Перейти до змісту

Побачення всліпу

fullyinlove

Слабо чи не слабо?  

187 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так це в критому корпусі - кінозали на першому поверсі, а ось спортивні зали (футбол, бадмінтон, великий та насільний тенніс) на другому поверсі!

• Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так це в критому корпусі - кінозали на першому поверсі, а ось спортивні зали (футбол, бадмінтон, великий та насільний тенніс) на другому поверсі!

та я вже план навігації точно знаю...

Можливо зайду

Ви від теми не відволікайтесь....

Опубліковано

Встрєча поки не відбулась. Погана погода, якшо шо напишу ще

Та чо там. Міг би вже і на магнітні бурі та фігове розположення зірок списати. ))

п.с. погода, дійсно, вчора була повний ацтой - ожеледь і оползні.

Опубліковано

та я вже план навігації точно знаю...

Можливо зайду

Ви від теми не відволікайтесь....

Та мені ніби можна трішки відволіктись - я ж під критерії не попадаю :rolleyes:

Опубліковано

А загалом я ж підтримую тему! Важко не погодитись зі словами:"У нас пропал дух авантюризма, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам" :(

Потрібно повертати авантюризм і божевільні вчинки в наше життя! А побачення в сліпу - один з таких вчинків :)

Опубліковано

А загалом я ж підтримую тему! Важко не погодитись зі словами:"У нас пропал дух авантюризма, мы перестали лазить в окна к любимым женщинам" :(

Потрібно повертати авантюризм і божевільні вчинки в наше життя! А побачення в сліпу - один з таких вчинків :)

Навряд чи жінкам варто чекати від тебе лазіння по вікнам після такої потужної заяви...

Опубліковано

Доречі може б для таких цілей створили розділ Знайомств, зі зразком анекти, і кожен бажаючий залишав би інфу, фотку, і тд, ну як на сайтах знайомств.Наприклад вводиш в Google "знайомства Луцьк" і тут тобі ссилка на Борду :)

Опубліковано

Це тільки пропозиція, але є і авитофоруми і велофоруми, і є розділи на таку саму тематику, а такого нема :)

Опубліковано

Навряд чи жінкам варто чекати від тебе лазіння по вікнам після такої потужної заяви...

Ага точно - я боюсь висоти !!! Значить буду серенади під вікнами співати! А взагалі то серйозна річ - в день ніхто ж не лажить, а вночі можна і вікно переплутати!!! :D

Опубліковано

Чесно кажучи Mr. Ves, я не знаю як робляться потужні заяви! Може продемонстуєте???

Це має бути щось на зразок:

- я залізу в це вікно за 10 секунд!

- а я залізу в це вікно за 9 секунд!

Опубліковано

Чесно кажучи Mr. Ves, я не знаю як робляться потужні заяви! Може продемонстуєте???

Це має бути щось на зразок:

- я залізу в це вікно за 10 секунд!

- а я залізу в це вікно за 9 секунд!

Знаєш улюблену фразу Di?

Опубліковано

темка добре розвинулась..... тікі шось "нє в ту стєпь" у порівнянні з першим постом.

fullyinlove, то як там побачення?

відбулось?

..а то шось все це "не по плану" відбувається..

і де обіцяне фото?

футбол - то, звичайно, хороша штука, але суть теми, не забувайте,

у високій блондинці..."у чорному черевику" з привабливою зовнішністю.

Опубліковано

:D хлопці всі таких крутих з себе строять.....

Доречі на аві ця дівчина світла, 18 років, тільки зявилась на форумі, і перше повідомлення в цьому топіку, і я думаю можна припустити що це вона :rolleyes: , та сама з якою стільки хотіло зустрітись.Хоча я можу і помилятись :)

п.с 888 пост , класне число :P

Саме так! ти помиляєшся!!!... це не я...

дівчина зустрінеться! завтра! і тоді я вже викладу її фото...

Не хорошо обманювати, всетаки я не помилявся :D

Опубліковано

Саме так! ти помиляєшся!!!... це не я...

дівчина зустрінеться! завтра! і тоді я вже викладу її фото...

Не хорошо обманювати, всетаки я не помилявся :D

...чогось і в мене така впевненість була... Дзєвачка :g05: то дійсно зареєструвалась в той момент...

Опубліковано

Да, відбулось. якщо всім так цікаво =)

і що ж ви робите з мене тут страшилку?? :angry:

відбулось..

і як?

ну чому ж страшилку..?

ви напевне доволі симпатична панянка, судячи з опису, хоча зовнішність і не головне.

просто якщо вже так афішували своє побачення тут на борді, то тре було і поділитися із зацікавленими всякими.... не так?

Опубліковано

Відсутність інформації породжує чутки, ну а далі вже залежить від того в кого яка фантазія :)

Шоб не робили з Вас старшилку давайте фото :rolleyes: , яке обіцяла Ваша подруга

Опубліковано

=) якщо вона схоче, то потім закине фото. і ніхто не обманював..! бо якби fullyinlove підтвердила , що це я..то вже не було б це побачення всліпу.

Опубліковано

=) якщо вона схоче, то потім закине фото. і ніхто не обманював..! бо якби fullyinlove підтвердила , що це я..то вже не було б це побачення всліпу.

імхо, заморочені ви якісь, дівчата....:unsure:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...