Перейти до змісту

Подивитись/купити диван. Де?

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Де в Луцьку можна подивитись каталоги, купити диван, крім базарних точок. Там все одноманітне і вже декілька років не змінювалось. Треба щось сучасніше, оригінальніше. Диван повинен бути м"яким розкладним.

Назбирав інформацію таку:

1. Глобус. Цілий 2-ий поверх. Великий вибір, недорого.

2. Біля 3-ьої школи. "Меблі". Дуже дорого.

3. ТЦ "Варшавський", на другому поверсі.

...

(інформація не перевірена, ще треба туди піти подивитись)

Якщо хтось ще десь знає - пишіть :)

Опубліковано

Я собі купив у знайомого, який з Нідерландів возить. Дорожче ширпотребу місцевого, але ж якість!

Якщо що +380502363655 Ігор.

Опубліковано

Я собі купив у знайомого, який з Нідерландів возить. Дорожче ширпотребу місцевого, але ж якість!

Якщо що +380502363655 begin_of_the_skype_highlighting              +380502363655      end_of_the_skype_highlighting Ігор.

Возить в більшості випадків б/у товар. А новий від 1000 доларів диван. Дорогувато :)

Опубліковано

зайди в Греборг через дорогу від Фуршету.

ціни - */-, фабрика В-Волинська. в принципі нормальна якість (типу "я б купив")

• Адміністратори
Опубліковано

точніше "Гербор" або "Gerbor"

Косять під польський Black Red White

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Якщо що +380502363655 begin_of_the_skype_highlighting              +380502363655      end_of_the_skype_highlighting Ігор.

Возить в більшості випадків б/у товар. А новий від 1000 доларів диван. Дорогувато :)

В будь якому випадку воно набагато якісніше і гарніше :)

Хоча якщо принципово не купуєш б/у, тоді так)

Основна точка з західними диванами - навпроти автозаводу, трошечки кращі, але мала кількість на Стрілецькій, 9 біля хлібзаводу

Опубліковано

Ми замовили у Фуршеті на 2 поверсі у дилерів білоруської фабрики "Пінскдрев". Якість на порядок вища від базарної та "польської". Розкладаються дуже легко, функціональні, мякі. В тещі подібний диван вже 5-й рік - як новий. Якщо є транспорт, можна купити прямо у Пінську, в місті де виробляють. Це порядка 60 км від кордону з Україною зі сторони Любешова.

Опубліковано

в Глобусі 2 точки: на 2му поверсі ДОМІ (в основному то дорогі Екмі і т.д.), далі на третьому поверсі, як вже було зазначено. Ще є за Києвською, на перпендикулярній вулиці, там де Лазня: кухні, дитячі та дивани, вибір не поганий, якість хороша, мої діти ще не розвалили. Ще з Воз єднання в сторону Ковельської є пару магазинів меблевих, один з них Авіва. Мають дивани теж і Екмі, і по-дешевше.

Опубліковано

Вчора в Юванті в середині(біля дит. майданчика), там де був бар і де зараз Тигреса точка є меблі. Дуже сподобався диван+2 крісла(диван відкривається в трьох положеннях, розколірки бомба. От ціна трохи висока - 7 500 грн.

Опубліковано

Вчора в Юванті в середині(біля дит. майданчика), там де був бар і де зараз Тигреса точка є меблі. Дуже сподобався диван+2 крісла(диван відкривається в трьох положеннях, розколірки бомба. От ціна трохи висока - 7 500 грн.

Це фірма Мелвін, ось інформація про них: http://lutsk.uwant.com.ua/butik/melvin

Опубліковано

Якщо Мелвін, то голяк. Ми брали Пінскдрев, а кум - мелвін. Наш - як новий, а його каже фігня. Термін використання - 6 років

Опубліковано

fantazy, в мене швагро робить дивани. Фірма "ВНД", знаходиться на вул. Мамсурова, 8в, район ЛПЗ.

Їхній сайт: http://www.vndcompany.com.ua

Там є контакти і адреси. Також є виставковий зал, точно не пам'ятаю, десь на Дружби Народів.

Сам користуюсь диваном вже 6 років.

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Valyanok, швагро як працював на "ВНД", так і працює...:D

Адреса веб-сайту та ж, відповідно і контакти ті ж....

• Адміністратори
Опубліковано

Тільки ціну не можуть опублікувати, гади. І не треба тут говорити, що ціна залежить від матеріалу, середню ціну по палаті можна все ж таки показати.

Опубліковано

Valyanok, швагро як працював на "ВНД", так і працює...:D

Адреса веб-сайту та ж, відповідно і контакти ті ж....

Дякую, придбано щось схоже

post-2622-1285874933,02_thumb.jpg

Опубліковано
Valyanok, швагро як працював на "ВНД", так і працює...:DАдреса веб-сайту та ж, відповідно і контакти ті ж....
Дякую, придбано щось схоже

Яка ціна? якщо не секркт.

Опубліковано

Яка ціна? якщо не секркт.

2750грн, вибирали в першу чергу для спання, поки що якістю задоволоні, та й в складеному вигляді також досить непогано виглядає

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Не хотілося створювати нової теми, потрібно знайти де в Луцьку можна придбати такий диван. Модель називається "Глобус"

• 2 року потому...
Опубліковано

Я замовляла через інтернет магазин Дубок. Ціна прекрасна і якість не підвела, і дуже зручно вибирати. Диван купували Львівської фабрики Віком. Рекомендую. http://www.dybok.com.ua/ru/product/pidcatalog/66 ось ссилка на магазин!

Опубліковано

ВНД на ГПЗ, виставковий магазин навпроти бару Лаванда. В мене майже все звідти. Непогана якість. Бурчу тільки на ліжко))))). Кожні 3-4 роки треба переробляти матрац.....))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...