Перейти до змісту

Поможіть вибрати 5 мегапіксельний телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Смисл в тих 5-8-ми мегапікслелях, якщо "децильна" оптика видає стабільну "муть"? 3 мега + інтерполяція - результат той-же   :D

Опубліковано

Треба дивитись у сторону Nikon, Canon. Хоча, їх зазвичай не оснащують GSM-модулями...)

Якщо серйозно, то уже згаданий K850i. Ну або отаке.

Опубліковано

Дуже дякую за це... але я просто хотів взнати який зі всіх запропонованих найкращий... може хтось з вас їх зрівнював і хоче поділитись враженнями... і хотілось би шоб в тому телефоні було все (GPS навігатор, Wi-Fi, TV-тюнер)і булоб добре якби це був не слайдер... бо багато хто мені казав шо деякі нові моделі швидко ламаються... от я і хочу взнати, шоб не помилитись :rolleyes:

Опубліковано

N97 , 96 дорогі, та ще й слайдери ( я сказав шо не хочу слайдера) :)

" оооо новітні технології" - помилився, вибачай=))

Опубліковано

дякую... в огляді розхвалять будь-який телефон, шо аж захочеться купити... а я хотів взнати вашу особисту думку ;) , шоб не купити розхвалений в інтернеті телефон, який бистро поламається

Опубліковано

Придивись до Нокій, http://www.mobile-review.com в помощ, там зразки фото, в  N-серії модуль камери імхо найкращий (порівнював з сонеріками 5 mega, більш уви ні з чим), тай спалах "на рівні", я б сказав навіть кращий за ксенон (не дає тіней). Ціни на б/в  зара впали, народ тач-пади масово гребе, мода, хе-хе.    

Опубліковано

хм, дякую за інформацію))... хоча мені здається фотки з соні еріксона набагато кращі, так було завжди і буде, а от відео бажає кращого, з нокійой не порівняти.... і кращий за ксеоновий спалах не може бути проста лампочка (імхо)

Опубліковано

і кращий за ксеоновий спалах не може бути проста лампочка (імхо)

Дивлячись чого ти очкуєш від нічної зйомки:

Nokia N95                                                     Sony Ericsson K850i

17072007104.jpg   DSC00908.jpg

Джерело, там багато цікавого ;)

Крім того, світлодіод може працювати як ліхтарик, а ксеенон - уви, ні  :smile3:

Опубліковано

дякую, все порівняв... в ціх темі я просто хотів взнати чи є ше хороші телефони, крім Нокії і СоніЕріксона=)... бо про ці марки я трохи знаю :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...