Tolik_lt Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 19:43 Поділитися #126 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 19:43 вот вам ідєя Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yurgen Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 20:06 Поділитися #127 Опубліковано 27 Серпня, 2010 в 20:06 вот вам ідєяЧерепашки в беконе напомнили один баянчик Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:29 Автор Поділитися #128 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:29 Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! "Олеся, це - божественно!!!" - облизую пальці і ... плювати на дієту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:35 Поділитися #129 Опубліковано 1 Вересня, 2010 в 19:35 Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! "Олеся, це - божественно!!!" - облизую пальці і ... плювати на дієту Такі да! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 19:15 Поділитися #130 Опубліковано 3 Вересня, 2010 в 19:15 Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! Це просто м-м-м-м-м...подивіться на годинник, а ми ще топчемо цю смакоту Величезна подяка автору! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 00:11 Поділитися #131 Опубліковано 4 Вересня, 2010 в 00:11 Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! Це просто м-м-м-м-м...подивіться на годинник, а ми ще топчемо цю смакоту Величезна подяка автору! О, як автору приємно! На здоров'ячко! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 12:49 Поділитися #132 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 12:49 Надибала рецептик в неті і вирішила ризикнуть Картошка в сметані Нарізать картошку кружальцями в 1см, натерти моркву. Обжарити в олії на невелкий температурі до напівготовності. Спробувати чи морква готова. Добавити дрібно нарізану цибулю, сіль, перець, середземноморські трави. Це все залити сметаною і добре добре вимішати. Залишити на низькій температурі тушитися. Думаю дуже смачно буде добавити туди обжарих грибочків, але нажаль не було.Ну салатік: огірочки, помідорчик, перчик, цибуля залити сметаною.Якось так смачно вийшло Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 13:29 Поділитися #133 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 13:29 А я готую фарширований перець. А я перцю нафарширувала і заморозила, і тепер я коли захотіла, тоді і маю фарширований перець. Швидко і зручно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Samhayne Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 13:35 Поділитися #134 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 13:35 В мене дуже люблять такі бутерброди:2-3 плавлених сирочки потерти на крупній тертцідодати 2-3 сирих яйця (скільки сирочків-стільки яєць)натерти цибульку( якщо молода то можна просто порізати разом з зеленню)поперчити, посолити(тільки небагато бо сирочки ж солені), все перемішати.Намазати на кусочки батона, булки або хліба та жарити спочатку на тій стороні де суміш, а потім з іншої сторони.Бутерброди виходять просто супер всього за 10 хв.Смачного!Дякую за рецепт. тепер це наші улюблені бутіки на сніданок. головне, що готуються швидко, смачно і ситно...Я ще їх урізноанітнюю: додаю часничок іноді, або сосиску тру на тертці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 16:27 Поділитися #135 Опубліковано 5 Вересня, 2010 в 16:27 У нас теж прижились Теж урізноманітнювала, додаючи помідор, ковбаску. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 18:37 Поділитися #136 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 18:37 Сьогодні варила суп з фрикадельками, а з залишків фаршу ще й котлети вийшли. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 13:45 Поділитися #137 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 13:45 В мене часу на готування теж не дуже багато, бо пысля роботи ще треба погуляти з дитиною. Тому намагаюсь готувати ввечеры наперед. А коли вже зовсім запаси скінчились, то роблю піцу \коржі купую\ або лінивий пиріг капустяний печу Ось рецепт \на мові оригіналу\ Ленивый пирог с капустой 0,5 кг капусты нашинковать, помять с солью, смешать с растительным маслом (количество - чтобы не подгорело на сковороде). Тесто: 4 яйца, 6 ст.л. сметаны, 4 ст.л. майонеза, 7 ст.л. муки, чуть-чуть соды - перемешать, получится жидкое тесто. Залить капусту тестом и поставить в духовку. Поднимается хорошо, тесто нежное, да и капуста тоже. ЗІ:майонез заміняю сметаною. Син їсть хз задоволенням, хоча капусту не дуже любить. Тільки що спекла - дуже смачно! Я зверху посипала тмином - з капустою він мені класно поєднується. Дякую за рецепт! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GOODMAN Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 14:19 Поділитися #138 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 14:19 Хочу насмажити "на суху" свинячої вирізки + ніжне картопляне пюре і залити це все білим соусом з білими грибами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 18:25 Поділитися #139 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 18:25 Вже повечеряли картоплею-пюре з підливою із маслюків в сметані...ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
valuzk Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 19:21 Поділитися #140 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 19:21 робили плов по цьому рецепту тут вийшов супер. Єдине рис потрібно брати пропарений і води доливати на саме дно щоб рис як би варився на пару. Виходить плов розсипчатий і смачний. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 08:26 Поділитися #141 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 08:26 Уже зготувала рисову кашу з яблуками і корицею. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 23:56 Поділитися #142 Опубліковано 18 Вересня, 2010 в 23:56 Сьогодні готувала смачні котлетки: дрібно порізала 500 гр курячого філе і десь 150 гр твердого сиру (був російський), додала яйце, 3 столові ложки майонезу, 2 столові ложки борошна, сіль, перець. Все вимішала і дала 10 хв постояти. Ложкою викладала на сковорідку, як млинці, і смажила. Дуже смачно! І я спробував витворити. В кулінарії, треба визнати, ще зовсім початківець, тому трохи остерігався. А, зрештою, думаю, із таких інгредієнтів ще ж треба постаратися, щоб вийшло несмачно В принципі, задоволений. Не все вийшло ідеально в плані форми Але смак справді дуже і дуже класний. Домашні до форми не придералися, а добавки таки просили. Правда, не було Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 17:24 Поділитися #143 Опубліковано 20 Вересня, 2010 в 17:24 А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками. Для тіста потрібно: 0,5кг борошна, 5 гр сухих дріжджів, 200 гр цукру, 0,5 л молока, 2 яйця, 20 гр масла, дрібка солі. Отже змішуємо борошно, дріжджі, цукор, сіль. В іншій посудині - тепле молоко, яйця, топлене масло. З"єднуємо все разом і місимо тісто. Через 30-40 хв, коли тісто зійде, ділимо його на невеликі кульки. Кожну з них тонко розкачуємо, мастимо сметаною, посипаємо цукром, корицею, родзинками. Згортаємо в рулетик, а рулетик скручуємо в булочку (гм, сподіваюсь, я ясно висловилась). Мажемо збитим яйцем і в духовку на 40-45 хв. На першій фотографії булочки до випічки, там добре видно, як вони закручені. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:20 Автор Поділитися #144 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:20 А я сьогодні напекла булочок з корицею і родзинками. Для тіста потрібно: 0,5кг борошна, 5 гр сухих дріжджів, 200 гр цукру, 0,5 л молока, 2 яйця, 20 гр масла, дрібка солі. Отже змішуємо борошно, дріжджі, цукор, сіль. В іншій посудині - тепле молоко, яйця, топлене масло. З"єднуємо все разом і місимо тісто. Через 30-40 хв, коли тісто зійде, ділимо його на невеликі кульки. Кожну з них тонко розкачуємо, мастимо сметаною, посипаємо цукром, корицею, родзинками. Згортаємо в рулетик, а рулетик скручуємо в булочку (гм, сподіваюсь, я ясно висловилась). Мажемо збитим яйцем і в духовку на 40-45 хв. На першій фотографії булочки до випічки, там добре видно, як вони закручені. Клас!!! Скажіть будьласка дилетанту, я до якої температури потрібно розігрівти духовку? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:44 Поділитися #145 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 06:44 Клас!!! Скажіть будьласка дилетанту, я до якої температури потрібно розігрівти духовку? О, я в цьому теж дилетант. Поки ліпила булочки, духовку накалила до максимуму. Потім в процесі випікання вогонь зменшувала (і все одно дно занадто запеклося). У мене газова духовка, з нею багато мороки. В електричній пекти краще, ІМХО. Чекай, MOTOROLLLA, порад від досвідченіших господинь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REDAKTOR Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 16:11 Поділитися #146 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 16:11 А в мене сьогодні перший в житті плов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SvitlikOM Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:40 Поділитися #147 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:40 А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший. Потрібно: Яблука — 4 шт Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали Цукор— 1 стак. Мука — 1 стак. Кориця, або ванільний цукор (хто що любить) Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою. Хотіла сфотографувати, не встигла. :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:46 Поділитися #148 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:46 А я сьогодні шарлотку з яблуками пекла. Часто печу її восени, поки яблук багато. Рецептів в інтернеті є чимало. Сьогодні спробувала такий. Здається, найпростіший. Потрібно: Яблука — 4 шт Яйця — 4 шт. (можна й більше, але подорожчали Цукор— 1 стак. Мука — 1 стак. Кориця, або ванільний цукор (хто що любить) Яблука почистити, порізати скибочками. Форму (бажано глибшу) добряче змастити маслом. Потім викласти яблука, посипати їх корицею. Потім готуємо тісто. Збиваємо яйця з цукром і додаємо муку. Тісто не повинно бути дуже густим. Заливаємо ним яблука і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хв. Потім дістаємо, перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою. Хотіла сфотографувати, не встигла. :-) І я таку шарлотку печу - просто і дуже смачно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
valuzk Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:48 Поділитися #149 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 19:48 А в мене сьогодні перший в житті плов За яким рецептом робив? Я уже разів 3 також готував Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mix_forever Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:01 Поділитися #150 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 20:01 Плов, то як шашлик і риба... Мистецтво, якому тре вчитись і вчитись.. Найкраще готувати в казані, бо каструльки і т.п. то зовсім не то однако ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.