Перейти до змісту

Молодому поколінню трудно вірити, що націоналісти робили все те, що я й інші дослідники описуємо

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Арієць, то що там з цитаткою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Арієць, то що там з цитаткою?

Ти уважно і детально прочитав той матеріал І.Франка?

ага, ми строго на школьніц першого вересня дрочім ;)

Фууу, грязноє животноє! Як після мастурбацій на вишиванці тебе можна вважати гуцулом?!

Ізиді з цієї теми в ад!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже уважно. і навіть задіяв пошук.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже уважно. і навіть задіяв пошук.

Буду надіятись що й інші не менше ніж ти ознайомлювались із працями І.Франка в пошуках тієї фрази.

А насправді хоч інтернет і буяє цією цитатою Франка, але жодного посилання на конкретний його твір, чи іншу працю немає. Так що тут ситуація 50/50, або усне висловлювання або фейк.

Але ж як я казав - постать Франка краща площадка для дискусій ніж Хімка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інквізитор, то створи тему про творчий спадок Франка і там поспілкуємось. Задавиш мене інтелектом.

Кальвін, у тебе є про що поговорити по темі? бо в інтерв"ю Химки трішки не про то, що ти хочеш тут нав"язати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

! ми, Химко, люди.

Якнайкраще характеризуе цього канадця.

А ще одна едина буква.

..Я та 1нш1 досл1дники....От 1 вся суть.

Незааганжована людина не опуститься до р1вня цього ,,досл1дника ,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інтернет буяє "цитатками" і вони теж, напевно "усні".

ото ж бо й воно, почнеш шукати оригінал - а його й нема. усна народна творчість, прямо як дані досліджень британських вчених або феміністок)))

Щоб веселіше було ))

в організмі не вистачає гормону щасця?

386_v1.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І щастя, гормонів щастя усім нам..

..і пусть никто не уйдет незабаненым необщастьенным нещастливым ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В черговий раз українофоби висмикують з інформаційного поля якісь думки далеко не авторитетних лженауковців, які ні в архівав не працювали, не спілкувалися з живими свідками подій геноциду українства. І починається перекручування. Ознайомтесь з першоджерелами. І все стане зрозумілим.

Ось деякі матеріали про страхіття геноциду українства, вчинені совітсько-семітською владою (яку підтримали деяки кон"юнктурщики, послідовники яких сьогодні ходять Українською землею і паплюжать її з величезною наполегливістю).

Ще тим, хто сумнівається у злочинах, вчинених проти українства раджу ознайомитися з дослідженями Петра Кардаша, зібраними у книзі "Злочин".

post-6584-0-75978300-1328623084_thumb.jp post-6584-0-28984200-1328623129_thumb.jp

Гадаю свідченням сотень очевидці переважать порожньо-замовні слова горе-писаки Химки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Химка заперечує злочини радвлади??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав цю книгу.Дійсно,багато на що "відриваються очі". Зокрема і на дружній,вже тепер,нам Польський народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зокрема і на дружній,вже тепер,нам Польський народ

з якого то часу він нам дружній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важко зрозуміти, що усім потрібно від українців. Приходять, качають свої права, паплюжать нашу землю, наш народ, нашу історію а потім дивуються що їх ставлять на місце. Сидіть у своїх історичних батьківщинах і тоді українські націоналісти вас не займатимуть. А якщо прийшли на українську землю - шануйте її народ та історію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне мені він більше "дружніший" ніж Східний сусід. ІМХО. А що було,те було. Річ Посполита завжди проводила таку політику: "Від можа,до можа".Ще з часів Великого князівства Литовського.А особливо в 39-му,коли втратила свою незалежність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важко зрозуміти, що усім потрібно від українців. Приходять, качають свої права, паплюжать нашу землю, наш народ, нашу історію а потім дивуються що їх ставлять на місце. Сидіть у своїх історичних батьківщинах і тоді українські націоналісти вас не займатимуть. А якщо прийшли на українську землю - шануйте її народ та історію!

А ви постарайтесь зрозуміти. Як зрозумієте, відразу інакше відноситись стануть. А українські націоналісти нікого не займають, то ви просто собі щось вигадали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єврейські націоналісти теж мирними способами захоплювали Палестину..

Это прекрасно, что вы очень переживали за Палестину. Но мне также думается, что вы оправдываете глупость собственных лидеров действиями посторонних людей - так ли это необходимо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кальвін, простий життєвий приклад: коли я роблю доньці старшій зауваження, чи у чомусь повчаю, а вона як виправдання приводить приклад якихось подруг чи однокласниць, я їй кажу: вони мене не хвилюють, вони чиїсь, а ти- МОЯ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене абсолютно не цікавлять араби, палестина, ізраїль, я навів приклад евреїв так як ви самі сказали що ви єврей, були б ви з Сомалі я б згадав би аль-шабаб.. Просто зауважу ще раз що помилки робили не тільки українські націоналісти.. та мені здається що комусь вигідно постійно акцентувати увагу саме на них знову і знову.

Ваш пример абсолютно не корелирует с реальностью, поэтому нет смысла говорить о евреях, сомалийцах, аде и израиле.

Давайте поговорим о выгоде. Вы считаете, что если человеку что-то выгодно делать, то в ваших силах его убедить словом(угрозами, деньгами) не делать этого? У вас так много слов, денег и сил для осуществления угроз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається що ми з вами розмовляємо про різні речі.. Я не стараюсь нікого переконати друже, я стараюсь лише показати що не тількі українські націоналісти вдавались до крайніх мір, зате ми дуже часто чуємо саме про них. До них мають претензії поляки, євреї.. можливо саме їм і потрібно подивитись по закутках своєї історї перед тим як починати вказувати на когось пальцем..

Тоесть, когда вы говорите, какие евреи плохие, вы ничего предметного не имеете ввиду, а просто хотите, чтобы остальные копались в только своей истории?

Скажите, а вот почему, на ваш взгляд, из геноцида армян Европа, например, делают годный пример, и взлелеяный Ющенком голодомор отложили на потом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кальвін, простий життєвий приклад: коли я роблю доньці старшій зауваження, чи у чомусь повчаю, а вона як виправдання приводить приклад якихось подруг чи однокласниць, я їй кажу: вони мене не хвилюють, вони чиїсь, а ти- МОЯ!

Правильно буде ,щоб донька пояснила подругам, чому так не слід робити- це буде по колективістськи і чесно.

А так виходить,,Ти моя доню роби ось так ,і будеш найкращою на фоні твоїх подруг дуреп,Зрештою вони мене мало хвилюють,,

Справжній патріот своєї хати,крайньої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуєш,АнтонМакаренко,адресу сказати чи сам знаєш куди йти?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба жити простіше і не ділити людей на жидів, москалів, хохлів, поляків. Я пропоную поділити всіх на гандонів і негандонів. Скласти списки і мірятись ними з друзями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я взагалі,пропоную закрити цю непотрібну тему. А то спусця два года вкинули порцію каки і давай холіварити. Всерівно кожен лишиться при своїй думці.То навіщо,питається,"товкти воду в ступі"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуєш,АнтонМакаренко,адресу сказати чи сам знаєш куди йти? :)

Якщо я не прийму твій подарунок, то ти сам з ним і залишишся.

А до поради прислухайся, може хоч донькам допоможе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виростиш показову плеяду борців за щастя народне-не забудь написать підручника для педучилищ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...