Перейти до змісту

У луцькому парку розширюють дитяче містечко

Shraick

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
дружина не може знайти роботу
думаю напевно не дуже вона і старається її знайти, обгрунтую чому так думаю, якщо немає можливості працювати за спеціальністю то принаймі роботу продавця в магазині(тимчасово поки не знайде кращої)можна знайти дуже швидко, на магазинах постійно розклєюють оголошення типу шукаю продавця.
Опубліковано
дружина не може знайти роботу
думаю напевно не дуже вона і старається її знайти, обгрунтую чому так думаю, якщо немає можливості працювати за спеціальністю то принаймі роботу продавця в магазині(тимчасово поки не знайде кращої)можна знайти дуже швидко, на магазинах постійно розклєюють оголошення типу шукаю продавця.

там є ще куча обставин, я їх спеціально опустив, спростив ситуацію, але ти ж не думаєш, що це єдина родина, яка не може дозволити собі відвідання "Мадагаскару"?

Опубліковано

А якщо серйозно, то я згідна, що в нас не вистачає просто безалкогольного кафе для дітей.. А не для батьків, чиї діти граються на вулиці. Я пригадую дитинство і те ж саме "Буратіно" з желейками і тістечками - це кожного разу було свято. А ось в наших дітей виходить, що свято - це в кращому випадку похід на піцу і морозиво :( Де поруч дорослі пють пиво чи мохіто чи коньяк - різниці тут вже немає...

як не має дитячого кафе? З такими війнами ринок від Тигреса переносили, а ви кажете не має. Чи там як і з шашличниками, тільки обіцянки (в Тигреняті не був, тому й питаю)?

Тигреняти вже нема більше року точно.

Там ресторан "Піраміда", зовсім з дєтямі не пов’язаний. Ресторан не найвищого пілотажу, швидше бар.

В Тигреняті до речі було непогано, не фонтан, але хоч щось...

Опубліковано

Тигреняти вже нема більше року точно.

Там ресторан "Піраміда", зовсім з дєтямі не пов’язаний. Ресторан не найвищого пілотажу, швидше бар.

В Тигреняті до речі було непогано, не фонтан, але хоч щось...

ну да, в нас вміють: брали земельку під дитяче кафе, рік-два помурижили і, вуаля, ще одна ригаловка. Хто наступний? Мадагаскар?

Опубліковано
там є ще куча обставин, я їх спеціально опустив, спростив ситуацію, але ти ж не думаєш, що це єдина родина, яка не може дозволити собі відвідання "Мадагаскару"?

інші обставини, то певно ше парочка кредитів, бо ж хотілось модно жить, купить машинку і т.п.

Херня то всьо. Головою думати тре перш за все. Краще мати ОДНУ дитину і давати їй все необхідне, ніж мати 2,3,...5 і нити шо ми, цука, бідні і нам так херово.

Краще не мати кредитів, їздити на маршрутці і гроші лишати В СІМ"Ї, а не нести все до банку, бо ж тре возити свою дорогоцінну дупу в машині.

Тьху. Таке на кожному кроці і оте ниття вже дістало. не можеш нормально розпланувати доходи і витрати - САМ винен!

І да, багато хто мене шас тут засудить, тіпа чорствий, гад, падлюка і опше...

так от - мені плювати. я вкалую як Папа Карло, вкалую своїми власними руками і головою і я знаю як заробляються ті гроші, бо сам з села і всього шо маю досяг САМ! Потом і роботою.

І тон еціни в Мадагаскарі такі, то менталітет в нас такий, шоб ніхера не робити і вічно плакатись, шо нема за шо жити.

ВОТ.

Опубліковано

Мікс, спокійніше. В них жодного кредиту і вони не ниють.

П.С. В них не те що машини немає, а одна мобілка на всіх (знайдена)

"а далі дивляться чи хватить хоч чоловіку на проїзд на роботу."

Опубліковано

nickel, извини, навеяло :smile3:

1210933946.jpg

и вообще, куда-то тебя и Микса не в ту степь понесло. мы тут обсуждаем сабж, а не благосостояние соседей

Опубліковано

І тон еціни в Мадагаскарі такі, то менталітет в нас такий, шоб ніхера не робити і вічно плакатись, шо нема за шо жити.

ВОТ.

Ага, салати від 25 грн., піца від 60 грн., пляшка горілки від 100 грн, якась нещасна маленька пачка чіпсів(в магазині- 2 грн.) - 15 грн.

І Слава Богу я не плачусь, що немаю за що жити, в мене нормальний стабіьний дохід, але я не розумію чому така націнка... певно менталітет такий...

Опубліковано

Кухня там повний ацтой. Виживають за рахунок лєтніка із пивом біля дитячого майданчика. Люблю такі місця, де можна пити пиво і одночасно людей бачити, а не у стінку дивитись.

Ага, салати від 25 грн., піца від 60 грн., пляшка горілки від 100 грн, якась нещасна маленька пачка чіпсів(в магазині- 2 грн.) - 15 грн.

В ресторанах вищої категорії при совку макс. націнка була 75% від роздрібної ціни, це так, к свєдєнію... А в "Мадагаскарі" як для дитячого кафе, погоджуюсь, ціни зовсім "недєцкі", хоча, можна прикинути, що це зроблено, щоб відсіяти маргінальну публіку, район-то великий, а сходити там практично нікуди.

Опубліковано

Гуляла там з малим вчора і сьогодні))) в дитини щастя море, все культурненько, пофарбоване, старим качелькам дали нове життя, побудували нові. Дітей поки що небагато, відпустки, та й погода не дуже сприяє. А загалом враження дуууууже позитивні, раджу побувати на вихідних з дітками

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...