Перейти до змісту

Абоненты мобильной связи получили право сохранять номер при смене оператора

Рекомендовані повідомлення

Ділова людина вибирає співвідношення - ціна / якість.

коли ВИБИРАЄ, то так. Але коли з'явиться бажання ЗМІНИТИ номер через краще співвідношення ціна/якість, то воно залишиться тільки бажанням, поки цей закон не прийняли, так-як на розданих тисячах візиток номер не зміниться, не зміниться він і в жодному довіднику, не зміниться він і в сотнях телефонах/записниках клієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ділова людина перш за все збереже номер, на який зав'язані сотні клієнтів за роки роботи, якість зараз прийнятна у всіх операторів. А якраз тінейджер і змінить номер, розіславши смс всім своїм п'ятьом друзям.

Ділова людина вибирає співвідношення - ціна / якість.

А що, тільки я знаю про переадресацію та голосову пошту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що, тільки я знаю про переадресацію та голосову пошту?

та певно що ні, але якщо цей закон приймуть, то це стане головним болем оператора, а не моїм. Хтось проти? Я - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наше законодавство нас завжди приємно дивувало і продовжує дивувати! ІМХО, брєд :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А навіщо читати російський "досвід", якщо в Європі таке вже давно практикується? Було б цікаво почитати - в Європі зберігається "номер" формату 555-55-55, чи все-таки з кодом оператора - типу (055)555-55-55?

По тексту проекту закону не зрозуміло - що ж це за звір такий: "збереження абонентського номера - телекомунікаційна послуга, що надається абоненту за його вимогою у разі припинення дії відповідного договору з оператором телекомунікацій, що надає телекомунікаційні послуги на території України, за умови повного розрахунку з ним, яка полягає у збереженні абонентського номера та можливості його використання абонентом для отримання послуг будь-якого оператора, що надає телекомунікаційні послуги на території України, на підставі відповідного договору" та «роумінг національний - телекомунікаційна послуга, яка забезпечує можливість абонентам одного оператора телекомунікацій, що надає послуги рухомого (мобільного) зв'язку на території України, отримувати телекомунікаційні послуги в телекомунікаційній мережі іншого оператора (операторів) в межах України. Послуга надається за наявності угоди, укладеної операторами телекомунікацій, про надання такої послуги»

Почитати можна тут - з "перших" рук.

«абонентський номер - сукупність цифрових знаків для позначення (ідентифікації) кінцевого обладнання абонента в телекомунікаційній мережі»

В контракті з UMC в мене зазначено номер 50378хххх - мабуть, це він і є, мій абонентський номер, хоча дзвонити до мене треба 050378хххх

Наскільки пам'ятаю, на більшості конвертів до сім-карт пишуть "Ваш номер +38 055 555 55 55"

Звідси роблю висновок, що номер - не останні сім цифр, а включає і код оператора... може повторитись ситуація з дзвінками на 099 ххххххх - ніколи не знав, чий це абонент - МТС, Джинс чи Екотел, а з Екотелом завжди було "попадалово" по тарифікації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно буде виглядати оголошення:

"Продам кошенят.

(050)378-02-14 (Life)

(067)212-77-01 (MTC)

"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А навіщо читати російський "досвід", якщо в Європі таке вже давно практикується

Навіть не знаю як тобі пояснити. В статті є і про Європу, і про світовий досвід, також є про те, що міграцією скористаються в основному ділові люди. Тобто все те, про що тут сперечалися. Але, як завжди, знайдуться "патріоти", яким слово РОСІЙСЬКИЙ заважає все це побачити. Рекомендую пропустити всі речення про російський досвід і ти знайдеш в статті багато цікавого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...