Перейти до змісту

Продається кав'ярня !

maluj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається діюча кав'ярня в орендованому приміщенні 15000 у.о.

Звертатись за телефоном:

0673321005 - з 8:00 до 20:00 год.

Опубліковано

Бізнес, який приносить прибуток, навряд чи продавали б :blush:

З.І. Думки в голос

Чому ти так кажеш? Продається абсолютно все, навіть бізнес із рентабельністю в кучу відсотків річних...

Просто на все своя ціна... А при відповідній ціні можна продати і навіть безцінні речі...

Опубліковано

Бізнес, який приносить прибуток, навряд чи продавали б :blush:

З.І. Думки в голос

Людині аби поговорити! Хоча б за номером зателефонувала, взнала б причину продажу, та й взагалі чи щось я сумніваюсь у тому що цій людині така тема цікава! Не потрібно показувати свою некомпетентність і ляпати всякі дурниці!!!

Опубліковано

А вот я Scorpio поддержу ..... только в другом контексте. Ну неужели нельзя дать больше информации??? А??? Или для того чтобы узнать хотябы в каком районе нам нужно звонить??? Ну тогда давайте будем давать объявления типа: "Друг продаёт за 1гривню --- звоните ему тел. 0хх-aaa-bb-cc". Какого хрена. Ты был бы рад 200звонкам в день с вопросом: "А где продаётся кавярня ....... ага спасибо"???

Опубліковано

А вот я Scorpio поддержу ..... только в другом контексте. Ну неужели нельзя дать больше информации??? А??? Или для того чтобы узнать хотябы в каком районе нам нужно звонить??? Ну тогда давайте будем давать объявления типа: "Друг продаёт за 1гривню --- звоните ему тел. 0хх-aaa-bb-cc". Какого хрена. Ты был бы рад 200звонкам в день с вопросом: "А где продаётся кавярня ....... ага спасибо"???

Щановні панове, я перепрошую, але немає моєї вини в тому як подане оголошення!!! Як керівництво попросило подати, такий текст я і подав! І справді, не треба розводити балаган в темі, кого цікавить пропозиція - будьте певні - та людина подзвонить!!!

Опубліковано

Непонятно что. Продавать не указывая даже район хотя бы - це нонсенс. Интересно было бы встретить чела, которого заинтересовало то, что находится невесть где.............не буду разводить полемику(тут и без меня "забомбили")........оставлю далее без комментариев..........Удачной продажи :0002:

Опубліковано

Щановні панове, я перепрошую, але немає моєї вини в тому як подане оголошення!!! Як керівництво попросило подати, такий текст я і подав! І справді, не треба розводити балаган в темі, кого цікавить пропозиція - будьте певні - та людина подзвонить!!!

Є правила форуму, і, кагбе, нам всерівно як тебе просили. Пришел в город одноглазых - закрой один глаз. (с)

Опубліковано

Є правила форуму, і, кагбе, нам всерівно як тебе просили. Пришел в город одноглазых - закрой один глаз. (с)

На счёт города одноглазых круто подметил :friday::ok:

Опубліковано

Шановні! У Луцьку кавярня!

Луцк делится на Центр, Ст.город и прочие районы. Наверно кавярня находится на

ул.Трункина возле химчистки - это самый густонаселённый район.

Центр и Там-Тамовский район "отдыхают"

Карта-онлайн тута: http://kartaonline.com/ru/uk-city/307-%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%BA

Координаты: 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В

:0003:

Простите за сарказм и догадки. :friday:

Опубліковано

Дякую вельмишановний за те що ділетесь інформацією про те де можна знайти карту Луцька ( цілий рік шукав, не міг знайти ) :D Певно пан ще і географ, знає що таке широта і висота!!! 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В :0123:

Мені той сарказм вшистко єдно! Кав'ярня продана, тему закрито!!!

Адміна прошу закрити тему!!!

Опубліковано

Дякую вельмишановний за те що ділетесь інформацією про те де можна знайти карту Луцька ( цілий рік шукав, не міг знайти ) :D Певно пан ще і географ, знає що таке широта і висота!!! 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В :0123:

Мені той сарказм вшистко єдно! Кав'ярня продана, тему закрито!!!

нє, ми тільки знаєм що таке широта і довгота ;)

Опубліковано

Оффтоп:

Кавярня, а точнее - оборудование кавярни продано Андрусику. Находится кавярня в ТЦ Варшавсткий на правах аренды :friday:

Опубліковано

Оффтоп:

Кавярня, а точнее - оборудование кавярни продано Андрусику. Находится кавярня в ТЦ Варшавсткий на правах аренды :friday:

Ух ти які ми розумні!!!!!!

Модератори прошу закрити тему!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...