Перейти до змісту

Я грамотно пишу на різних мовах

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

В цю тему запрошуються віртуози-юзери Рути-Плай, для яких тролінг на рахунок грамотності постів в розділі "Політика" став ідеєю "фікс", внаслідок чого, кожна тема скочується до флуду. Для цих хлопців поняття "політика", "патріотизм", "нація" - це передусім ідеальна граматика. Шановне паньство і товаріщі, я просто прагну допомогти вам у створенні власного ареалу існування, без думок, але на одинці з грамотністю, з ідеальним правописом. Це найвищий ступінь вашого задоволення, тому я щиро радий вам послужитись. Друзі, пишіть тут дуже грамотно, без помилок і незадовбуйте неграмотних користувачів даного форуму, засираючи всі теми вашими переживаннями і комплексами. Якщо я десь і допустився помилки, то після ваших зауважень, щиро зобов'язуюсь їх виправляти, по мірі аналізу ваших зауважень, але тільки в цій темі.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

думаю дело не в правописании, просто некоторые люди таким образом самоутверждаются,

есть много одиночек которым некуда податься кроме как интернета, вот они и лезут на борду,

"Я круче всех и вся, я правильно пишу, я правильно мислю, я мегочеловек, а все вокруг этого не замечают :unsure: "

просто не обращайте внимание,

а регистрация на форум у нас открытая?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це найвища степінь вашого задоволення

а часом не "ступінь"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком згідний із vanabee

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже в назві топіка є помилка. Українською грамотно було б написати "Я грамотно пишу різними мовами".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не можу, нажаль ,змінити назву. Нехай буде авторський стиль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, пробач, але це не авторський стиль, а запозичена російськомовна стилістика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Логіка створення даної теми. Це тема-сервіс. Кожен, хто стикнеться з тролінгом на грамотність постів, замість відповідати по-суті, може легко бути відправлений в дану тему для насолодження абсолютною грамотністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сьогодні, 20:50' post='525267']

Так, пробач нас, будь-ласка

Я в цьому топіку буду занудою, але "будь ласка" за сучасним правописом пишеться окремо, а не через дефіс. Не питай мене, звідки я знаю :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я круче всех и вся, я правильно пишу, я правильно мислю, я мегочеловек, а все вокруг этого не замечают "

:0005:

Схоже, топікстартер не вірить, що людина може без сторонньої допомоги грамотно писати.) Нормальна, проста, звичайна людина. "Пересічний громадянин".

От є у мене знайомий. У нього теж з грамотністю не дуже склалося. Але у нього є потреба писати грамотні тексти. То він не розводить якусь безтолкову тріпню на форумах, він просто звертається до професіоналів, просить відредагувати свої творіння. І всі задоволені. І ніяких комплексів у нього з цього приводу немає. Він так і каже, що прогулював уроки.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безтолкову тріпню на форумах,
самокритика - це добре, але навіть в флуді твій флуд якось виділяється
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чего троля не банят? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, ти в зоні грамотності. Що це за ахінея?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він грамонтно написав російською мовою. У чому проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля....а в тему писати слабо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а те що я часом пишу українською, а часом російською, нікого не задіває? а я сам якось не можу визначитись... треба обрати якусь одну <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а те що я часом пишу українською, а часом російською, нікого не задіває? а я сам якось не можу визначитись... треба обрати якусь одну <_<

пиши російською :lol:

Він грамонтно написав російською мовою. У чому проблема?

Почему тролля не банят?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну де ж грамотно- правильно троЛЛь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виправив. А я вже собі думаю: "Ну де той інквізитор грамотності, Прометей Абетки

Tolik_lt
?"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, ви праві. Хоча, можливо, він це слово написав українською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сьогодні, 21:08' post='525273']

напевно, найбільшою мірою це стосується лексики

ну от, а як же пунктуація? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, ти в зоні грамотності. Що це за ахінея?

Я знав, що тобі сподобається фраза російською мовою, але твоя реакція занадто прогнозована - скукатіща.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
' date='04 июля 2010 - 21:08' timestamp='1278266914' post='525273']
' date='Сьогодні, 20:50' post='525267']

Так, пробач нас, будь-ласка

Я в цьому топіку буду занудою, але "будь ласка" за сучасним правописом пишеться окремо, а не через дефіс. Не питай мене, звідки я знаю :smile3:

Буду не меншою занудою, але, на жаль, не встигаю за нововведеннями, які дуже запопадливі науковці надто щедро та дуже часто, здається, надто поспішно вносять до мови; напевно найбільшою мірою це стосується лексики :)

Це не нововведення. Написання без "-" було практично завжди окрім короткого радянського періоду. Моїх батьків та мене(92 рік випуску) навчали писати саме без "-".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...