Перейти до змісту

До Києва пригнали новий літак Януковича

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аеробус А-319-115XCJ, призначений для польотів Президента Віктора Януковича і інших вищих посадовців країни, прибув до аеропорту Бориспіль.

Як повідомляє Кореспондент з посиланням на сайт Aerovokzal, літак для перших осіб держави прибув до України в 6:00.

Раніше повідомлялося, що борт №1 прибуде до Борисполя 5-6 червня. Проте після тестового польоту виявилося близько тридцяти дрібних неполадок, у зв`язку з чим приліт затримався на декілька днів.

Аеробус А-319 повинен стати основним представницьким літаком України. У лайнері є робочий кабінет, зал засідань, зона відпочинку, кухня, відсіки для осіб супроводу, багажу. Там встановлений спецзв`язок, інша апаратура. За даними джерел в Державіаадміністрації, вартість суперлайнера склала не менше $86 млн.

Замовлення на лайнер було зроблене ще при Президентові Ющенку.

оригінал

Опубліковано

то фігня що в країні безлад, криза, і тотальна нехватка грошей, але літак за 86 мульйонів купили....:mdr:

напевно той що в Ющенка не сподобався )))

Опубліковано

саме головне є 2 відчизняних КБ чому не заказали в них і дешевше, і за одно підтримали відчизняний авіапром і всі були б задоволені.

Опубліковано

саме головне є 2 відчизняних КБ чому не заказали в них і дешевше, і за одно підтримали відчизняний авіапром і всі були б задоволені.

заметь,

машины у них ни таврия ни деу.....

Опубліковано

Всі питання до Юща, який його замовляв :)

та яка х... різниця? що один те і другий дві помилки природи.

Опубліковано

Всі питання до Юща, який його замовляв :)

та яка х... різниця? що один те і другий дві помилки природи.

хм..:unsure:

а є там такі, які "НЕпомилки природи"??

Опубліковано

с одной стороны-страна в упадке а они Аеробусы покупают...

с другой-ето престиж страны...

я думаю что ета покупка просто не к времени.может когда-нибудь,в лутшие времена то да.

заметь,

машины у них ни таврия ни деу.....

а етих инженеров вообще к стенке.на таких автомобилях ездить нельзя

Опубліковано

Во дають, цікаво чим їм наші АНи не сподобались. Навіть президент Росії літає на вітчизняних літаках, причому що недавно заказав ще два нових АН-148 це при тому шо в Росії куди більше можливостей для покупки.

А а нші як завжди замість того шоб піднімати вітчизняну авіацію купляють за бугром, і це при тому що Ан 148 і А-319 схожі по основним параметрам, а ан стоїть відчутно дешевше.

Опубліковано

...після тестового польоту виявилося близько тридцяти дрібних неполадок, у зв`язку з чим приліт затримався на декілька днів...

надіюсь вони їх не виправляли і скоро будуть перевибори? :)

Опубліковано

Тепер питання в тому, чи відмовиться Недорозвинений і роздує ситуацію, чи "втихаря" кататиметься

Не відмовиться "к гадалкє нє хадіть", бо замовлення літака можна списати на Юща, що, власне, й відповідає дійсності. Хоча враховуючи знайдені несправності шанси на другий Смоленськ підвищуються.

Опубліковано

У нас шобы зделать самолет с тремя джакузи, сауной и янтарной комнатой внутри только откатов было бы лимонов на 100, так шо все нормально ющ и проффесор порешали.

Вон в России " Роснано" закупает 50 боингов и ничче, ибо логика проста: "Ту" или "АН" в итоге откаты платить надо, а боинг сами платят, абы тендер выиграть. Профит?

Опубліковано

Тепер питання в тому, чи відмовиться Недорозвинений і роздує ситуацію, чи "втихаря" кататиметься

Хоча враховуючи знайдені несправності шанси на другий Смоленськ підвищуються.

та я думаю народ тільки за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Опубліковано

В такому випадку маловатий літак вони замовили, надо було А380 брать :) і летіти десь в район Сибірі, щоб ефектно було і навірніка :)

Опубліковано

В такому випадку маловатий літак вони замовили, надо було А380 брать :) і летіти десь в район Сибірі, щоб ефектно було і навірніка :)

Нащо в Сибір, до кремля ближче.

Опубліковано

Нащо в Сибір, до кремля ближче.

... і повторити подвиг Гастелло!

Опубліковано

та я думаю народ тільки  за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Занадто контрастними будуть українські масові гуляння порівняно з горем наших сусідів.

Опубліковано

та я думаю народ тільки  за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Занадто контрастними будуть українські масові гуляння порівняно з горем наших сусідів.

зато ці гуляння об'єднають всю Україну.

Опубліковано

На вибори витрачаються мільярдні ресурси і я проти того щоб президенти розбивались на літаках. Те що просто народ вибрав такого президента, ставить все з ніг на голову.

Опубліковано

знову ж таки, літак новий прийдеться купляти.

тобто, вам ото не встидно писати, що ви радітимете чиїйсь смерті?

і як така віра називається?

Опубліковано

а Вам не по-барабану, купив він літак чи продав країну, (їм той самольотік купить,- шо вам пляшку піва) яза х різниця, Ваам що більше залишилось, чи взагалі шось зміниться. Кравчук-хреновий, Кучма - хреновий, Ющенко - хреновий, Януковичь дивно але теж хреновий --- . Но Ющенко хреновєй всех хренових

Опубліковано

а Вам не по-барабану, купив він літак чи продав країну

Мені не по барабану, тому як купив він той літак не за свої кровно зароблені гроші, а за податки що ми з Вами платимо. І країну продає він не свою власну, а ту якою український народ довірив йому керувати. І вже якшо і купляли літак то хайби купляли вітчизняний, то ті гроші хоча б залишилися в Україні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...