Перейти до змісту

Що краще?

Venom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся з питанням. ukrbiznes.com пропонує свої послуги на розміщення на сторінках свого сайту даних про підприємство. Коштує така послуга 1500 грн на рік.

Хтось може розповісти про ефективність розміщення даної інформації на вищезгаданому сайті, чи краще створити свій власний сайт та розмістити його дані на відоих пошукових серверах?

Дякую

Опубліковано

Согласен с зевсом, но постает ряд новых проблем с дизайном сайта, его разкруткой, администрированием, оплатой домена и хостинга и прочее. Но дает и немало приемуществ... обмен банерами с другими сайтами, оперативное изминение рекламы, а самое главно это то что инфрмация стает "целенаправленной", а не так чтобы бабки плати и инфа понадобится 1-2 людям. А на укрбиз в основном напичкана всякой мурой, где ищеш п3 а тебе выдает 256 результатов где в основном главные страницы сайтов, что производит на юзера крайне плохое впечатление и уж точно не желание чтолибо приобрести.

Также думаю региональным компаниям, фирмам не имеет смыл такой рекламы (есть конечно исключения). ИМХО

Вроде все сказал :blink:

Ефективность данной рекламы очень мала, ибо "каталоги" отжили свое давно.

Опубліковано

Ліпше свій сайт. На ньому можна розмістити більше інформації, як про фірму, так і про товар.

В силу своєї діяльності часто шукаю інфу про фірму. Якщо фірма мені відома і мені потрібно взнати лише телефон чи адресу задовільняюсь укрбізом. А якщо мені потрібна інфа про саму фірму (історія, спектр товарів і послуг) - шукаю особистий сайт.

• Адміністратори
Опубліковано

Це "ріола", довіри до них нема, не рекомендую з ними працювати.

Опубліковано

Лише свій сайт! Набагато дешевше і інформацію можеш викласти ту, яка тобі потрібна. Захотів оперативно змінити ціни - будь ласка; дизайн - нема нічого простішого (якщо ти, звісно, дизайнер :D ) Змінюєш хоч 20 разів на добу.

Зараз підприємству вже просто несолідно не мати своєї сторінки в неті, тому вперед! :)

Опубліковано

ukrbiznes.com - атстой. Посмотри на их Топ100. Сомневаюсь что ukrbiznes.com даст тебе более 10-15 человек в день...

Сайт делать полюбому нужно, хотябы самый простой.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

serega, я сам там працював, колективчик тоді нормальний був... Але нажаль ти правий...

Опубліковано

свій сайт імхо престижніше. та й по цінам - вигідніше, наівть якщо ще й веб-майстра найняти.

Опубліковано

Краще замовити розробку свого сайту ...

укрбізнес це простий спосіб здирання коштів з тих то не шарить нічого ...

+ Вигідніше у всьому

/* якщо надумаєш то звертайся */

Опубліковано

Сайт заліпити просто... а от розкрутка його рівна 1 людиномісяцю.

Якраз 1 міс потрібен, щоб дочекатись Гугля і Яндекса :D (при умові внесення урл в їхні черги на індексацію, інакше - декілька міс.)

Про те, що включає розкрутка можу написать приватом, в кожного свої секрети :D

+ форум нада прикрутить (і адмініструвать його) ато сайт-мертвяк получиться

/*тож звертайся :)/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...