Перейти до змісту

Продам терміново

frv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам терміново:

1. принтер лазерний кольоровий, для малотиражного кольорового друку « ОКІ С-5800 »

Ціна 3500 грн.

2. принтер-плотер , формат А2 , « HP Designjet 70 » кольоровий з ж.к. дисплеєм , для широкоформатного друку (креслення , проекти , схеми , таблиці тощо). Чорний картридж порожній.

Ціна 2500 грн.

3. очищувач –іонізатор повітря плазмовий з системою потрійної фільтрації та захистом від мікробів (б/в). Корисний алергетикам. Модель DAIKIN MC704 AVM.

Ціна 750 грн.

4. проектор мультимедійний “View Sonic PJ 556 P” з пультом дистанційного керування у відмінному стані, у заводській упаковці. Працює від комп’ютера, DVD – програвача, різних джерел сигналу. Дозволяє влаштувати домашній кінотеатр або проводити презентації.

Ціна 4000 грн.

На все присутній торг. Товар не мій, тому краще телефонувати (099) 754-12-09.

post-1956-1275043690,95_thumb.jpg

post-1956-1275043746,31_thumb.jpg

Опубліковано

Який пробіг ОКІ і де заправлялись катриджі?

Просто на роботі маю 5600 і знаю що таке японець!

Чи можливий торг?

Опубліковано

Який пробіг ОКІ і де заправлялись катриджі?

Просто на роботі маю 5600 і знаю що таке японець!

Чи можливий торг?

Зверни увагу в якому стані витратні матеріали. А взагалі новий принтер ОКІ 3450 такого ж формату можна купити за 2800 грн.

Опубліковано

Купувався він значно дорожче, десь близько 6 тисяч. Пройшов одну заправку, в комплекті є запасні картриджі (принаймі були раніше). А взагалі якщо цікавить звоніть домовляйтесь, дивіться, пробуйте, за це гроші платити не треба. Так само непотрібно писати ціну без аргументу.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Продам терміново:

1. принтер лазерний кольоровий, для малотиражного кольорового друку « ОКІ С-5800 »

Ціна 3500 грн.

2. принтер-плотер , формат А2 , « HP Designjet 70 » кольоровий з ж.к. дисплеєм , для широкоформатного друку (креслення , проекти , схеми , таблиці тощо). Чорний картридж порожній.

Ціна 2500 грн.

3. очищувач –іонізатор повітря плазмовий з системою потрійної фільтрації та захистом від мікробів (б/в). Корисний алергетикам. Модель DAIKIN MC704 AVM.

Ціна 750 грн.

4. проектор мультимедійний “View Sonic PJ 556 P” з пультом дистанційного керування у відмінному стані, у заводській упаковці. Працює від комп’ютера, DVD – програвача, різних джерел сигналу. Дозволяє влаштувати домашній кінотеатр або проводити презентації.

Ціна 4000 грн.

На все присутній торг. Товар не мій, тому краще телефонувати (099) 754-12-09.

а втебе шо ціни ростуть? особливо на DAIKIN MC704 AVM

Опубліковано

а втебе шо ціни ростуть? особливо на DAIKIN MC704 AVM

Спочатку я помилився. Клієнт хотів 1100 грн, але згодився продати за 800 грн, але не нижче.
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...