Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Взяв і скинув роботу на Вілана, Сереж хіба так можна :D

Як бачиш можна, можна Паша! :blush:

На Діму доставку води, Smitha пошук мяча... ростеш "Насальника" :0031:

Опубліковано

неправда, мяча я попросив знайти голову вилинської асоціації дворового футболу :)

Але рекомендують, не зупинятись на одному мячику - з певним інтервалом замовляти два чи три скажімо різні і тоді вже зупиняти вибір на якомусь виді.

Опубліковано

Но-но, дорого вийде :)

Камеру я візьму, але справді треба когось хто би сидів цілу гру і приглядав за нею.

А то з нашим щастям попадання мяча хтось і в камеру влучить.

Опубліковано

А то з нашим щастям попадання мяча хтось і в камеру влучить.

Хе, я навіть знаю хто - це хлопець в формі Реал Мадрид. :g05:

Можу і я познімати. Тільки, коли я буду з камерою по воротах не бити. А якщо бити, то тільки за моєю командою/вказівкою.

Опубліковано

та Ліля погодилась прийти - розслабтесь! :)

За умови якщо дощу не буде ;) Так що шамани виймайте бубни :)

Опубліковано

Дякую всім за гру!!!було цікаво,місцями навіть дуже боляче...також гра була напруженою і нервовою,але ми заслужено перемогли,хоча маємо трішки проблеми з фізухою і поверненням в оборону...незнаю,може це температура...а так все ок,рахунок по грі...всім ще раз дякую!!!

Опубліковано

Також вдячний усім за гру!!!! Сьогодні в мене було не дуже багато роботи. Але якщо була, то справлявся більш-менш (за другий гол прикро). Паша - клас в обороні.

Нашому оператору - велика дяка!!!!А також Дімі, який зміг принести камеру! :smile-zachot:

Опубліковано

Сподіваюсь, що там не тільки С. та Ю. :rolleyes:

Та що там вони... У мене сьогодні був "любімчік", якого я практично не випускала з поля зору - м"ячик :g15:

Опубліковано

Дякую за гру, хочеться побачити відео, як ми граємо зі сторони.Лілечка, щоб ми без тебе робили???Єдиний наш фанат на трибунах, а тепер і оператор.Тому дружно скажимо Ліля The Best!!! :0073:

Опубліковано

Нууууууу, спочатку вибачте за нецензурщину) може на відео буде щось позитивне, а після редакції зйомки у двох команд певно будуть зовсім різні роліки)))

дякую Лілечка :ok2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...