Перейти до змісту

У який день тижня народився ваш малюк


GalinkaS

Рекомендовані повідомлення

Які ваші малюки? Чи правду пише автор нижченаведеної статті?

Кажуть, що дата народження впливає на долю. Так от: знайшла гарну статтю з цього приводу. Тут не тільки "солоденькі" риси характеру, а й такі, яким треба не дати розвинутися.

Народжений в неділю активний, він запалює тих, що оточують і розгонить нудьгу, його енергія направлена зовні. У гірших випадках - ні на кого не зважаючи егоїсти.

У понеділок народжуються мрійливіші і непостійні люди. Ці люди чутливі, інтуїтивні і проникливі, у побуті ж це не лідери, а помічники. Зрідка це розсіяні, такі, що йдуть на поводі сьогохвилинного настрою, люди.

Вівторок народжує людей, які готові узяти вантаж повсякденних справ на себе, це борці з пасивністю, вони нетерплячі і підганяють інших. Деякі з них надмірно запальні і скандальні.

Людина, народжена в середу, хороший співбесідник, вона об'єднує людей, у побуті організатор, швидко реагує на зміну ситуації і без зусиль налагоджує зв'язки й контакти. Компромат: створюють багато галасу даремно, пристають до людей з розмовами.

У четвер народжуються ті, хто любить покерувати, це оптимісти, які не бачать великих проблем при будь-якій ситуації в житті. Вони розсудливі і рідко виходять із себе. У негативному випадку - без кінця повчають домашніх.

У п'ятницю народжуються любителі комфорту і розваг, вони роблять світ навколо себе максимально красивим. Серед них багато привабливих і практичних людей. Мінус - вони бувають вельми ледачі і повільні.

Народжені в суботу схильні до економії і точного розпорядку в домі, це раціональні і відповідальні люди. Вони уміють зберігати таємниці, серйозні і самостійні. Іноді - непоправні буркотуни й критики.

http://www.liveastrology.org/7_dnei.h

В мене про малого все зійшлось, і пр мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дитина неділі, судити сама не буду...

А от чоловік і дочка діти понеділка. Про них в мене висновок один: вижу цель - не вижу препятствий  ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я народився в неділю. Мені так само про себе важко судити. А ось про мого сина, який народився у п'ятницю, то збігається майже все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...