Перейти до змісту

Статуси

adebt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогі адміни! Змініть, будь-ласка, статуси юзерів на що-небудь більш українське, а то читати "Speaker" чи "Advanced Member" якось дико

• Адміністратори
Опубліковано
Дорогі адміни! Змініть, будь-ласка, статуси юзерів на що-небудь більш українське, а  то читати "Speaker" чи "Advanced Member" якось дико

Да и так нормально. Дико це коли на пиво грошів нема B)

• Адміністратори
Опубліковано
Дорогі адміни! Змініть, будь-ласка, статуси юзерів на що-небудь більш українське, а  то читати "Speaker" чи "Advanced Member" якось дико

Хм.

А мені подобається.

Опубліковано

советую брать пример с моего форума где вовсе нет этих липовых лычек, а только три разумных статуса : админ, форумчанин и гость (плюс промежуточный для гостя подавшего заявку на регистрацию по пока не подтвердившего ее). положительная сторона : нет охоты за этими самыми лычками, как на прочих форумах, да и мороки куда меньше.

Опубліковано

Shkoder, це ти на мене пальцем тикаєш? Хто говорив про лички? я сказав

Змініть, будь-ласка, статуси юзерів на що-небудь більш українське
Де тут хоть слова про власні статуси?
Опубліковано

а чем не устраивает текущее положение вещей? форум и так сплошной сетевой англо-русско-украинский суржик B) например ты почему-то название улицы проживания указал по-английски:

Из: Sobornosti Str.
Опубліковано

Мог бы и на суахили написать... если бы захотел...

Тем более это было не требование, а предложение.

Если люди захотели перевести форум на более дружественные нам языки, то почему бы и не перевести статусы? Тем более, я повторюсь, что я не имел ввиду личные статусы, а лишь говорил о стандартных надписях...

Опубліковано

Справді слід українсько зробити так якось приємніще було б і зручніше і якось рідніше і точно вам скажу ще й веселіше.

наприклад.

забігайло

шмаркач

юний шпигун

пройдисвіт

студент

фортовий студент

рекетир

професор

• Адміністратори
Опубліковано
Справді слід  українсько зробити так якось приємніще було б і зручніше і якось рідніше і точно вам скажу ще й веселіше.

наприклад.

забігайло

шмаркач

юний шпигун

пройдисвіт

студент

фортовий студент

рекетир

професор

какой-то галимый универ получицца :friday:

Опубліковано

так, уніваер - це занадто, як згадаю...так здригнуся.

ви б ще запропонували декана, замдекана, проректора, відмінника-шаровика, рас3,14здяя, випускника...:friday:

Опубліковано

насчет шмаркачив и студентов -- imho, полный идиотизм

предлагаю убрать статусы вообще, а добавить мод позволяющий кроме ника добавить себе что-то типа "кредо" на свой вкус мелким шрифтом там где сейчас статусы. желающим выделиться очень подойдет

• Адміністратори
Опубліковано
насчет шмаркачив и студентов -- imho, полный идиотизм

предлагаю убрать статусы вообще, а добавить мод позволяющий кроме ника добавить себе что-то типа "кредо" на свой вкус мелким шрифтом там где сейчас статусы. желающим выделиться очень подойдет

пасмотрим...

Опубліковано

забігайло чи шпигун мені самому сподобалось але до чого тут універ я так і не поняв, я так розумію попі.... нікому не забороняється главне шо корректно :-)

Це звичайно тільки мрії проте якщо адміни матимуть час то і самі зможуть щось непогае зробити, хоча КМД наврядчи він вже жонатий йому тепер є що придумувати.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...