Перейти до змісту

PeopleNet знущається?

Рекомендовані повідомлення

Скажiть менi пожалуста,щоб до Пiплнет пiдключитися,що для цього треба???Самому можна пiдключитися?

А казав в сусідній темі, що нізащо не підключишся до Піплнета і Інтертелекома :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DUXONE, на - раз і на - два.

А ще можеш взяти пачпорт і сходити в офіс піпл.нетівський, який знаходиться в відділення Приватбанку, яке знаходиться в тому ж будинку, де й головний офіс МТС, який знаходиться на пр.Волі біля 4-ї школи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я від своїх слів не відказуюсь.Я дійсно не думав,підключатись до цього Піплнету.Але в мене просто немає іншого виходу....Поки мені підключать цей Укртелеком,то я рішив підключити собі на деякий час,інет від іншої компанії.Можливо на місяць,можливо на 2місяці.Надіюсь,що ненадовго.А що мені остаеться робити?Купив собі дорогого ноутбука.І шкода мені його,що він лежить закритий,і не працює.Хай потрошки вже починає відробляти те "бабло",потрачене на нього.А то тільки пиль приходиться з нього стирати,і все.....От тому,я і надумав,будь який інет,до нього підключити,щоб він(ноутбук) не скучав!А так,як в Горохові,немае вибору,то хай і буде вже той "нещасний" Піплнет....Але це ненадовго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДРУЖЕ DREAM!Дякую,тобі за добру пораду!Буду в Луцьку,то зайду!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду в Луцьку,то зайду!

Та чого відразу в Луцьк їхати - зайди в найближче відділення Приватбанку або знайди себе тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДОБРЕ!ДЯКУЮ ТОБІ!!!До мене вже дійшло,що можна в свій Приватбанк завітати.Так і зроблю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...