Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Дякую всім за гру! Як на мене, то чудово пограли!

P.S. Артьом - Перестань! Наступного разу будеш з мішою в нападі і пенальті всі твої :)

Що означає хто не був приходьте і пишіть?

Це він напевне знущається! Злий сьогодні! Через те, що пару раз обрізався в захисті - пива не отримав!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

:0098: нас підсмажили на останніх хвилинах, бо наїлись :0096: і почивали на лаврах!!!

тому перериви інколи теж корисні, наприклад три команди)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому перериви інколи теж корисні, наприклад три команди)))

Ні, ні і ще раз ні!!! Ніяких три команди - тоді повністю втрачається динаміка гри. Ніхто тоді повністю не набігається і не відчує смаку гри. Що, хіба я не правий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ми вже закрились на новий рік? А то я тільки сьогодні від Vilan'a дізнався. І до якого канікули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ ми вже закрились на новий рік? А то я тільки сьогодні від Vilan'a дізнався. І до якого канікули?

Як закрилися? e7d1241827977fe99d9cc659a1507a64.gif Мені особисто про це нічого не відомо. Серьога (spanasyuk), ти як адміністратор футболу - дай відповідь.

Які, мля, канікули, грати і тільки грати!!! 32baf3b2e3cae68ddaa42c37e1abec75.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні ми ще відкриті! За цю п'ятницю ще проплачено (Микола ще ж ніби не проставлявся :blush:, тому потрібно зібратись)! По графіку - 31 грудня і 7 січня тільки пропускаємо - свята все ж таки. А з 14 я вважаю вже знову збори і ігри (на Василя потрібно зібратись). Між 24 грудня і 14 січня якщо буде бажання, то без попередніх проплат просто можна зібратись і поганяти мяча! Але ці питання вже будемо обговорювати в п'ятницю - коли всі зберуться! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vilan - :0167:

Vilan - ти чого сієш паніку в команді???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні ми ще відкриті! За цю п'ятницю ще проплачено (Микола ще ж ніби не проставлявся :blush:, тому потрібно зібратись)! По графіку - 31 грудня і 7 січня тільки пропускаємо - свята все ж таки. А з 14 я вважаю вже знову збори і ігри (на Василя потрібно зібратись). Між 24 грудня і 14 січня якщо буде бажання, то без попередніх проплат просто можна зібратись і поганяти мяча! Але ці питання вже будемо обговорювати в п'ятницю - коли всі зберуться! :)

Оце я розумію - "слова не мальчика, но мужа". 747d5389ce922fe7b69e5f3cd7bf8bf6.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце я розумію - "слова не мальчика, но мужа". 747d5389ce922fe7b69e5f3cd7bf8bf6.gif

Ой да ладно, а ж тебе знаю - в тебе так просто не буває. Скоріше всього це мало бути щось на зразок:

слова не мальчика, но мужа,

а это вам девушка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой да ладно, а ж тебе знаю - в тебе так просто не буває. Скоріше всього це мало бути щось на зразок: слова не мальчика, но мужа, а это вам девушка :)

А ось і не вгадав :0089::_05:

Цього разу я мав на увазі саме те, що і казав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та народ не грузіть мене :rolleyes: в цю пятницю полюбе граєм :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьодні бачив Хряпса в паспортному столі біля відділу закордонних паспортів!!!

- Куди їдеш?

- В Італію!!!

п.с. здогадайтесь далі чому :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Куди їдеш?

- В Італію!!!

Застрелити Марчелло Липпи? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Куди їдеш?

- В Італію!!!

Саме цікаве зовсім інше! ЩО ЦЕ ТИ РОБИВ В ПАСПОРТНОМУ СТОЛІ? :0001:

P.S. ну от - найкращих гравців вже в міжсезоння розкуповують :unsure:

Доведеться самим виховувати молоде покоління (наприклад vladsheffа і т.д.) Правда Сміт? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хахах

В Італію - на заробітки?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vilan, мені аж самому цікаво чого ж це я їду в Італію ? :huh::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой да ладно - ми то все давно знаєм, схема вже перевірена, я б навіть сказав заїжджена - спочатку кращий бомбардир чемпіонату італії, далі дружина - американська модель, а через трішки кум - прем'єр міністр італії :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой да ладно - ми то все давно знаєм, схема вже перевірена, я б навіть сказав заїжджена - спочатку кращий бомбардир чемпіонату італії, далі дружина - американська модель, а через трішки кум - прем'єр міністр італії :)

блін, Серега, спалив всю контору........:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Коля, ти як завжди - вбиваєш мене своєю красномовністю.

Саме цікаве зовсім інше! ЩО ЦЕ ТИ РОБИВ В ПАСПОРТНОМУ СТОЛІ? :0001: P.S. ну от - найкращих гравців вже в міжсезоння розкуповують :unsure: Доведеться самим виховувати молоде покоління (наприклад vladsheffа і т.д.) Правда Сміт? :)

Правда, Серьога. Аби він не боявся на полі. А то він трохи менжувався. Але це з віком пройде.

xriaps, ти чого мене вчора біля адмінсуду не почекав? У-у-у-у, поганець!!!! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, завтра збираємось як завжди. Це тільки минулого разу нас посунули на пів години, завтра як завжди на 19.00-19.15!!!

До зустрічі на полі! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...