Перейти до змісту

Копчена риба.


Grekus

Рекомендовані повідомлення

В цій темі ділимось рецептами копчення риби.

Мій варіант.

Сам процес приготування коротко з фото.

1. Рибу патрошим, миемо та натираем сіллю. Витримуем в солі від 30хв. до 1 год залежить від величини. Потім промиваем і трішки підсушуем.

2. На дно коптильні насипаем стружки і трішки цукру для золотистого кольору риби. Закладаемо рибу шарами.

3. Закриваемо кришку та промазуемо стики тістом, та на 30 хв на газ або вогнище.

Смачного.

post-6067-1276507008,66_thumb.jpg

post-6067-1276507016,01_thumb.jpg

post-6067-1276507023,21_thumb.jpg

post-6067-1276507036,54_thumb.jpg

post-6067-1276507043,26_thumb.jpg

post-6067-1276507050,82_thumb.jpg

post-6067-1276507083,05_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все роблю так само, тільки цукру в стружку не додаю - риба і без нього набуде красивого золотистого кольору. Використовую стружку фруктових дерев - яблуні, вишні, черешні (можна і дубову), і ні в якому разі не використовувати стружку хвойних порід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...