Перейти до змісту

Проїзд у 15-ках подешевшає

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Хто володіє свіжою інформацією про цей експеримент? Ціна і далі лишиться такою, чи повернуть до звичних 2 грн?

Опубліковано

Хто володіє свіжою інформацією про цей експеримент? Ціна і далі лишиться такою, чи повернуть до звичних 2 грн?

наразі проїзд 2 грн у всіх маршрутках...

Опубліковано

За №9 я не чув шо там проїзд мав бути 1,5, я чув шо тіки в №15 мали зробити проїзд 1,5 грн, і потім казали шо продовжили до кінця цього місяця.

Як би там не було сьогодні я їхав в маршрутці №15 і заплатив 1,5грн, за що і отримав відповідний талончик.

Опубліковано

За №9 я не чув шо там проїзд мав бути 1,5, я чув шо тіки в №15 мали зробити проїзд 1,5 грн, і потім казали шо продовжили до кінця цього місяця.

Я просто десь чув (де, не пам'ятаю), що і на маршруті "№9" мають зробити проїзд по 1,5 грн. Не знаю, правда чи ні.

Опубліковано

Колись питав в кондуктора, то сказала що 9-й маршрут і не мав брати участь в експерименті, тільки 15-ка.

Зрозуміло...

Опубліковано

Ціна і далі лишиться такою, чи повернуть до звичних 2 грн?

До 31.12.10 залишиться 1,5 гривні, сьогодні читав про це в 15-ці.

Опубліковано

наразі проїзд 2 грн у всіх маршрутках...

Не во всех )

Проезд в маршрутке №26а стоит 1,5 грн. И, по словам владельцев, так и будет стоить )

Хотелось бы, чтоб у них получилось и спасибо им )

Насколько я знаю, это единственный (или 1 из 2, не помню точно) маршрут, который не подорожал вместе со всеми до 2 грн.

Опубліковано

Студенти приперлись в Луцьк? :)

І ЩО означає ПРИПЕРЛИСЬ???

Це означаэ що тепер спокійно в маршрутках не поїздиш, знов по ногах будуть ходити, не буде сидяхих місць і теми на борді які були актуальні в липні почали піднімати :)

Опубліковано

Ківерцівські також виручають. 1,5грн проїзд (40-вий, 33-тій, львівська). Теж класно!

Та не сильно... раніше було по 1 грн - було добре :smile-zachot: . А зараз нагліють.

to Ha3ik: а ти ніколи не був студентом??? :naezd:

Опубліковано

Це означаэ що тепер спокійно в маршрутках не поїздиш, знов по ногах будуть ходити, не буде сидяхих місць і теми на борді які були актуальні в липні почали піднімати :)

Краще погано їхати, як добре йти!

Опубліковано

swen1989, зачем злой как сабака?

Oksana04, как знать, как знать? Я от люблю зранку на роботу прийтись пішком, правда моя любов до сну мені недає робити це часто.

Але це набагато приємніше відчуття, а ніж проїхатись в набитій маршрутці.

Опубліковано

swen1989, зачем злой как сабака?

та не злий я. просто всі десь хтось вчився і всім кудась потрібно було добиратися. а якщо ти хочеш сидячих місць - є для того таксі... якщо дорого скажеш - є ще велосипед.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...