Перейти до змісту

Токсикоз


Arven Rivendell

Рекомендовані повідомлення

В аптеке сказали, что ничем помочь не могут, в принципе, наверное так оно и есть...нет таких медикаментов да и противопоказано,в прошлый раз, 5 лет назад назначили "Энтеросгель", так до сих пор как вспомню его, так вздрогну. До того как идти становиться на учет в женскую консультацию мне осталась еще неделя, мы так с моей доктором договорились,в общем, подскажите, если кто то сталикивался и знает какие то методы, а то бывает совсем уж худо и на работу то ходить надо :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені допомагала вода, я купалаь в озері. і не знаю то лі це температура води прохолодна на мене так діяла, чи просто природна вода (в ванні не такий ефект), то лі свіже повітря... неізвесно. але з води виходила як новенька і ефект тримався десь до двох годин - а потім опять в воду.

якшо бекаєш до двадцяти разів на день - то то є добре і нормально, аби тільки не схудла до критичної маси. ще є таблетки метаклопрамід - але тобі і твоїй ляльо буде краще без них. потерпи трошки і все в вас буде кльово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

У меня тоже был токсикоз, мне врач советовала Хофитол - он мне очень помогал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина пила комплекс вітамінів(не памятаю тільки яких, може Віртум), які полегшували цей процес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене токсікоз під час вагітності пройшов, як змінила комплекс вітамінів. Можливо, щось там було забагато. І ще допомагало вранці, як встаєш, не вилазити з ліжка - а лежачи згризти якесь яблучко чи сухофрукт, а потім вже вставати. Не знаю чому, але день проходив краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто в мене токсикозу не було. А знайома лежала в лікарні в Боголюбах - там її травами лікували, бо токсикоз був настіки страшний шо вона на 13кг схудла за три місяці вагітності... Ще вона з особистого досвіду казала що допомагає з"їсти свіжу булочку \не обов"язково солодку\. І їсти треба часто але маленькими порціями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А знайома лежала в лікарні в Боголюбах - там її травами лікували, бо токсикоз був настіки страшний шо вона на 13кг схудла за три місяці вагітності...

В мене за першим був не дуже сильний (три місяці по раза два в день). Ходила на роботу - все нормально.

За другим - з другого по четвертий місяць відмічалась біля "білого друга" по шість-вісім разів на добу. Причому не залежно від часу доби, ні чи їла, чи не їла - однаково було погано. Схудла на 11,5кг.

Ніяк не лікувала, в лікарні не лежала.

"Усе на світі треба пережити..." ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...