Перейти до змісту

Спінінг. Секрети риболовлі

fr0nt0week

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ловля на спінінг - для мене найбільш цікавий та захоплюючий вид риболовлі.

Сподіваюсь у цій темі дізнатися від досвідчених риболовів щось нове для себе, та і сам розповім декілька цікавинок...

Опубліковано

Отож... Всі прекрасно розуміють, що без поводка "полювати" на серйозні екземплри, це великий ризик втратити не тільки здобич, але і снасті, які зараз не дешево коштують...

Поводки, які є у продажі - не завжди хорошої якості, та і ціна зростає в арифметичній прогресії, коли проводиш паралелі "ціна-якість"...

Особисто я для поводка використовую гітарну струну №2... Коштує у ЦУМі 3.60грн, а з однієї струни виходить з десяток хороших поводків... Не потрібно ніяких застібок, тільки вертлюжок... Дуже надійно та легко у використанні... У цьому переконався неодноразово...

Опубліковано
  В 03.07.2010 в 08:36, fr0nt0week сказав:

Отож... Всі прекрасно розуміють, що без поводка "полювати" на серйозні екземплри, це великий ризик втратити не тільки здобич, але і снасті, які зараз не дешево коштують...

Поводки, які є у продажі - не завжди хорошої якості, та і ціна зростає в арифметичній прогресії, коли проводиш паралелі "ціна-якість"...

Особисто я для поводка використовую гітарну струну №2... Коштує у ЦУМі 3.60грн, а з однієї струни виходить з десяток хороших поводків... Не потрібно ніяких застібок, тільки вертлюжок... Дуже надійно та легко у використанні... У цьому переконався неодноразово...

от на рахунок поводка не дуже його поважаю, оскільки кльов при ньому знижується практично в 2 рази, як ні як, але рибу це відлякує. Краще завжди робити суцільну леску, без ніяких скріплень поводків. 1) запутується меньше;2)надійніше;3)кльов кращий
Опубліковано

Згоден, але частково... Маю гіркий досвід, коли при відсутності поводка, втрачав непогані щуки і воблери разом з ними... :(

Кльов зменшується, але не набагато... Головне натренувати руку для того, щоб робити хорошу грайливу проводку і ймовірність успіху зростає у декілька разів...!!!

Опубліковано

Сьогодны хочу пысля роботи сходити на щуку,що краще взяти на приманку, ловитему на стирю можливо на старицях

Опубліковано
  В 07.07.2010 в 08:14, crowhunter сказав:

куди саме?, може разом, маю чого навчити

да самого повезуть)) а так я завжди за ))

можливо підскажеш яку наживку краще брати

Опубліковано
  В 07.07.2010 в 08:42, crowhunter сказав:

це від багатьох факторів залежить, для початківця силікон

дякую а який колір краще, на озерах точьно знаю что біло чорні, а на річці?

Опубліковано
  В 07.07.2010 в 11:49, SOAD сказав:

яка саме краща?

Лучше почаще менять приманку и побольше передвигаться по водоёму. Если на какую-то из приманок будут поклёвки, на ту и продолжай ловить.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
  В 26.10.2010 в 19:12, voldf сказав:

а в осени краще яка приманка підійде?

та і погоду яку порадите?

Погода чем гаже, тем лучше - пасмурно, облачность, временами моросящий дождь.

А приманку - смотря где ловить. Если ловить щуку на водоёмах типа Хринников или Шепель, то я ловлю на колебалки (Атом, Перч, Леди), проводка медленная над самим дном с остановками, берёт обычно на паузе. Или на силикон с бошками от 10 грамм, цвет подбираеться на месте.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
  В 01.11.2010 в 08:15, Lisovic сказав:

Зараз в сонячні дні дуже непогано бере окунь на мікроджиг. Головне стайку знайти.

Так- так, коли сонячно то окунь дійсно бере-не поганий ось вам докази- в кінці топіка, але не обовязково, щоб він був і стаї, на мілководді біля камишів- самий раз

ЗІ. на джигові приманки саме найкраще щось таке post-7881-0-43353000-1290938532_thumb.jppost-7881-0-91069600-1290938953_thumb.jp(як на мене то краще) або такого плану post-7881-0-23431800-1290938569_thumb.jppost-7881-0-83905700-1290938582_thumb.jp-не обовязково на щуку, окунь теж бере..

• 2 місяця потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...