Перейти до змісту

Чергове КИДАЛОВО!

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так.

Оскільки до торгівлі цей флейм не має ніякого відношення, тема переїде у відповідний розділ.

Я не вповноважений розбирати сварки між покупцем і продавцем. але:

1) Вказувати реальні дані в профілі - особисте діло кожного!

2) ksena555, не перший день торгує, я писав, і не займається кидаловом. Але перестань переходити на особистості. Бо забороню писати на борді на довгий період. Як і твого опонента. РОзборки в аськах і приватах.

3) Stork, - вгомонись бо також підеш в РО чи БАН. Ситуацію розрулили. Я теж буваю сутками в онлайн на борді, а сам в цей час можу бути в іншому місті. Ну не вимкнув браузера, і що?

Хочетеся помірятися силою - в спортзал. Пропоную на бордовці армреслінг. І "морди" цілі - і справедливість відновлена.

Всіх інших, хто відписується в подібних темах і підтримує флейм - наступного разу в РО на днів 5.

Переїхали!

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

так.

Оскільки до торгівлі цей флейм не має ніякого відношення, тема переїде у відповідний розділ.

Я не вповноважений розбирати сварки між покупцем і продавцем. але:

1) Вказувати реальні дані в профілі - особисте діло кожного!

2) ksena555, не перший день торгує, я писав, і не займається кидаловом. Але перестань переходити на особистості. Бо забороню писати на борді на довгий період. Як і твого опонента. РОзборки в аськах і приватах.

3) Stork, - вгомонись бо також підеш в РО чи БАН. Ситуацію розрулили. Я теж буваю сутками в онлайн на борді, а сам в цей час можу бути в іншому місті. Ну не вимкнув браузера, і що?

Хочетеся помірятися силою - в спортзал. Пропоную на бордовці армреслінг. І "морди" цілі - і справедливість відновлена.

Всіх інших, хто відписується в подібних темах і підтримує флейм - наступного разу в РО на днів 5.

Переїхали!

Якби він постійно був в онлайн я нічо не казав, а він був час від часу.

І вот мої логи, як тільки він заходив я йому писав:

Отправлено 21 июня 2010 - 20:16

Вибачаюсь, але телефон не підійшов дружині. Завтра зателефоную і домовимось про місце зустрічі.

Отправлено Учора, 14:03

Я б тобі радив перезвонити або взяти трубку. Я ж тебе всерівно знайду.

Отправлено Учора, 16:25

Ти що кидок вирішив організувати? Чого трубу не береш?

А взагалі я вже давно просив закрити тему.

Опубліковано

Твоя основная ошибка заключается в том, что ты в контексте темы употребил в топикстартере нехорошие слова, имея на руках лишь тот фактор, что собеседник не берёт трубу, а это ещё далеко не показатель «нехорошости человека».Надо было по сути и культурно обрисовать ситуацию, поспрашивать людей Луцк ведь маленький город, тем более в границах достаточно популярного ресурса, как Борда. Не исключена и вероятность заведомо подготовленного кидалова, не исключена, но дата регистрации ника ksena555 говорит о том, что это не залётная однодневка, лично я б, если хотел кого то прошвирнуть, создал б левый ник, а не тот, под которым меня давно и многие знают, тем более достаточно народу знают и по реалу… подытожим: если он не вернёт бабло, значит кидалово 100% тогда и можно говорить об чём то…

Но я думаю, что скорее всего вернёт, потому что тема получилась достаточно резонансная, и просто так на тормозах вряд ли сьедет,тем более что у тебя есть возможность сдесь держать всех в курсе протекания ситуации. 200 грн – не та сумма, из –за которой можно терять репутацию..

Опубліковано

<skip>

Красень!

Все розклав по поличками, аргументи приведено, акценти розставлено - висновки за спостерігачами.

Не зовсім зрозуміло тільки що ти пробуєш довести громаді, коли вже найшов продавця. Опускаємо цю лірику і даємо фото з епіграфом.

Опубліковано

Твоя основная ошибка заключается в том, что ты в контексте темы употребил в топикстартере нехорошие слова, имея на руках лишь тот фактор, что собеседник не берёт трубу, а это ещё далеко не показатель «нехорошости человека».Надо было по сути и культурно обрисовать ситуацию, поспрашивать людей Луцк ведь маленький город, тем более в границах достаточно популярного ресурса, как Борда. Не исключена и вероятность заведомо подготовленного кидалова, не исключена, но дата регистрации ника ksena555 говорит о том, что это не залётная однодневка, лично я б, если хотел кого то прошвирнуть, создал б левый ник, а не тот, под которым меня давно и многие знают, тем более достаточно народу знают и по реалу… подытожим: если он не вернёт бабло, значит кидалово 100% тогда и можно говорить об чём то…

Но я думаю, что скорее всего вернёт, потому что тема получилась достаточно резонансная, и просто так на тормозах вряд ли сьедет,тем более что у тебя есть возможность сдесь держать всех в курсе протекания ситуации. 200 грн – не та сумма, из –за которой можно терять репутацию..

Тему назвав з гарячки за що й вибачаюсь. А про користувача. А може він у нього не один? Якщо наприклад глянути на тему з його телефоном: http://board.lutsk.ua/index.php/topic/60896/page__p__514860__hl__0992849942__fromsearch__1entry514860

<skip>

Не зовсім зрозуміло тільки що ти пробуєш довести громаді, коли вже найшов продавця. Опускаємо цю лірику і даємо фото з епіграфом.

Я теж не розумію чого громада пише що винен тільки я і за це мене продавець ще й набити хоче, зе те що сам не викона домовленості. Замість того щоб вибачитись і прояснити мені ситуацію.

Опубліковано

у а меня встречное предложение - не в спортзал, а на СТРОЙКУ к кому-то из форумчан (многие строятся)....

а там хвать лопату и кто первый скопает тот и прав :)

Опубліковано
а там хвать лопату и кто первый скопает тот и прав

Єсішо, можу запропонувати альтернативу. Якщо двоє дужих людей згодяться випробувати свої сили в носінні піску, можу запропонувати площадку для проведення змагання. Треба з третього поверху знести пів куба піску на на низ а з низу ще півтора куба перенести на відстань близько ста метрів по пересіченій місцевості. Еквіпмент мій, суддівство теж моє, глядачі і рефері-підтримка вітаються ;)

Опубліковано

Да!!! у вас тут ціла Санта Барбара...

Підіть випийте пива,вибачтесь один перед одним і все буде гуд!!!

Не портіть нерви один одому, воно того не стоїть!!!!!!!!

Опубліковано

Прежде чем предлагать силовые виды спорта, надо узнать о физических качествах соперников, один из них вреде бы мент, хотя, возможно, там такие силы, что максимум что можно будет им предложить, это бой постельными подушками. Итак по ходу народ на завтра ждёт не только фотки злощасной мобилы, но и обоюдных вледальцев оной, нынишнего (котрый купил за 200 грн.) и предыдущего, который, соответственно её продал. Три фотки в студию, а там уже разберёмся, какой именно вид спорта для них придумать))))

Опубліковано

Да… и ещё.. как по мне, то уж лучше пускай будет Санта – Барбара, чем Твин Пикс, со своим неизменным вопросом «Кто убил Лору Палмер»))

Опубліковано

Да!!! у вас тут ціла Санта Барбара...

Підіть випийте пива,вибачтесь один перед одним і все буде гуд!!!

Не портіть нерви один одому, воно того не стоїть!!!!!!!!

О, відразу видно що демократ. ))) Я давно написав що готовий вибачитись за поспішні висновки, якщо Ксена вибачиться за те що порушив домовленість про манібек і віддасть завтра гроші.

Опубліковано

Куплю мобильный телефон Самсунг Д-520 цена до 200 грн. На условии манибэка, предложения оставлять на этой ветке ))) Куплю мобильный телефон Самсунг Д-520 цена до 200 грн. На условии манибэка, предложения оставлять на этой ветке ))) Ибо в топике Куплю – Продам забанят навсегда ))

Опубліковано

Відповідь

Покажи мені де це я так тут рвав і метав, я просто питав як мені знайти його. Погроз ніяких не було.

1. Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди.

2. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене.

3. Бидло так робить

Це по твоєму просто так не погрози і не образи тим більше знаючи що це людина в формі не треба його лякати прокуратурою і обзивати бидлом, а якщо для тебе ДН не важливе свято то це стосується тільки тебе! І зазвичай ДН святкують тиждень до і тиждень після(принаймі Я).

І теми про кидал-мудаків не було,була тема про продавців які продавали галіме залізо, а про мудаків там не згадувалось, тоді ти рахуєш не тільки ksena555 "який продав тобі телефон" мудаком а й інших користувачів форуму, ось тут ти і був не прав.

Тебе ніхто не звинувачує і не каже що ти винен, всі ми люди а не тварини щоб гризтись, якщо він не поверне гроші тоді можеш його обзивати.

Ізвеняюсь за флуд але ми не мудаки, ми люди.

Бажаю тобі завтра і йому удачі у вирішені проблеми!

Опубліковано

Відповідь

Покажи мені де це я так тут рвав і метав, я просто питав як мені знайти його. Погроз ніяких не було.

1. Не знайшов колишню тему про кидал-мудаків то пишу сюди.

2. Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене.

3. Бидло так робить

Це по твоєму просто так не погрози і не образи тим більше знаючи що це людина в формі не треба його лякати прокуратурою і обзивати бидлом, а якщо для тебе ДН не важливе свято то це стосується тільки тебе! І зазвичай ДН святкують тиждень до і тиждень після(принаймі Я).

І теми про кидал-мудаків не було,була тема про продавців які продавали галіме залізо, а про мудаків там не згадувалось, тоді ти рахуєш не тільки ksena555 "який продав тобі телефон" мудаком а й інших користувачів форуму, ось тут ти і був не прав.

Тебе ніхто не звинувачує і не каже що ти винен, всі ми люди а не тварини щоб гризтись, якщо він не поверне гроші тоді можеш його обзивати.

Ізвеняюсь за флуд але ми не мудаки, ми люди.

Бажаю тобі завтра і йому удачі у вирішені проблеми!

Так вот ти сам відповів на своє питання. Тема про кидал мудаків, яку я шукав щоб висвітлити свою проблему, а не він. А про бидло я відповідав ursa, який написав що типу колись так розбирались, а зараз в неті. Я написав що нормальні люди кулаками не розбираються. Завтра побачимо хто він і як вийде з ситуації. А в слові "провчити" взагалі не бачу чогось поганого. І при чому тут інші користувачі? І я вже давно вибачився за назву теми. Сам Ксена запропонував виясняти все тут у гілці. Я тут лише його шукав і зовсім не прошу тебе тут критикувати мене чи його. Давно тему треба закрити. Вже всі все зрозуміли, навіщо знову ворушити г-но?

Опубліковано

А взагалі, прочитавши пости, зробивши висновки, я вже не дивуюся чого у нас така країна і влада. Домовився з людиною, нас@$ть, почекає, хай там собі що хоче думає, в мене ж дєнюха, нада побухать, щей за тиждень до і тиждень після. Взагалі перший раз чую що день народження наперед святкують. А, клієнт не задоволений покупкою, написав у пресу? Значить наб"ємо морду. І всі спостерігаючі це підтримують. Люди суті не бачать. А суть проста. Пообіцяв - виконай. І не буде всяких там висновків про тебе типу "мудак". Просто виконай обіцянку. Не знаю як ви, а я привик жити за такими принципами. Ніколи не запізнююсь на зустріч і коли обіцяю то виконую. Хотілось би мені побачити як би кожен з присутніх тут остряків, відчував себе коли б на нього забили так як на мене. Да, сума смішна, але в теперішній час це багато. І якщо брати до уваги скільки розводів зараз в інтернеті та й на яву, то моя реакція була нормальною. А коли ти вже забухав і 2 дня був в ауті, то будь ласка перезвони і вибачся, попроси стерти і спростувати тему, признач зустріч і розберись. Отак і живемо, і ще довго так буде, доки не навчимося робити елементарних речей. Да, я погарячкував, але я це визнаю, і вибачаюсь, хоча причин достатньо. А Ксена, навіть і не думає подивитись з боку на себе і зробити висновки. Що теж винен. Таке враження що людина окрім набити морду більше нічого не вміє. І ще не доведено, що якби я не створив тему, вийшов би він на зв"язок чи ні. Так що шановні критики, давайте жити не "по понятиям" а по нормальних людських принципах.

Опубліковано

Я тут лише його шукав і зовсім не прошу тебе тут критикувати мене чи його.

Давно тему треба закрити. Вже всі все зрозуміли, навіщо знову ворушити г-но?

внатурі, модери-адміни, закрийте темку, пліз, бо тіко холівар розводиться, а толку нема.

Опубліковано

Можете забанити і мене за компанію зі Storkом, але складається враження, що над людиною банально знущаються.

2_Stork 

Якщо це не останні 200 гривень, забий на все це б"№дство! Повинна бути елементарна людська гідність! Це така у них позиція, бачити тільки те, що хочеться бачити. 

Якщо ж справді все настільки складно, давай я тобі дам ці гроші, тільки не принижуйся перед ними. Воно того не варте!

Опубліковано

Пілять :D

каню панятна, шо Stork - гандон, шо гарячий, яу шкурка на огірку. І тут же понятно, шо ksena555 тоже гандон-брюсвілліс. Шоніясна?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...