Перейти до змісту

Молодому поколінню трудно вірити, що націоналісти робили все те, що я й інші дослідники описуємо

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Я пропоную поділити всіх на гандонів і негандонів.
Тоді перших ще тре буде поділити на штопаних, порваних, з усіками.. Ну ви мене зрозуміли. Як там в класика про цвєтовую диффєрєнциацию штанов сказано?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Мене абсолютно не цікавлять араби, палестина, ізраїль, я навів приклад евреїв так як ви самі сказали що ви єврей, були б ви з Сомалі я б згадав би аль-шабаб.. Просто зауважу ще раз що помилки робили не тільки українські націоналісти.. та мені здається що комусь вигідно постійно акцентувати увагу саме на них знову і знову.

Ваш пример абсолютно не корелирует с реальностью, поэтому нет смысла говорить о евреях, сомалийцах, аде и израиле.

Давайте поговорим о выгоде. Вы считаете, что если человеку что-то выгодно делать, то в ваших силах его убедить словом(угрозами, деньгами) не делать этого? У вас так много слов, денег и сил для осуществления угроз?

Не все в житті вимірюється вигодою! Такий підхід до життя характерний лише для євреїв. Українські націоналісти, поступаючись чисельно загарбникам вступали у нерівний бій, знаючи що їх опір совіто-жиди потоплять у крові. Але не вигода керувала їх вчинками!

Пригадайте також японську культуру. Для них честь теж не порожнє слово!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді перших ще тре буде поділити на штопаних, порваних, з усіками..

да-да...і, беручи до уваги частозгадувану вище національність, для обрізаних і необрізаних..))

Правильно буде ,щоб донька пояснила подругам, чому так не слід робити- це буде по колективістськи і чесно.

ну от ти усім колективно пояснюєш, як всі в корнє неправі, і що? Педагогічний талант - то теж талант, або дойде,

або віддубасять..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не все в житті вимірюється вигодою! Такий підхід до життя характерний лише для євреїв. Українські націоналісти, поступаючись чисельно загарбникам вступали у нерівний бій, знаючи що їх опір совіто-жиди потоплять у крові. Але не вигода керувала їх вчинками!

Та вы все правильно говорите: герои разные нужны, герои разные важны. Отут еще про одного героя написано. Это нормально для них, но почему вы требуете уважения для них от всех? Ведь есть люди которые их за героев не считают.

А про японию это вы отлично вспомнили. Загнать страну в такой адовый коллапс - это очень отлично. Украина-Япония, Чернобыль-Фукусима, Пришел-во-власть - Выиграл-в-лотерею. Все у них, как у нас, кроме одного: работать украинцы не умеют и не хотят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вы все правильно говорите: герои разные нужны, герои разные важны. Отут еще про одного героя написано. Это нормально для них, но почему вы требуете уважения для них от всех? Ведь есть люди которые их за героев не считают.

А про японию это вы отлично вспомнили. Загнать страну в такой адовый коллапс - это очень отлично. Украина-Япония, Чернобыль-Фукусима, Пришел-во-власть - Выиграл-в-лотерею. Все у них, как у нас, кроме одного: работать украинцы не умеют и не хотят.

Українці завжди добре працювали (скільки іноземних подорожуючих описували працьовите і досить забезпечене українське населення) і працюють. Порівняйте з безгосподарною російською глибинкою.

А якщо вам так не подобається толерантний український люд, можете перебратися до працьовитих німців чи багатих (напевно тому що трудолюбивих) арабів у ОАЄ. Там "залюбки" послухають роздуми про різних героїв, особливо єврейських.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні ,не все. В Японії нема євреїв, тому там капітал працює на всю країну, а не на кучку ,,обраних,.

Капітал там, якраз, працює на кучку обраних, такшо всьо як на Україні.

Краще завали писало і не чіпай Голодомор брудними , волохатими лапами.

У вас якось дивно скаче думка.

Краще для кого? Для вас? Так мене ваше "кращє" не хвилює ніразу. Як і ваш голодомор. І можете подякувать Ющенку за то, шо голодомор не хвилює Європу також.

Українці завжди добре працювали (скільки іноземних подорожуючих описували працьовите і досить забезпечене українське населення) і працюють. Порівняйте з безгосподарною російською глибинкою.

А якщо вам так не подобається толерантний український люд, можете перебратися до працьовитих німців чи багатих (напевно тому що трудолюбивих) арабів у ОАЄ. Там "залюбки" послухають роздуми про різних героїв, особливо єврейських.

Тобто про героїв всьо правильно написано - вони нікому не потрібні. А якщо вам подобається думати, що українці - працьовиті, то так тому і бути. При такій заявленій працьовитості Україна буде скоро, як Японія. Почекаємо.

І з чого ви взяли, що мені щось не подобається? Навпаки, мене все влаштовує. Це у вас якісь негаразди із світоглядом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені шкода українців, які постраждали під час організованих московцями українсько-польських протистоянь (під час одного з таких польських набігів на село Холмщини загинула моя прабабця і мало не загинула моя бабця). Мені шкода українських селян Східної та Центральної України, яким московсько-жидівське керівництво срср винесло смертний вирок у 1932-1933 роках. Мені шкода мільйонів українців, чиї долі скалічила чи загубила життя Друга світова війна та яких знищили у таборах сибіру ті ж совіти.

Також я співчуваю і простим трудолюбивим лікарям, шевцям, музикантам єврейської національності, які постраждали від рук гітлерівців.

Мир і спокій душам покійних і справедливо Божого Суду для тих,. хто чинив кривду мирним людям!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на цiй нотi тему я закрию, бо задовбався вже пости терти, по нормальному то тра вже банити, тому краще всетаки закрию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...