Перейти до змісту

В Азовском море утонули пять московских детей и воспитатель

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

news.rambler.ru%2Fimg%2F2010%2F07%2F07162547.0015.jpg

Пресс-служба МЧС уточнила количество детей, погибших 7 июля во время купания на Ейской косе в Азовском море. Об этом сообщает РИА Новости .

По уточненным данным, погибшими считаются три девочки, два мальчика и один воспитатель. Известно, что двум девочкам было 12 и 16 лет, а воспитателю — 27 лет. По данным агентства «Интерфакс» , двух тонущих детей спасли, они находятся в больнице. Поиски еще одной девочки продолжаются.

Как стало известно агентству ИТАР-ТАСС , погибшие являлись учениками московской школы номер 1065 (район Южное Бутово). Они отдыхали в краснодарском лагере «Азов». Детей вывезли для купания на Ейскую косу, в место, не оборудованное для водного отдыха. Там проходит сильное течение.

По предварительным данным, когда несколько детей начали тонуть, воспитатель бросился их спасать. Однако в результате он сам погиб вместе с ними. Детей сопровождала еще одна воспитательница. Сейчас она находится в стрессовом состоянии и даже не может сказать, сколько всего детей были вывезены для купания. Однако спасатели уже выяснили, что автобус привез из лагеря купаться 70 человек, в том числе 63 детей.

ссилка

http://www.vesti.ru/videos?vid=286218

Опубліковано

Море має, а от "краснодарский лагерь «Азов»" - ні.

P.S. Кажуть, шо на Івана Купала купатись не можна...

підтримую, свого негативу хоч відбавляй. Навіщо ще цей?

Опубліковано

Море має, а от "краснодарский лагерь «Азов»" - ні.

P.S. Кажуть, шо на Івана Купала купатись не можна...

А до чого тут принапежність "краснодарского лагеря «Азов»"?

Опубліковано

дійсно, того не помічаючи ми втягуємось в росєйськи інфопростір. Давайте хоч тут, на Заході трохи фільтрувати всю навалу інормаційного урагану братньої росії. Добра там мало. Я думав, що своєю еракцію на таке повідомлення викличу гнів, але слава Богу, мене зрозуміли правильно.

Опубліковано

На рахунок того, що в нас і свого "добра" хватає - я цілком згідний...

В Росії (на сам перед в Москві та Петербурзі) зараз величезна сумма фінансів із бюджету тратиться на всілякі програми по підвищенню безпеки людей в місцях їх скупчення - з поміткою для боротьби з тероризмом та екстремізмом. В одній Москві зараз міліціонерів стільки, як в нас на половині України із всім що з цього витікає...

А тут через просту халатність п'яних вожатих загинули діти - до того ж всі москвичі... виходить не на те вони гроші тратять...

Опубліковано

На рахунок того, що в нас і свого "добра" хватає - я цілком згідний...

В Росії (на сам перед в Москві та Петербурзі) зараз величезна сумма фінансів із бюджету тратиться на всілякі програми по підвищенню безпеки людей в місцях їх скупчення - з поміткою для боротьби з тероризмом та екстремізмом. В одній Москві зараз міліціонерів стільки, як в нас на половині України із всім що з цього витікає...

А тут через просту халатність п'яних вожатих загинули діти - до того ж всі москвичі... виходить не на те вони гроші тратять...

Та яка різниця нам, що у них робиться!

Опубліковано

для чого ця інформація Україні

Інформація потрібна. Адже загинули діти через халатність вожатих!!! Сталася біда. І тут треба поспівчувати і задуматись - а що робиться в наших таборах,чи безпечно там Вашим дітям?...

І ні до чого тут волати про "расєйський" слід.

Опубліковано

Інформація потрібна. Адже загинули діти через халатність вожатих!!! Сталася біда. І тут треба поспівчувати і задуматись - а що робиться в наших таборах,чи безпечно там Вашим дітям?...

Нєгри в Африці голодують...

Пінгвіни в Антарктиді мерзнуть...

Китайців уряд гнобить...

В Індії проблеми з питною водою...

В тебе співчувалка не відсохне всіх жаліть? Вже в Україні всіх пережалів/ла? Їм від цього легше стало?

Опубліковано

То про Турків, Румунів, Грузинів щось "нарийте", - там теж море спільне,

Опубліковано

для чого ця інформація Україні

+1 Підтримую. Дурень вчиться на своїх помилках, а розумний на чужих.

Опубліковано

Народ вы че это прикалываетесь? Отупели извините за выражение от ненависти к России или как? Погибло 5 детей, большего горя родителям и представить нельзя, а ваша реакция понятна вообще.

Опубліковано

Если так рассуждать то можно и говорить такое: "А зачем писать тут о 11 сентября в США / НордОсте в Москве / падении самолета гдето / падение автобуса в Египте ведь это не в Украине". Либо читаем либо проходим мимо. А раздел называется "Надзвичайні події" если не хотите негатива не читайте его.

Опубліковано

Хто з вас "жалостлівих" був хоч раз в сиротинцю і привіз хоч кілограм смоктальних цукерок? Співчуття треба проявляти ділом і мовчки, а не "засіранієм" борди.

П.С. Хто не в курсі: людей по національності/расі не ділю, а тому ненависті до окремовзятої нації не можу проявлята, навіть гіпотетично.

П.С.2. Дітей шкода однозначно. Тему можна закрити?

Опубліковано

Если так рассуждать то можно и говорить такое: "А зачем писать тут о 11 сентября в США / НордОсте в Москве / падении самолета гдето / падение автобуса в Египте ведь это не в Украине". Либо читаем либо проходим мимо. А раздел называется "Надзвичайні події" если не хотите негатива не читайте его.

з яких пір "Надзвичайні" стали синонімом "негативні", чи ніхто ніколи не чув про "надзвичайно радісні новини"? Інтернет завалений негативом, на любому порталі новин його море. Попробуйте краще серед цього гівна знайти "надзвичайно радісну новину".

Опубліковано

Хто з вас "жалостлівих" був хоч раз в сиротинцю і привіз хоч кілограм смоктальних цукерок? Співчуття треба проявляти ділом і мовчки, а не "засіранієм" борди.

Вот и я про это, не засираем и проходим.

П.С.2. Дітей шкода однозначно. Тему можна закрити?

+1 а то сейчас начнется

Опубліковано

Нєгри в Африці голодують...

Пінгвіни в Антарктиді мерзнуть...

Китайців уряд гнобить...

В Індії проблеми з питною водою...

В тебе співчувалка не відсохне всіх жаліть? Вже в Україні всіх пережалів/ла? Їм від цього легше стало?

Зроби но собі тиждневий перерив в плані сприйняття інфи з інформаційного простору - а то з такою психікою і мізки можуть закипіти...

Опубліковано

"В тебе співчувалка не відсохне всіх жаліть? Вже в Україні всіх пережалів/ла? Їм від цього легше стало?"

Як скажеш. Коли про тебе напишуть - жаліти не буду!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

підтримую, свого негативу хоч відбавляй. Навіщо ще цей?

Гаспадзин вперфые в разделе?

Тогда не удивляйтесь, что другие публикации в разделе в большинстве имеют интернациональный характер.

З.Ы. Бобёр, выдыхай.

Опубліковано

Гаспадзин вперфые в разделе?

Тогда не удивляйтесь, что другие публикации в разделе в большинстве имеют интернациональный характер.

З.Ы. Бобёр, выдыхай.

ти ще прошлорічні мої пости не всі прокоментував, зайка.

Гнилуватий ти чолов'яга, мабуть, в житті - коли поставиш тебе на місце в одній темі, то ти знаходиш мої пости в іншій і среш в ній. Не люблю мати діло з такими дріб'язковими людьми, тому це останній мій коментар на твої говнопости.

Опубліковано

ти ще прошлорічні мої пости не всі прокоментував, зайка.

Гнилуватий ти чолов'яга, мабуть, в житті - коли поставиш тебе на місце в одній темі, то ти знаходиш мої пости в іншій і среш в ній. Не люблю мати діло з такими дріб'язковими людьми, тому це останній мій коментар на твої говнопости.

"Зайкой" будешь называть своих сексуальных парнёров, а хамить и оскорблять повода я не давал.

По сути написаного - очень йомкий и информативный ответ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...