Перейти до змісту

Приватна швидка допомога

Taurus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Такі речі почнуть входити краще і швидше в життя, якщо наші люди будуть заробляти(середньостатистично) на рівні хоча б половини середньої Київської зарплати..

"Зубов бояться - в рот не давать!"

ОТЖОГ! Пиши исчо!

Опубліковано

Вчора бачив, як їх машина на всіх парах і з мигалками неслась по ковельській - напевно таки комусь пригодилась.

Опубліковано

Для некоторых:

Вполне нормальные у них тарифы.

Да, согласен, пожилая пенсионерка вряд ли позволит вызвать себе на дом такую скорую, но ведь у нее может быть сын, который имеет свой бизнес, например...

Лично я ради здоровья мамы последние деньги отдал бы. Это ж святое.

А что касается молодого поколения, которое даже в Луцке умудряется неплохо зарабатывать - так цены тем более не кусаются. Главное, чтобы помощь была действительно КВАЛИФИЦИРОВАННОЙ.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Це дуже потрібно в м.Луцьку . Виклик коштує всього навсього 150грн. туди входять всі потрібні медикаменти для невідкладної медичної допомоги. Я чув , що вони сараються не відвозити до лікарні ,а лікувати на місці . А 03 приїде і одразу везе в лікарню . Для загальної інформації тел. 78-55-87 і мобільний 8-093-750-55-55 . :P

Опубліковано
На самом деле там работают теже доктора, что и в наших мед-заведениях (и одни из достойных).

Они дейсвительно дежурят в разных районах города.

(Если не дай Бог) будет серйозный случай то повезут в ту больницу где будет лучше (городская или обласная) и я думаючто это буде не хуже гос. скорой.

Самое главное чтобы они смогли продержаться годик другой (нам нужна всем конкуренция для улутшения качества услуг)

До речі, чергує машина і біля ТЦ "Глобус"...

Їм би заключити договір з фірмами, щоб їхні працівники викликали лише "Тарасиків"... а працівники відповідно щомісяця платили би образно кажучи по 10 грн...

А ще краще їм було би заключити договір з якоюсь страховою компанією, НаприклаД СК"Провідна" і виклик швидкої входив би у вартість страховки....

Так то вони ше може випливуть, а просто чекаючи щастя з неба... не знаю.... хоча 150 грн коли все вирішують секунди - це не гроші.....

Опубліковано

Цікаво, чи є у них в бригаді педіатр... можу одну персону їм запропонувати... стаж роботи - років двадцять п'ять. А на вигляд і не скажеш :P

Опубліковано

В них є педіатрична бригада . Але я думаю лікарі їм не завадять вони зарплату платять кожен місяць без затримок . Адміністрація 5-24-24

Опубліковано

Тим більше вони їздять не тільки по Луцьку, а й по Волинській області . Мій знайомий з Маневич викликав в ньго була алкогольна інтоксикація приїхали прокапали були десь 3-и години біля нього. Правда прийшлось ще їм за дорогу заплатити , але порівняно з цінами Бориса в Києві це нічого. Я теж телефони собі записав . ЖИТТЯ Є ЖИТТЯ ВСЯКЕ ТРАПЛЯЄТЬСЯ.!!! :angry2:

Опубліковано

Сьогодні бачив машину Тарас летіла в центрі. Вони мабуть приїзжають швидше ніж державна швидка. ПОВИННІ!!! :)

Опубліковано

МІй друг вчора викликав казав супер. Приїхали вдягнули на ноги бахіли , щоб не смітити в квартирі , обсужили дали всі потрібні медикаменти. Нікуди не спішать. Щей зранку передзвонили запитали ,як самопочуття. Що саме цікаве приїхали за 5 хв. Для м. Луцька це прогрес. МОЛОДЦІ!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Також записав номер

Як згадаю як швидку викликав для дружини мала народжувати

так вити хочеться чекав хвилин 15 потім на таксі повіз

• 2 тижня потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Чесно кажучи, випробувати послуги "Тараса" не доводилося за цей час. Зовсім недавно довелося "перевірити" на близьких послуги звичайної державної швидкої допомоги. Особливих нарікань у мене немає - приїхали, допомогли і госпіталізували. Що ще потрібно... Звичайно, все пізнається в порівнянні...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...