Перейти до змісту

Акція "Міліція відповість за вбивство!"

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

off top  :naezd:

ребята давайте жить дружно, якщо ви щось хочете цікаве розказати , то бля не давайте силки на всякі вкотакті , однокамернеки , однотрахники і прочі однокласникі , представте собі ,що є люді які не зареєстровані в тому болоті , і не мають ні найменшого бажання там реєструватися. А то останім часом вже забагато посилань на ці сайти. :lopata:

а тепер по темі , 2   kotykS в двох словах про що мова.

Опубліковано

Ось була новина.

Ось суть моєї новини:

ПРОТЕСТНИЙ МІТИНГ ВІДБУДЕТЬСЯ 1.06 у Києві ПІД ШЕВ4ЕНКІВСЬКИМ ВІДДІЛКОМ, де було ВБИТО студента! 10.00

деталі пізніше

в той же день у регіонах України відбудуться солідарні акції протесту! приєднуйтеся!

далі список міст.

Опубліковано

Щоб подивитись ссилку ВКонтакте треба аккаунт там мати, ніразу не був на тому сайті,.. і нехочу. Мені здається там якась сєкта неадекватних.

Опубліковано

Чому всі "вчепилися" до тих "в контакте"? Мова не про те.

Відморожені міліціянти в Києві ВБИЛИ !!!!!! МОЛОДУ ЛЮДИНУ!!!

Отож, я так розумію, пропонується морально, а ще краще фізично доєднатися до акції громадського протесту.

Я підтримую.

А іншим учасникам форума пропоную памятати, що наступного разу на місці цього студента може опинитися і дитина з Луцька чи Волині.

Опубліковано

Отож, я так розумію, пропонується морально, а ще краще фізично доєднатися до акції громадського протесту.

Я підтримую.

А іншим учасникам форума пропоную памятати, що наступного разу на місці цього студента може опинитися і дитина з Луцька чи Волині.

"На его месте должен был быть я… — Напьёшься — будешь!"

(х/.ф."Бриллиантовая рука")

Опубліковано

Я підтримую.

"На его месте должен был быть я… — Напьёшься — будешь!"

(х/.ф."Бриллиантовая рука")

Кому що.... А в когось думки лише про алкоголь,....

Навіть якщо хлопець був нетверезий, це є підставою бити і ВБИВАТИ людину!!!!

Опубліковано

Замість того шоб сперечатися - організуйте протест. Хто вважатиме за потрібне - прийде.

ЗІ: дозвіл мабуть якийсь треба в міськраді \якщо я не помиляюсь\

Опубліковано
Президент України Віктор Янукович буде особисто контролювати хід розслідування справи про загибель студента в Шевченківському районному відділенні міліції Києва.

Про це розповіла заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман в ефірі телеканалу Інтер.

"Сьогодні Президент прочитав про смерть студента в Шевченківському райвідділі внутрішніх справ Києва, та його реакція була блискавичною. Президент тут же дав наказ міністру внутрішніх справ (Анатолію) Могильову провести ретельне розслідування, взяв цю справу під свій контроль", - сказала вона.

Герман додала, що глава МВС вже усунув від виконання службових обов'язків начальника Шевченківського РУ ГУ МВС в м. Києві, його заступника, а також оперуповноваженого, який працював у день загибелі студента і дільничного інспектора.

Нагадаємо, що в Києві в райвідділі міліції загинув студент. Як повідомляє ТСН, коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовлялися. Телеканалу вдалося дізнатися, що тієї ночі у відділення чотири рази викликали швидку, але забрати студента медики відмовилися. У морзі заборонили батькам оглянути тіло.

Крім того, в ТСН дзвонили студенти з гуртожитку, заявляючи, що міліція тисне на них з метою, щоб підлітки заявили, що нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий і з проломленою головою. При цьому в повідомленні наголошується, що за цей час жоден з правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батькам про загибель їхнього сина.

У міліції заявили, що студент загинув через те, що впав, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Шевченківського райуправління міліції столиці.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/1080849

Опубліковано

Судити потрібно тих нелюдів - однозначно, і то по ісламським законам, не такі вже вони і безкарні...

...На дня дивився по новинах про випадок як в Вінницький області в одному з райцентрів років два назад викрали молодого чоловіка - він потім виявився в райвідділі міліції, але вже в іншому райцентрі. Все почалося з того, що чоловік хтів в своєму підїзді розігнати наркоманське кубло в одній з квартир, а виявилося, що наркош кришували стражи порядку... от і чоловік виявився в райвідділі. З вечора ще був живий, а як приїхала мати до нього - то її вже відвезли но його могилу... жесть... висновок судекперта - смерть настала від загострення енцефаліту. Напевне вже не в перший раз такі довідки видавати медексперту. Це все відбулося два роки назад. Мати того чоловіка цих два роки бігала з заявами про вбивсто по всіх інстанціях, скрізь її футболили, і лише в останній час прислали прокурорську комісію з Києва для розслідування тих подій, провели ексгумацію тіла... На першому ж суді (на цій неділі) обвинувацем виступав медексперт - останнього через видачу фіктивної довідки було засудженно на 4-ри роки та взято під варту зразу після закінчення судового слухання. На суді були присутні журналісти і зняли момент огоролошення рішення судді - медексперт був в шоці. Зараз прокурорська комісія працює в напрямку замовників і цієї довідки і організаторів цієї пордї... Однозначно було сказано, що медексперт не о станній хто піде на лаву підсудних по цій справі...

...На дня в Луцьку приговорили до вісьми років ув'язнення старшого слідчого за те, що спочатку викрав, а потім і продав 1 кг (точніше 1 л) речового доказу по справі, яку сам і вів... А це був наркотик, в рідкому стані, що зберігався в каністрі. Було літрів з 5-ть, а 1-ну він відлив. Замість наркотику - налив розчинника... Слідство по данній справі проводила СБУ.

... не такі вони вже і безкарні... особливо при новій владі, коли все кірівництво більшості структур в підвішеному стані...

Опубліковано

Прикро, але в даному випадку я не вірю у те, що акції протесту вплинуть на давно сформовану ганебну систему :(

Максимум, що відбудеться, це резонансна справа, що буде тягнутись роками, про яку з часом забудуть. Винуватцю дадуть термін, потім апеляція, зменшать термін і випустять під амністію.

Знаю, проходили...

Опубліковано

Це да, система давно сформована. Тут я з тобтою, Люда, згідна.

Але ж повинні ж вони хоч чогось боятись. Не ті кілька міліціонерів проти яких зараз справа відкрита. А всі.

Опубліковано
Президент України Віктор Янукович буде особисто контролювати хід розслідування справи про загибель студента в Шевченківському районному відділенні міліції Києва.

Про це розповіла заступник голови Адміністрації Президента Ганна Герман в ефірі телеканалу Інтер.

"Сьогодні Президент прочитав про смерть студента в Шевченківському райвідділі внутрішніх справ Києва, та його реакція була блискавичною. Президент тут же дав наказ міністру внутрішніх справ (Анатолію) Могильову провести ретельне розслідування, взяв цю справу під свій контроль", - сказала вона.

Герман додала, що глава МВС вже усунув від виконання службових обов'язків начальника Шевченківського РУ ГУ МВС в м. Києві, його заступника, а також оперуповноваженого, який працював у день загибелі студента і дільничного інспектора.

Нагадаємо, що в Києві в райвідділі міліції загинув студент. Як повідомляє ТСН, коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовлялися. Телеканалу вдалося дізнатися, що тієї ночі у відділення чотири рази викликали швидку, але забрати студента медики відмовилися. У морзі заборонили батькам оглянути тіло.

Крім того, в ТСН дзвонили студенти з гуртожитку, заявляючи, що міліція тисне на них з метою, щоб підлітки заявили, що нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий і з проломленою головою. При цьому в повідомленні наголошується, що за цей час жоден з правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батькам про загибель їхнього сина.

У міліції заявили, що студент загинув через те, що впав, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Шевченківського райуправління міліції столиці.

http://ua.korrespondent.net/ukraine/1080849

ТІльки не згадуйте про президента і про його контроль над убивством. "Смєшно"

Опубліковано

ТІльки не згадуйте про президента і про його контроль над убивством. "Смєшно"

Ага. Он і попередній президент на майданах обіцяв особисто проконтролювати і довести справу про вбивство Гонгадзе до завершення. І посадити всіх причетних до неї. Навіть Пукача зловили.

Опубліковано

Розкажу пару випадків з власної практики...

1. Прийшов у наше Луцьке СІЗО (по вул. Некрасова) до клієнта, якого заарештували на 2 місяці. Мене завели в спеціальний заґратований коридор, з якого є вихід до кімнат для зустрічі з слідчим/адвокатом. Стою і чекаю на клієнта, коли його приведуть контролери. В цей момент на іншій стороні коридору конвой веде заарештованих. Один з заарештованих сперечався з конвоїром, інший за нього вступився. Контролери виставили їх обох лицем до стіни і прямо на коридорі почали бити. І били вони їх ДУЖЕ сильно гумовими кийками. Ті двоє заарештованих впали на підлогу, згорнулись "калачиком" і почали голови закривати руками. Це продовжувалось приблизно 1-2 хв. Після зустрічі з клієнтом я підійшов до чергового зміни і запитав, що ж ви робите? Це порушення прав людей. Він лише цинічно посміхнувся і сказав, що розберуться.

2. Зустрічаюсь з клієнтом в СІЗО (знову ж таки - у Луцькому). Прийшов до нього 3 раз. Він побитий - розбиті брова та губа, синець під оком, садна на обличчі. Питаю: хто це тебе? На "хаті" побився? Він відповідає, що ввечері контролери робили "шмон" на "хаті". Він з ними почав сперечатися (про причину спору він мені розповів, за таке не б'ють) і контролери його побили. Я запропонував йому поскаржитися до прокурора. Він відмовився, мотивував тим, що про прихід прокурора тут знають заздалегідь. А у випадку скарги він виходити не буде з карцеру під різними причинами порушення режиму.

3. На днях (після Трійці) був в ІТТ Луцького МВ. В Луцькому МВ коли заходиш до ІТТ, то обов'язково проходиш КПЗ. Там сиділи особи, яких затримали ППС. Коли вони взнали, що я адвокат, то ВСІ почали питати, що робити, коли ППС-ники їх затримували, то відібрали гроші. Я кажу, скаржтеся до прокурора міста. Інших заходів впливу на міліцію нашим законодавством не передбачено. Але від такої скарги мало толку, якщо немає знайомих в прокуратурі.

Це система, яку перебороти ох як важко. Так як вона будувалась на протязі всього існування комуністичного режиму. Але це розмова іншої теми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...