Grekus Posted June 14, 2010 at 09:18 AM #1 Posted June 14, 2010 at 09:18 AM В цій темі ділимось рецептами копчення риби. Мій варіант. Сам процес приготування коротко з фото. 1. Рибу патрошим, миемо та натираем сіллю. Витримуем в солі від 30хв. до 1 год залежить від величини. Потім промиваем і трішки підсушуем. 2. На дно коптильні насипаем стружки і трішки цукру для золотистого кольору риби. Закладаемо рибу шарами. 3. Закриваемо кришку та промазуемо стики тістом, та на 30 хв на газ або вогнище. Смачного.
S-driver Posted June 15, 2010 at 05:54 AM #2 Posted June 15, 2010 at 05:54 AM Все роблю так само, тільки цукру в стружку не додаю - риба і без нього набуде красивого золотистого кольору. Використовую стружку фруктових дерев - яблуні, вишні, черешні (можна і дубову), і ні в якому разі не використовувати стружку хвойних порід.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.