Перейти до змісту

Реальна політика


fenom

Рекомендовані повідомлення

«Майбутній Президент» Янукович-молодший іде по батькових слідах. Поки що — в Америку. Замість сидіти у сесійній залі Верховної Ради і вдумливо вслухатися в рядки Державного бюджету, Віктор Вікторович Янукович подався гульбанити за океан. Нічний виліт з аеропорту «Бориспіль», як пише інтернет-видання «Реальна політика», відбувався «в атмосфері» грубості і хамства.

Фразою «Ты на кого тюбик давишь, тетя? У вас что, каждую ночь будущие президенты летают?» Янукович-молодший морально вбив стюардесу, яка зробила «пацану» зауваження, бо той у компанії друзів «поводився виклично, кричав і злословив», пише «Реальна політика». А прибув до Борисполя народний депутат України Віктор Янукович не просто так — погаласувати і полякати персонал, а з певною метою. О пів на другу ночі 5 грудня до першої (президентської!) стоянки летовища був поданий літак, що здійснив рейс із Києва до США. На борт літака, стверджує видання, піднялися Янукович-юніор «енд компані» — двоє дівчат років 17—18 та парубок віком під 30. Усі четверо були агресивно-веселими і не зважали на оточення... Відразу відчувається впевнений крок іще зеленої, але вже достатньо настояної на хамстві політичної «еліти», що тягнеться за «старшими товаришами» і старанно їх мавпує. От тільки одне «але». Як відомо, Янукович-старший сам не позбавлений президентських амбіцій, то невже ж чадо останнього знахабніло настільки, що здатне переступити й через рідного «батю»? Сподіваємося, що, окрім парфумів для дружини та коца для тещі, чинний Прем'єр прихопить у Сполучених Штатах і добрячого ременя. Інакше рідний син відтопче татові п'яти в боротьбі за владу.

А може, то був не Вік-Вік. Янукович, а якийсь його підступний двійник? Адже працівники міжнародного аеропорту «Бориспіль», як прийнято казати, «не підтверджують, але й не спростовують» вищенаведену історію (раз «видавили тюбик» — та й досить, удруге вже страшнувато). Кореспондент «УМ» у Верховній Раді вчора намагався знайти самого Януковича-молодшого, щоб на власні очі спростувати цю компрометуючу байку. Проте одного з наймолодших депутатів-«регіоналів» у залі не виявилося. Тарас Чорновіл, колега по фракцiї, сказав «УМ», що якось «сьогодні не бачив Віктора, не було його, а втім, сесійна зала така велика, може, не завжди всіх і угледиш». Але наш кореспондент має непоганий зір. І теж не побачив. Зате побачив інше — карточка Януковича-молодшого проголосувала. Якась дружня рука депутата з фракції «Регіонів» подбала про те, щоб підтримати від імені В.В. Януковича перелік об'єктів, запланованих до приватизації у 2007 році.

посилання тута

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ги.

Ось, наткнувся недавно http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,1647...075#msg-1648075

Прикольні фотки інсайд! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...