Перейти до змісту

Лишити все і поїхати десь в інше місто, почати все по-новому...

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Часом буває таке нестерпне бажання. От і зараз теж...

і що ж заважає? ))

Мабуть, що не так ще сильно за***ли. Та й чим далі, тим менше ми належим самим собі.

Плюс, є й інша думка, що проблеми потрібно перш за все вирішувати, а не тікати від них.

Опубліковано

Мабуть, що не так ще сильно за***ли. Та й чим далі, тим менше ми належим самим собі.

ага, це то точно..

Плюс, є й інша думка, що проблеми потрібно перш за все вирішувати, а не тікати від них.

я втікала не від проблем, а від людей... вище про це писала...

а щодо проблем - то зараз напевно їх більше ніж до того як втікла ))) але почуваюсь вільною і щасливою )))

Опубліковано

ІМХО, справа навіть не в проблемах. Вони вирішуються, з являються нові, нові вирішуються...  

Просто якось поступово ти починаєш усвідомлювати, що тобі все складніше мотивувати себе в такій дійсності.

Опубліковано
ІМХО, справа навіть не в проблемах. Вони вирішуються, з являються нові, нові вирішуються...

Справа таки не в проблемах. Вони були і будуть завжди, але втікати не хотілось ніколи...

Опубліковано

Досить часто виникало подібне бажання.... і навіть намагалася неодноразово його реалізовувати..... але не назавжди... знаю, що не змогла б так.... але вистачає мене ненадовго... тиждень, місяць....і вже щемить назад.... але повертаєшся у рідний двір.... і так.... ех.... по-іншому сприймаєш все це...

а почати все по-новому можна будь де... не обов"язково кудись їхати.... там, де тебе ніхто не знає - звісно простіше - ти сам малюєш картинку, свій образ, тебе сприймають так, як цього хочеш ти.... на першій порі.... але ж і ншого боку ці люди не знають який ти був у школі, який ти дотепний у компанії, який ти друг.... ти новенький... а нове - не значить краще.... от і варто задуматися....

вдома і стіни допомагають.... головне Ж-И-Л-А-Н-І-Є...)))

добре там, де нас нема - ось що першочергово треба пам"ятати....

escape-key.jpg

Опубліковано

Досить часто виникало подібне бажання.... і навіть намагалася неодноразово його реалізовувати..... але не назавжди... знаю, що не змогла б так.... але вистачає мене ненадовго... тиждень, місяць....і вже щемить назад.... але повертаєшся у рідний двір.... і так.... ех.... по-іншому сприймаєш все це...

а почати все по-новому можна будь де... не обов"язково кудись їхати.... там, де тебе ніхто не знає - звісно простіше - ти сам малюєш картинку, свій образ, тебе сприймають так, як цього хочеш ти.... на першій порі.... але ж і ншого боку ці люди не знають який ти був у школі, який ти дотепний у компанії, який ти друг.... ти новенький... а нове - не значить краще.... от і варто задуматися....

вдома і стіни допомагають.... головне Ж-И-Л-А-Н-І-Є...)))

escape-key.jpg

...не варто їхати лиш для того, щоб відчути радість повернення...

нове не обовязково має бути кращим.просто інколи хочеться...просто чогось нового. а щодо стін,які допомагають... інколи вони давлять.навіть дома.

Опубліковано

Таке бажання - це наслідок певної події або ситуації. Тому не варто плутати з простим зай"*нням. Останнє проходить.

Опубліковано

Був в подібній ситуації. "Втік". В межах міста. Успішно. Радий. Повторити бажання не маю. Уточню лиш, що втікав не від рідні, а від всього іншого, що не є "рідня", але оточує кожного здорового працездатного чоловіка. З досвіду. Якщо таке бажання Вас постійно турбує, значить, пора його хоча б частково втілити.

Опубліковано

Мій дауншифт відбувається регулярно, раз в 2-3 тижні. Я беру з собою фотоапарат і їду в село, шкода, що не можу залишитись там більше ніж на 2 дні.

Опубліковано

отже - як тільки ми кудись приїзжаємо - там стає погано...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...