Перейти до змісту

До Києва пригнали новий літак Януковича

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Аеробус А-319-115XCJ, призначений для польотів Президента Віктора Януковича і інших вищих посадовців країни, прибув до аеропорту Бориспіль.

Як повідомляє Кореспондент з посиланням на сайт Aerovokzal, літак для перших осіб держави прибув до України в 6:00.

Раніше повідомлялося, що борт №1 прибуде до Борисполя 5-6 червня. Проте після тестового польоту виявилося близько тридцяти дрібних неполадок, у зв`язку з чим приліт затримався на декілька днів.

Аеробус А-319 повинен стати основним представницьким літаком України. У лайнері є робочий кабінет, зал засідань, зона відпочинку, кухня, відсіки для осіб супроводу, багажу. Там встановлений спецзв`язок, інша апаратура. За даними джерел в Державіаадміністрації, вартість суперлайнера склала не менше $86 млн.

Замовлення на лайнер було зроблене ще при Президентові Ющенку.

оригінал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то фігня що в країні безлад, криза, і тотальна нехватка грошей, але літак за 86 мульйонів купили....:mdr:

напевно той що в Ющенка не сподобався )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме головне є 2 відчизняних КБ чому не заказали в них і дешевше, і за одно підтримали відчизняний авіапром і всі були б задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме головне є 2 відчизняних КБ чому не заказали в них і дешевше, і за одно підтримали відчизняний авіапром і всі були б задоволені.

заметь,

машины у них ни таврия ни деу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі питання до Юща, який його замовляв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та яка х... різниця? що один те і другий дві помилки природи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та яка х... різниця? що один те і другий дві помилки природи.

хм..:unsure:

а є там такі, які "НЕпомилки природи"??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с одной стороны-страна в упадке а они Аеробусы покупают...

с другой-ето престиж страны...

я думаю что ета покупка просто не к времени.может когда-нибудь,в лутшие времена то да.

заметь,

машины у них ни таврия ни деу.....

а етих инженеров вообще к стенке.на таких автомобилях ездить нельзя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во дають, цікаво чим їм наші АНи не сподобались. Навіть президент Росії літає на вітчизняних літаках, причому що недавно заказав ще два нових АН-148 це при тому шо в Росії куди більше можливостей для покупки.

А а нші як завжди замість того шоб піднімати вітчизняну авіацію купляють за бугром, і це при тому що Ан 148 і А-319 схожі по основним параметрам, а ан стоїть відчутно дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер питання в тому, чи відмовиться Недорозвинений і роздує ситуацію, чи "втихаря" кататиметься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...після тестового польоту виявилося близько тридцяти дрібних неполадок, у зв`язку з чим приліт затримався на декілька днів...

надіюсь вони їх не виправляли і скоро будуть перевибори? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от як наша влада "дірки латає" в держ. бюджеті :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер питання в тому, чи відмовиться Недорозвинений і роздує ситуацію, чи "втихаря" кататиметься

Не відмовиться "к гадалкє нє хадіть", бо замовлення літака можна списати на Юща, що, власне, й відповідає дійсності. Хоча враховуючи знайдені несправності шанси на другий Смоленськ підвищуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нас шобы зделать самолет с тремя джакузи, сауной и янтарной комнатой внутри только откатов было бы лимонов на 100, так шо все нормально ющ и проффесор порешали.

Вон в России " Роснано" закупает 50 боингов и ничче, ибо логика проста: "Ту" или "АН" в итоге откаты платить надо, а боинг сами платят, абы тендер выиграть. Профит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вклад грошей в нерухомість рухомість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча враховуючи знайдені несправності шанси на другий Смоленськ підвищуються.

та я думаю народ тільки за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку маловатий літак вони замовили, надо було А380 брать :) і летіти десь в район Сибірі, щоб ефектно було і навірніка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку маловатий літак вони замовили, надо було А380 брать :) і летіти десь в район Сибірі, щоб ефектно було і навірніка :)

Нащо в Сибір, до кремля ближче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо в Сибір, до кремля ближче.

... і повторити подвиг Гастелло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я думаю народ тільки  за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Занадто контрастними будуть українські масові гуляння порівняно з горем наших сусідів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я думаю народ тільки  за, нехай вони захватять з собою ще й всю опозицію, щоб було маштабніше.

Занадто контрастними будуть українські масові гуляння порівняно з горем наших сусідів.

зато ці гуляння об'єднають всю Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вибори витрачаються мільярдні ресурси і я проти того щоб президенти розбивались на літаках. Те що просто народ вибрав такого президента, ставить все з ніг на голову.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знову ж таки, літак новий прийдеться купляти.

тобто, вам ото не встидно писати, що ви радітимете чиїйсь смерті?

і як така віра називається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Вам не по-барабану, купив він літак чи продав країну, (їм той самольотік купить,- шо вам пляшку піва) яза х різниця, Ваам що більше залишилось, чи взагалі шось зміниться. Кравчук-хреновий, Кучма - хреновий, Ющенко - хреновий, Януковичь дивно але теж хреновий --- . Но Ющенко хреновєй всех хренових

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Вам не по-барабану, купив він літак чи продав країну

Мені не по барабану, тому як купив він той літак не за свої кровно зароблені гроші, а за податки що ми з Вами платимо. І країну продає він не свою власну, а ту якою український народ довірив йому керувати. І вже якшо і купляли літак то хайби купляли вітчизняний, то ті гроші хоча б залишилися в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...