Перейти до змісту

Я грамотно пишу на різних мовах

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В цю тему запрошуються віртуози-юзери Рути-Плай, для яких тролінг на рахунок грамотності постів в розділі "Політика" став ідеєю "фікс", внаслідок чого, кожна тема скочується до флуду. Для цих хлопців поняття "політика", "патріотизм", "нація" - це передусім ідеальна граматика. Шановне паньство і товаріщі, я просто прагну допомогти вам у створенні власного ареалу існування, без думок, але на одинці з грамотністю, з ідеальним правописом. Це найвищий ступінь вашого задоволення, тому я щиро радий вам послужитись. Друзі, пишіть тут дуже грамотно, без помилок і незадовбуйте неграмотних користувачів даного форуму, засираючи всі теми вашими переживаннями і комплексами. Якщо я десь і допустився помилки, то після ваших зауважень, щиро зобов'язуюсь їх виправляти, по мірі аналізу ваших зауважень, але тільки в цій темі.

Дякую.

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

думаю дело не в правописании, просто некоторые люди таким образом самоутверждаются,

есть много одиночек которым некуда податься кроме как интернета, вот они и лезут на борду,

"Я круче всех и вся, я правильно пишу, я правильно мислю, я мегочеловек, а все вокруг этого не замечают :unsure: "

просто не обращайте внимание,

а регистрация на форум у нас открытая?

Опубліковано

Вже в назві топіка є помилка. Українською грамотно було б написати "Я грамотно пишу різними мовами".

Опубліковано

Логіка створення даної теми. Це тема-сервіс. Кожен, хто стикнеться з тролінгом на грамотність постів, замість відповідати по-суті, може легко бути відправлений в дану тему для насолодження абсолютною грамотністю.

Опубліковано
' date='Сьогодні, 20:50' post='525267']

Так, пробач нас, будь-ласка

Я в цьому топіку буду занудою, але "будь ласка" за сучасним правописом пишеться окремо, а не через дефіс. Не питай мене, звідки я знаю :smile3:

Опубліковано

"Я круче всех и вся, я правильно пишу, я правильно мислю, я мегочеловек, а все вокруг этого не замечают "

:0005:

Схоже, топікстартер не вірить, що людина може без сторонньої допомоги грамотно писати.) Нормальна, проста, звичайна людина. "Пересічний громадянин".

От є у мене знайомий. У нього теж з грамотністю не дуже склалося. Але у нього є потреба писати грамотні тексти. То він не розводить якусь безтолкову тріпню на форумах, він просто звертається до професіоналів, просить відредагувати свої творіння. І всі задоволені. І ніяких комплексів у нього з цього приводу немає. Він так і каже, що прогулював уроки.)

Опубліковано
безтолкову тріпню на форумах,
самокритика - це добре, але навіть в флуді твій флуд якось виділяється
Опубліковано

а те що я часом пишу українською, а часом російською, нікого не задіває? а я сам якось не можу визначитись... треба обрати якусь одну <_<

Опубліковано
а те що я часом пишу українською, а часом російською, нікого не задіває? а я сам якось не можу визначитись... треба обрати якусь одну <_<

пиши російською :lol:
А чего троля не банят? :)

Він грамонтно написав російською мовою. У чому проблема?

Почему тролля не банят?

Опубліковано
' date='Сьогодні, 21:08' post='525273']

напевно, найбільшою мірою це стосується лексики

ну от, а як же пунктуація? ;)

Опубліковано
А чего троля не банят? :)
Шановний, ти в зоні грамотності. Що це за ахінея?

Я знав, що тобі сподобається фраза російською мовою, але твоя реакція занадто прогнозована - скукатіща.

• Адміністратори
Опубліковано
' date='04 июля 2010 - 21:08' timestamp='1278266914' post='525273']
' date='Сьогодні, 20:50' post='525267']

Так, пробач нас, будь-ласка

Я в цьому топіку буду занудою, але "будь ласка" за сучасним правописом пишеться окремо, а не через дефіс. Не питай мене, звідки я знаю :smile3:

Буду не меншою занудою, але, на жаль, не встигаю за нововведеннями, які дуже запопадливі науковці надто щедро та дуже часто, здається, надто поспішно вносять до мови; напевно найбільшою мірою це стосується лексики :)

Це не нововведення. Написання без "-" було практично завжди окрім короткого радянського періоду. Моїх батьків та мене(92 рік випуску) навчали писати саме без "-".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...