Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! :)

"Олеся, це - божественно!!!" - облизую пальці і ... плювати на дієту:_08:

Опубліковано

Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! :)

"Олеся, це - божественно!!!" - облизую пальці і ... плювати на дієту:_08:

Такі да!:D

Опубліковано

Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! :)

Це просто м-м-м-м-м...подивіться на годинник, а ми ще топчемо цю смакоту :0111: Величезна подяка автору! :101010:

Опубліковано

Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! :)

Це просто м-м-м-м-м...подивіться на годинник, а ми ще топчемо цю смакоту :0111: Величезна подяка автору! :101010:

О, як автору приємно! :0005:На здоров'ячко!

Опубліковано

Надибала рецептик в неті і вирішила ризикнуть

Картошка в сметані

Нарізать картошку кружальцями в 1см, натерти моркву. Обжарити в олії на невелкий температурі до напівготовності. Спробувати чи морква готова. Добавити дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, середземноморські трави. Це все залити сметаною і добре добре вимішати. Залишити на низькій температурі тушитися.

Думаю дуже смачно буде добавити туди обжарих грибочків, але нажаль не було.

Ну салатік: огірочки, помідорчик, перчик, цибуля залити сметаною.

Якось так смачно вийшло

Опубліковано

А я готую фарширований перець. :P

А я перцю нафарширувала і заморозила, і тепер я коли захотіла, тоді і маю фарширований перець. Швидко і зручно.

Опубліковано

В мене дуже люблять такі бутерброди:

2-3 плавлених сирочки потерти на крупній тертці

додати 2-3 сирих яйця (скільки сирочків-стільки яєць)

натерти цибульку( якщо молода то можна просто порізати разом з зеленню)

поперчити, посолити(тільки небагато бо сирочки ж солені), все перемішати.

Намазати на кусочки батона, булки або хліба та жарити спочатку на тій стороні де суміш, а потім з іншої сторони.

Бутерброди виходять просто супер всього за 10 хв.Смачного!

Дякую за рецепт. тепер це наші улюблені бутіки на сніданок. головне, що готуються швидко, смачно і ситно...

Я ще їх урізноанітнюю: додаю часничок іноді, або сосиску тру на тертці.

Опубліковано

В мене часу на готування теж не дуже багато, бо пысля роботи ще треба погуляти з дитиною. Тому намагаюсь готувати ввечеры наперед. А коли вже зовсім запаси скінчились, то роблю піцу \коржі купую\ або лінивий пиріг капустяний печу :)

Ось рецепт \на мові оригіналу\

Ленивый пирог с капустой

0,5 кг капусты нашинковать, помять с солью, смешать с растительным маслом (количество - чтобы не подгорело на сковороде).

Тесто: 4 яйца,

6 ст.л. сметаны,

4 ст.л. майонеза,

7 ст.л. муки,

чуть-чуть соды - перемешать, получится жидкое тесто.

Залить капусту тестом и поставить в духовку. Поднимается хорошо, тесто нежное, да и капуста тоже.

ЗІ:майонез заміняю сметаною. Син їсть хз задоволенням, хоча капусту не дуже любить.

Тільки що спекла - дуже смачно! Я зверху посипала тмином - з капустою він мені класно поєднується.

Дякую за рецепт!:)

Опубліковано

Хочу насмажити "на суху" свинячої вирізки + ніжне картопляне пюре і залити це все білим соусом з білими грибами :)

Опубліковано

робили плов по цьому рецепту тут вийшов супер. Єдине рис потрібно брати пропарений і води доливати на саме дно щоб рис як би варився на пару. Виходить плов розсипчатий і смачний. :smile-zachot:

Опубліковано

Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! :)

І я спробував витворити.:) 

В кулінарії, треба визнати,  ще зовсім початківець, тому трохи остерігався. А, зрештою, думаю, із таких інгредієнтів ще ж треба постаратися, щоб вийшло несмачно :)

В принципі, задоволений. Не все вийшло ідеально в плані форми;) Але смак справді дуже і дуже класний. 

Домашні до форми не придералися, а добавки таки просили. Правда, не було :_08:

Опубліковано

А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками.

Для тіста потрібно: 0,5кг борошна, 5 гр сухих дріжджів, 200 гр цукру,

0,5 л молока, 2 яйця, 20 гр масла, дрібка солі.

Отже змішуємо борошно, дріжджі, цукор, сіль. В іншій посудині - тепле молоко, яйця, топлене масло.

З"єднуємо все разом і місимо тісто. Через 30-40 хв, коли тісто зійде, ділимо його на невеликі кульки.

Кожну з них тонко розкачуємо, мастимо сметаною, посипаємо цукром, корицею, родзинками.

Згортаємо в рулетик, а рулетик скручуємо в булочку (гм, сподіваюсь, я ясно висловилась:unsure:).

Мажемо збитим яйцем і в духовку на 40-45 хв.

На першій фотографії булочки до випічки, там добре видно, як вони закручені.

post-6339-1285003396,32_thumb.jpg

post-6339-1285003454,35_thumb.jpg

Опубліковано

А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками.

Для тіста потрібно: 0,5кг борошна, 5 гр сухих дріжджів, 200 гр цукру,

0,5 л молока, 2 яйця, 20 гр масла, дрібка солі.

Отже змішуємо борошно, дріжджі, цукор, сіль. В іншій посудині - тепле молоко, яйця, топлене масло.

З"єднуємо все разом і місимо тісто. Через 30-40 хв, коли тісто зійде, ділимо його на невеликі кульки.

Кожну з них тонко розкачуємо, мастимо сметаною, посипаємо цукром, корицею, родзинками.

Згортаємо в рулетик, а рулетик скручуємо в булочку (гм, сподіваюсь, я ясно висловилась:unsure:).

Мажемо збитим яйцем і в духовку на 40-45 хв.

На першій фотографії булочки до випічки, там добре видно, як вони закручені.

Клас!!! Скажіть будьласка дилетанту:blush:, я до якої температури потрібно розігрівти духовку?

Опубліковано

Клас!!! Скажіть будьласка дилетанту:blush:, я до якої температури потрібно розігрівти духовку?

О, я в цьому теж дилетант:D. Поки ліпила булочки, духовку накалила до максимуму.

Потім в процесі випікання вогонь зменшувала (і все одно дно занадто запеклося).

У мене газова духовка, з нею багато мороки. В електричній пекти краще, ІМХО.

Чекай, MOTOROLLLA, порад від досвідченіших господинь:).

Опубліковано

А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший.

Потрібно:

Яблука — 4 шт

Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали :)

Цукор— 1 стак.

Мука — 1 стак.

Кориця, або ванільний цукор (хто що любить)

Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою.

Хотіла сфотографувати, не встигла. :-)

Опубліковано

А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший.

Потрібно:

Яблука — 4 шт

Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали :)

Цукор— 1 стак.

Мука — 1 стак.

Кориця, або ванільний цукор (хто що любить)

Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою.

Хотіла сфотографувати, не встигла. :-)

І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно:ok:

Опубліковано

Плов, то як шашлик і риба... Мистецтво, якому тре вчитись і вчитись.. Найкраще готувати в казані, бо каструльки і т.п. то зовсім не то однако )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...