Amid Опубліковано 28 Січня, 2011 в 21:19 #776 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 21:19 А сьогодні ми відповіли. Давно не отримував такого задоволення від нашої і своєї гри та від нервування суперника. Реванш, однако, і по грі, і по рахунку.
Smith Опубліковано 28 Січня, 2011 в 21:30 #777 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 21:30 Хм, тенденція, однако - граєте без мене, Діма, то ви виграєте. Тепер не знаю - чи ходити мені взагалі на футбол по п'ятницях?
spanasyuk Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:30 Автор #778 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:30 ой да ладно, останні як мінімум дві гри були за нами, а сьогодні справді поступились. І хоч гра в моєї команди не заладилась сьогодні, зате було приємно дивитись як виходила гарна гра у суперника. ну і все ж таки я відзначився - забив перший гол як в свої ворота (автогол), так і в ворота суперника, та й пенальті реалізував. Щодо гри, то перший тайм був дуже провальним, в другому ми більш менш зрівняли гру. Щодо закидів опонентів, скажу так:"Сьогодні тебе, а завтра ти" (перемагаєш ясна річ). Тому до наступної п'ятниці P.S. Загалом дякую всім за гру - всі старались як могли!
spanasyuk Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:38 Автор #779 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:38 Хм, тенденція, однако - граєте без мене, Діма, то ви виграєте. Тепер не знаю - чи ходити мені взагалі на футбол по п'ятницях? Та ладно - просто в нас воротніка не було. І хоч справді всі окрім мене добре стояли на воротах, але постійні перестановки не дозволили нам знайти "свою гру" та й м'ячик ніяк у ворота не хотів йти - все як не у воротаря, то повз ворота чи в штангу. Фортуна просто була на стороні суперника, але як то кажуть:"Если фортуна обернулась к Вам копчиком - не розстраивайся, а подстраивайся"
Smith Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:51 #780 Опубліковано 28 Січня, 2011 в 22:51 Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре).Я про тенденції. Е-ех...
Vilan Опубліковано 29 Січня, 2011 в 08:42 #781 Опубліковано 29 Січня, 2011 в 08:42 Співпало і шо з того!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Приходь!!!
spanasyuk Опубліковано 29 Січня, 2011 в 09:13 Автор #782 Опубліковано 29 Січня, 2011 в 09:13 Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре). Я про тенденції. Е-ех... Так от я й кажу, що хоч суперники і грали добре, але програли ми того, що не твоя команда так добре грала, а моя (і я в тому числі) друшляла Не було сил вчора бігати і причому не тільки в мене, а й уся команда дуже повільна була, за що й поплатились в першому таймі 2:6. Другий ніби розбігались і скоротили відставання, до 10:12. Але за останні 5 хв пропустили ще 3 мячі. Але щодо гри, то загалом все правильно - не кожного разу ж вигравати. Раз виграли, раз програли. Одне можу сказати точно, був би в нас Vaso на воротах, ми б стільки не пропустили . Так що шановні кіпери менше мови, а більше діла - скоріше повертайтесь в команду і робіть свою роботу - сейви
spanasyuk Опубліковано 29 Січня, 2011 в 09:25 Автор #783 Опубліковано 29 Січня, 2011 в 09:25 Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре). Я про тенденції. Е-ех... Ще один варіант відповіді в стилі Дімона: Да ты успокойся, я те говорю, я так тыщу раз делал!
CEM Опубліковано 29 Січня, 2011 в 19:34 #785 Опубліковано 29 Січня, 2011 в 19:34 Блін, шо ви спорите!!! Ми програли бо я бухій грав
Amid Опубліковано 29 Січня, 2011 в 23:01 #787 Опубліковано 29 Січня, 2011 в 23:01 Серьога, ти говориш за команду, за яку я не граю. А я маю на увазі команду, за яку я граю постійно. І це не є якісь роздуми про перехід до вашої команди (вона у вас і так укомплектована добре). Я про тенденції. Е-ех... Тенденції, сентенції і інше фігня не для нас Ми просто нормально зіграли. А от суперники починають тут: друшляли, бухали. Та ваші проблеми, зрештою. У мене от три гри трагедія була - нове взуття. Нічого, звикаю Коротше, Smith, повертайся
spanasyuk Опубліковано 30 Січня, 2011 в 10:32 Автор #788 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 10:32 Так народ в п'ятницю підняли два питання: Питання №1 Скидатись не по 19, а по 20 грн, а гроші які залишаються використати на "розвиток команди". В принципі я тільки "за". З однієї сторони - мені краще здачу давати, точніше взагалі не давати, а з іншої сторони - справді було б добре купити наприклад новий м'яч, на який за місяців так 4 як раз назбиралося б грошенят. Та й на маніжки з часом новішими не стають! Питання №2 Пролунало питання-пропозиція:"Чому тільки одна команда в маніжках?. Мовляв в маніжках все ж таки гравці обох команди краще бачили один одного". тут в мене буде дві репліки: - по-перше, другий комплект маніжок купувався тоді коли ми грали в три команди, тому брались обидва комплекти СВІТЛИХ кольорів з розрахунком, що третя команда буде у власних футболках темного кольору. І на мою думку, якщо гравці обох команд бігатимуть в світло червоних і салатових футболках, то буде ще більше плутанини і якщо вже є бажання, щоб гравці обох команд були в маніжках, то потрібно купувати новий комплекс темного кольору - наприклад темно сині. - по-друге, є бажаючі носити на гру другий комплект маніжок і прати його? Читаємо, думаємо і пишемо розумні пропозиції чи відгуки
CEM Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:05 #789 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:05 Маніжки другої команди - це їхні проблеми! Я за відкладати по пару гривень на новий інвентар. П.С. Якщо ми ще раз програєм, більше води їм не давай...
xriaps Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:49 #790 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:49 на рахунок 2 грн. - я за! на рахунок манішок - якщо одна команда в манішках, другій не обовязково теж вдівати манішкі, так як розрізнити свого від противника дуже легко.
xriaps Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:56 #791 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:56 доречі в мене появилась ідея................. щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях можна зробити наступне. Всі Ви знаєте, що після першого тайму всі хочуть пити, звичайно норм. води на всіх не вистачає. (під норм. я маю на увазі ту, що приносить Сергій, а не з - під крану .) так от, гравці команди, яка програє на наступну зустріч приносять кожен по 0,5 якісної негазованої води. Результат: і вівці ситі і інтрига в тренуванні................... Хто підтримує?
Smith Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:59 #792 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 11:59 Серьога, згадай - я вже давно пропонував не давати решти по 1-2 грн.? Дійсно, нехай кошти будуть на розвиток команди. А на рахунок манішок - гадаю, що достатньо одного комплекту. А то одна команда в салатових манішках, а інша - в помаранчевих. Гравці будуть губитись - а кому пас давати, бо в очах рябить. А уявіть, що хтось дальтонік і не розрізняє кольори? Тоді що? доречі в мене появилась ідея................. щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях можна зробити наступне. Всі Ви знаєте, що після першого тайму всі хочуть пити, звичайно норм. води на всіх не вистачає. (під норм. я маю на увазі ту, що приносить Сергій, а не з - під крану .) так от, гравці команди, яка програє на наступну зустріч приносять кожен по 0,5 якісної негазованої води. Результат: і вівці ситі і інтрига в тренуванні................... Хто підтримує? А я собі сам з дому ношу. Проблему просто вирішити: нехай сам кожен з собою носить воду такої кількості та якості, якої він сам собі бажає.
CEM Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:07 #793 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:07 Smith просто ваша команда забажала грати в маніжках. Тому і тему підняли.Smith +10 Воду нехай кожен собі сам носить!!!
Smith Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:10 #794 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:10 Smith просто ваша команда забажала грати в маніжках. Тому і тему підняли.Чого це раптом? Завжди грали в манішках ви?
CEM Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:16 #795 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:16 Чого це раптом? Завжди грали в манішках ви?Ваші також забажали грати в манішках. Так мені Amid казав після гри.
spanasyuk Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:40 Автор #796 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:40 П.С. Якщо ми ще раз програєм, більше води їм не давай... Взяв пропозицію на замітку
spanasyuk Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:44 Автор #797 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:44 щоб створити якусь інтригу в наших тренуваннях ... Колись, щоб створити інтригу, говорили, що команда, яка поступилась переможців катає на плечах декілька кіл, наприклад 3 навколо стадіону В принципі прийнятна пропозиція і в адреналіні поржуть люди, але от хто рондо катає. напевне варто його в свою команду переманити як минулого разу
Vilan Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:45 #798 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 12:45 Сергій стидається брати більше і без здачі, бо думає заклюють як взнають!!! Але я йому казав і всі кажуть, що потрібно брати більше, як виходить, на 1-2грн.,то дійсно якийсь запас, створимо свій бюджет маленький і буде вже шось, а не думай потім що і куда))) А все інше, маніжки і вода, як на мене, то другорядне! хочуть маніжки, то давайте зробим їх як кубок, команда-переможець наступну гру грає в маніжках!!!Як "Жовта майка" лідера на велогонках "Де Італія")))))))))
spanasyuk Опубліковано 30 Січня, 2011 в 13:00 Автор #799 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 13:00 Який Сергій сором'язливий? Вілан? Просто не має потреби вже зараз заощаджувати наприклад на маніжки чи мяча, але були такі побажання, що кожного разу буде не помітний гривень чи два і це набагато краще, ніж потім скидатись по 30 грн наприклад. Та й є люди, які приходять один чи два рази зіграти з нами і все, а при такій методиці вони не тільки за гру платитимуть, але й як я писав на розвиток залишатимуть чи якщо хочете "на амортизацію" Щодо того, що маніжки "перехідні" - згоден. Гарна пропозиція. Думаю з наступного разу і започаткуємо цю традицію, а потім обмиємо її Загалом це справді урізноманітнить трішки гру, а то ми вже звикли хто і в чому бігає
Smith Опубліковано 30 Січня, 2011 в 13:04 #800 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 13:04 А все інше, маніжки і вода, як на мене, то другорядне! хочуть маніжки, то давайте зробим їх як кубок, команда-переможець наступну гру грає в маніжках!!! Як "Жовта майка" лідера на велогонках "Де Італія"))))))))) Я точно на рахунок цього вмотивований не буду!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.