна белой пеной.

А почему же тогда в службу поддержки не сообщаете??? Или Вас такое положение дел устраивает???

Сегодня был у друзей на Конякина- не нарадуются !!! Хоть до этого и ДГ И УТ был... Я просто смотрю, что , 5 % недовольных ( разные причины, иногда и меркантильные интересы)!!! А теперь немного в прошлое... Кто, и когда, давал такую скорость, за такие деньги??? ( вопрос- риторичесский)))

Опубліковано

Вечорами пінг лайно і це факт. на утк ~ 90 (+ втрати пакетів)

Згоден з камрадом Zheny@ :ok:

Швидкість нормальна. Що там на цей раз? знову обладнання? мене вже цей "сумний" пінг не дивує (зі скачками) чомусь...

p.s. роутера нема, мережева норм, руки прямі, система чиста, не збірка=))) (він7 х86), комп. мережі сам протягую.

Опубліковано

gss64,шановний - повторюсь ще раз... Глюки не у всіх. Глюки у тих,у кого на свічі висить велика кількість абонентів. А якщо в тебе,на конякіна 2-3 абонента - звичайно,буде все добре працювати

Опубліковано

До кінця тижня відбудеться збільшення каналу в 2 рази :)

Воооо!! РЕСПЕКТ :smile-zachot: :smile-zachot:

Оце я розумію відповідь працівника! Чекаємо,з надією на краще!!

Опубліковано

А что значит увеличение канала, прокладка дополнительной оптики или установка нового оборудования ?

Опубліковано

Вечорами пінг лайно і це факт. на утк ~ 90 (+ втрати пакетів)

Згоден з камрадом Zheny@ :ok:

Швидкість нормальна. Що там на цей раз? знову обладнання? мене вже цей "сумний" пінг не дивує (зі скачками) чомусь...

p.s. роутера нема, мережева норм, руки прямі, система чиста, не збірка=))) (він7 х86), комп. мережі сам протягую.

Якщо прийдуть люди, и перевірять ( на рахунок прямих ручок) не соромно???

Опубліковано

А что значит увеличение канала, прокладка дополнительной оптики или установка нового оборудования ?

Установка обладнання, яке дозволить задіяти додаткові волокна оптики

Опубліковано

Мені здається,обладнання замінять.

Невже пінгі стабілізуються,і небуде цих проблем!!

Опубліковано

Мені здається,обладнання замінять

На такий випадок там є додаткові запасні волокна в кращому випадку ще штук 6 якщо 12 жильне ну а в гіршому 2 - 4 волокна.

Просто добавлять обладнання для їх підключення.

Опубліковано

gss64,я понимаю - у Вас руки,на вес золота,да и Вы сами - ГУРУ. Но как бы,для начала - надо представтится,что Вы вообще из себя представляете... Пытаетесь доказать,что у всех руки кривые,а у самого,руки то оттуда,откуда надо ростут точно? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...