Перейти до змісту

Знайти людину

Fedor4uk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто пвдкаже чи є в Луцьку якась довідкова де можна булоб по ПІБ взанти адресу людини?

Бо є ПІБ, але адреси немає\невірна. Чи реально знайти?

Або якщо складніше - людина можливо не з Луцька, але з Волинської області - таке де шукати?

Опубліковано

МВС ;)

МВС буде його шукати коли поступить заява і відкриють кримінальну справу чи запитати і вони скажуть де живе?

Поки що хочеться зайти :-)

www.nomer.org/allukraina/ не?

Сайт видає інформацію, яка мені вже відома.

Может звернутись до шановного All, дати ПІБ і винагороду за інформацію?

Опубліковано

треба шукати базу ДАІ, підприємців або телефонів - в мого знайомого така є по львівській області і Львову (стара правда), то там можна і по номеру машини, і по адресі, і по ІПН - по кожному полю в базі фактично. але такі бази недешево коштують і шаряться вкрай рідко. може хтось з форумчан таку ж має по Луцьку..

Опубліковано

треба шукати базу ДАІ, підприємців або телефонів - в мого знайомого така є по львівській області і Львову (стара правда), то там можна і по номеру машини, і по адресі, і по ІПН - по кожному полю в базі фактично. але такі бази недешево коштують і шаряться вкрай рідко. може хтось з форумчан таку ж має по Луцьку..

Справа в тому що кинули не мене, а людину з іншого міста. Він перерахував гроші на карту Приватбанку, а отримав дулю.

Є і ІПН і навіть номер картки Приватбанку (до речі - мож хто з Приватівців зіллє секретну інформацію анонімно?).

Людина зараз йде по процедурі - заява в міліцію і т.д., але скільки це займе часу - невідомо, тим більше що він з іншого міста і області. Може швидше і дешевше "кидалу" так знайти.

Опубліковано

Якщо кинули наприклад на аукціоні (типу Аукро) то напиши адміністрації вони нададуть інфу.

Опубліковано

Якщо кинули наприклад на аукціоні (типу Аукро) то напиши адміністрації вони нададуть інфу.

Аукро надав необхідну інформацію, але оскільки користувач з рейтингом 0 і аккаунт неактивований - то достовірність цієї інформації теж сумнівна.

В принципі добрі люди помогли - інформацію підшукали. Тепер треба поїхати і подивитись.

Опубліковано

якщо є чек з переказу то можна і приват пінганути - щоб транзакцію заморозили поки все не виясниться. що-що а такі фінти вони робити вміють добре.

Опубліковано

боюсь спросить какую сумму перевели....

важна не сумма, а принцып чтобы с любой суммы кидале не было спокойно.

якщо є чек з переказу то можна і приват пінганути - щоб транзакцію заморозили поки все не виясниться. що-що а такі фінти вони робити вміють добре.

заморозити транзакцію яка відбулась 2 тижні назад?

Всі необхідні дані передані потерпілій стороні.

Далі справа за МВС. Заява підготована,

Дякую всім.

Статья 190. Мошенничество.

3. Мошенничество, совершенное в крупных размерах, или путем

незаконных операций с использованием электронно-вычислительной

техники, – наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет.

Опубліковано
заморозити транзакцію яка відбулась 2 тижні назад?

поради відповідні повноті опису ситуації <_<

хоча з мого досвіду роботи з приватом можу підтвердити, що деякі транзакції їм можуть мало не до місяця часу займаюти (правда закордонні зазвичай).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Правильно, кидал нужно искать и наказывать! А то портят другим жизнь... люди и так не доверяют онлайн сервисам.

Опубліковано

Поки ТС мовчить, задам своє питання. Чи коректно буде викласти сюди дані людини, яку шукаю? Просто людина зайняла приміщення (оренда), і вже не використовує і не звільняє, а також не платить. Орендодавці ніби не проти передати приміщення нам, але там ще є речі попередника. Орендодавці дзвонили додому, бере трубку мати, так як дзвонять не перший раз, мати свариться щоб більш не дзвонили, що син доросла людина і т.д. Що з ним і де не каже, просто прийти і забрати речі не хоче. Орендодавці - наймані люди і їм якось пох: здається кімната чи ні, надали інформацію про орендаря, тіпа шукайте самі і все. Знаю його П.І.Б., день народження, адресу, дом. телефон. Це саме по брату, матері, батькові. Що робити далі не знаю. Можливо хтось на борді знає. Я б дав свій номер, хай перезвонить.

Опубліковано

Можливо простіше - здати речі, по опису, в бюро знахідок?

Пропонувався схожий варіант, тим більше, що він був озвучений орендодавцем (директором). Створити комісію, скласти протокол вилучення, з описом всіх речей. В орендодавця найшлося б місце де це все зберегти. Але директор переляк: то треба через суд, бо потім він на нас подасть і т.д. Тобто орендодавець відсторонився від справи: я ж вам дав його адресу, телефон. Вам треба шукайте.

Опубліковано

Треба пояснити директору, що з ним (орендодавцем) укладався договір оренди, а не зберігання. В акті прийому-передачі, що є додатком до договору оренди, нічого (я так думаю) про речі орендаря не вказано. В крайньому разі викличте дільничного (представник влади) та при ньому оформіть протокол з описом. Знайомий здавав квартиру, з ним наймач не розрахувався, але деякі речі залишив - тоді таким чином знаю,що оформляли.

Незрозуміло тільки, що це за директор, що створює перепони для укладення договору з реальним орендарем. Крім того він має звертатись до суду з позовом про стягнення орендної плати, а не Ви.

Опубліковано

Треба пояснити директору, що з ним (орендодавцем) укладався договір оренди, а не зберігання. В акті прийому-передачі, що є додатком до договору оренди, нічого (я так думаю) про речі орендаря не вказано. В крайньому разі викличте дільничного (представник влади) та при ньому оформіть протокол з описом. Знайомий здавав квартиру, з ним наймач не розрахувався, але деякі речі залишив - тоді таким чином знаю,що оформляли.

Незрозуміло тільки, що це за директор, що створює перепони для укладення договору з реальним орендарем. Крім того він має звертатись до суду з позовом про стягнення орендної плати, а не Ви.

Директор - найманий працівнк і йому геть всерівно в оренді той куток чи ні, зарплату він всерівно отримує ту саму. Навіть говорити не хоче: шукайте самі і все.

Опубліковано

Директор - найманий працівнк і йому геть всерівно в оренді той куток чи ні, зарплату він всерівно отримує ту саму. Навіть говорити не хоче: шукайте самі і все.

Я думаю, що більш предметно, важко щось порадити - оскільки Ви краще орієнтуєтесь в даній ситуації

У Вашому випадку простіше знайти власника і з ним домовитись, ніж шукати приблудного орендаря.

Опубліковано

Я думаю, що більш предметно, важко щось порадити - оскільки Ви краще орієнтуєтесь в даній ситуації

У Вашому випадку простіше знайти власника і з ним домовитись, ніж шукати приблудного орендаря.

Та мабуть легше все-таки орендаря. Про власника жодної інформації, толком навіть не знаю як організація називається, по-моєму це взагалі державна структура.

Опубліковано

Та мабуть легше все-таки орендаря. Про власника жодної інформації, толком навіть не знаю як організація називається, по-моєму це взагалі державна структура.

То, напевно, якийсь дуууже цінний куток, якщо Ви так за нього тримаєтесь.

Інакше - хто його знає як життя повернеться. Раз орендодавці не можуть в себе знайти крайнього - то, відповідно, в майбутньому у Вас можуть з ними виникнути "нерішабельні" проблеми. Воно Вам треба?

Опубліковано

То, напевно, якийсь дуууже цінний куток, якщо Ви так за нього тримаєтесь.

Інакше - хто його знає як життя повернеться. Раз орендодавці не можуть в себе знайти крайнього - то, відповідно, в майбутньому у Вас можуть з ними виникнути "нерішабельні" проблеми. Воно Вам треба?

Куток як куток. Робота з пошуку приміщення ведеться в різних напрямках, озвучив тільки один. Чи мені, щоб отримати відповідь на питання про коректність озвучення на формумі даних невідомої людини, необхідно бізнес-план викладати?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...